Φεβρουάριος στην Πελοπόννησο

Φεβρουάριος στην Πελοπόννησο

Βουνό και θάλασσα, μικρά γραφικά χωριά και μεγάλες πόλεις, φύση και παράδοση. Η Πελοπόννησος είναι ένας προορισμός που τα συνδυάζει όλα. Και για τον λόγο αυτόν είναι πάντα όμορφη. Είτε την επισκεφθεί κανείς χειμώνα, είτε καλοκαίρι. Το ενδιαφέρον που προκαλεί η Πελοπόννησος στον επισκέπτη είναι αμείωτο όλες τις εποχές του χρόνου. Ανάλογα με το μέρος που θα επιλέξει να ταξιδέψει, σίγουρα θα τον περιμένει μια ευχάριστη έκπληξη. Στο ekdromi.gr αγαπάμε, προφανώς, πολύ την Πελοπόννησο, και για τον λόγο αυτό έχουμε εξασφαλίσει τις καλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα πιο όμορφα μέρη της. Ο Φεβρουάριος στην Πελοπόννησο είναι μαγευτικός. Ας ανακαλύψουμε τι μας επιφυλάσσει.

Φεβρουάριος στην Πελοπόννησο

Καλάβρυτα

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων

Προορισμός που προτιμάται από τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, και αυτό (κατά κάποιο τρόπο) τον αδικεί. Τα Καλάβρυτα μπορεί να διαθέτουν το χιονοδρομικό κέντρο τους, όπου γίνεται πόλος έλξης για χιλιάδες επισκέπτες, αλλά δεν έχουν μόνο αυτό να προσφέρουν. Τόπος με μεγάλη ιστορία, που αξίζει να γνωρίσει κανείς, αλλά και με τον μοναδικό οδοντωτό σιδηρόδρομό τους, τα Καλάβρυτα έχουν πολλούς λόγους να γοητεύσουν όποιον τα επισκεφθεί.

Τα χωριά του Μαινάλου

H Δημητσάνα

H Δημητσάνα

 

Το υπέροχο Μαίναλο και τα χωριά του αποτελούν έναν ακόμα πανέμορφο προορισμό στην Πελοπόννησο. Η παραδοσιακή Βυτίνα, η γραφική Δημητσάνα και η Στεμνίτσα, είναι έτοιμες να τις εξερευνήσετε και να γνωρίσετε τους κρυμμένους θησαυρούς τους. Bonus το χιονοδρομικό κέντρο του Μαινάλου για τους λάτρεις του σκι, αλλά και τα υπόλοιπα χωριά που συνθέτουν το παζλ αυτού του υπέροχου ορεινού προορισμού.

Ναύπλιο

Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο του Παλαμιδίου

Η θέα του Ναυπλίου από το Κάστρο του Παλαμιδίου

Τι να πρωτοπεί κανείς για το Ναύπλιο; Μια πόλη, μόλις 2 ώρες μακριά από την Αττική, όπου η ομορφιά, η ιστορία και η παράδοση δημιουργούν ένα υπέροχο σύνολο με εικόνες. Κάντε τον χαλαρό σας περίπατο στην Ακροναυπλιά, ανεβείτε τα 999 σκαλία του Κάστρου του Παλαμιδίου, πιείτε τον καφέ ή το ποτό σας στην Πλατεία Συντάγματος και αφήστε το χρόνο να περνάει όμορφα μέσα σε αυτή την μαγική πόλη της Πελοποννήσου.

Φυσικά οι προορισμοί και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για την Πελοπόννησο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.