τριήμερο της 28ης οκτωβρίου στο πήλιο

Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Πήλιο

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου σημαίνει αφορμή για εκδρομή. Οι φθινοπωρινοί προορισμοί μας περιμένουν και το μόνο δύσκολο που έχει κανείς να κάνει είναι να επιλέξει τον ιδανικό. Το ekdromi.gr έχει ετοιμάσει τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα και κάνει τη ζωή και την επιλογή μας πιο εύκολη και απλή, αφου μας φέρνει τα καλύτερα deals για κάθε τύπο ταιξδιώτη. Η πρώτη πρόταση λοιπόν για τον εορτασμό της Εθνικής μας γιορτής, αφορά το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Πήλιο.

Τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Πήλιο

Η ομορφιά και διαφορετικότητα του Πηλίου, δημιουργείται από το γεγονός πως, ουσιαστικά, δεν είναι ένας προορισμός. Τα χωριά του είναι πολλά και έχουν τόσα διαφορετικά πράγματα να προσφέρουν. Από τη μία λοιπόν το καθιστούν προορισμό για περισσότερες ημέρες και από την άλλη μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως με διάφορες μικρές αποδράσεις δύο ή τριών ημερών, είναι εφικτό να τα ανακαλύψει όλα σιγά σιγά. Το σίγουρο είναι πως θα γοητεύεται κάθε φορά και περισσότερο.

Αν μη τι άλλο, σε απόσταση μόλις 2,5 ωρών από Αθήνα, αλλά και από πολλά άλλα μέρη της Ηπειρωτικής Ελλάδας, θα είναι κρίμα για οποιονδήποτε να μη χαρεί τη μοναδική θέα από το “Μπαλκόνι του Πηλίου” τη φημισμένη σε όλους μας Μακρυνίτσα, τα μοναδικά πλακόστρωτα καλντερίμια της Τσαγκαράδας, με τα παραδοσιακά νεοκλασικά, τα καταπράσινα πλατάνια και τους γαστρονομικούς της πειρασμούς, την “Αρχόντισσα του Πηλίου”, τη φημισμένη για την φυσική της ομορφιά Πορταριά, με τις φυσικές τις πηγές, τη μοναδική παραδοσιακή αρχιτεκτονική και τα γραφικά της δρομάκια που σε προσκαλούν να τα περπατήσεις και να ταξιδέψεις το σώμα και το μυαλό σου.

Το Πήλιο είναι ένας προορισμός για όλες τις εποχές. Το καλοκαίρι σε μαγεύει με τις παραλίες του, το χειμώνα με το ορεινό του τοπίο. Τι καλύτερο από το να του δώσετε μια ευκαιρία για την πρώτη μεταξύ σας γνωριμία, ή μια επίσκεψη για να δείτε καλύτερα τα μέρη του που δεν έχετε προφτάσει να δείτε (για όσους το έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν) αυτό το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για ξενοδοχεία στο Πήλιο εδώ!

 

About Ekdromi.gr