χριστούγεννα στην ιταλία

Χριστούγεννα στην Ιταλία

Ποιος δεν θα ήθελε να περάσει τις ημέρες των γιορτών στην υπέροχη Ιταλία; Να δει από κοντά τις σπάνιες ομορφιές των πόλεών της, να γευθεί τις μοναδικές γαστρονομικές της προτάσεις και να αφεθεί στη φινέτσα που χαρακτηρίζει αυτή την τόσο ξεχωριστή χώρα! Τώρα, μέσα από τις ταξιδιωτικές προσφορές του Ekdromi.gr για την Ευρώπη, έχετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό το ταξίδι, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, μέσα από τις προτάσεις μας για Χριστούγεννα στην Ιταλία! Ας ταξιδέψουμε μαζί λοιπόν στη γειτονική μας χώρα εξερευνώντας τις επιλογές που μας προσφέρει!

Χριστούγεννα στην Ιταλία

Ο Ιταλικός βορράς είναι από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις ημέρες των γιορτών. Το Μιλάνο, με τις πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές σε shopping και μοναδικής ομορφιάς μνημεία, μας καλεί να το ζήσουμε στο γιορτινό του mood. Πώς θα σας φαινόταν λοιπόν ένα γιορτινό ταξίδι που συνδυάζει την κοσμοπολίτικη ομορφιά του Μιλάνου με την παραμυθένια Βενετία; Μέσα από το Ekdromi.gr, το ταξίδι αυτό γίνεται πραγματικότητα! Το Μιλάνο όμως, μπορείτε να το επισκεφθείτε, εναλλακτικά, και μέσα από την προσφορά που το συνδυάζει με τη Βόρεια Ιταλία.

Αν πάλι προτιμάτε ένα μεγαλύτερο ταξίδι, οι 8ήμερες προσφορές μας είναι αυτές που σας ταιριάζουν! Ζήστε 8 αξέχαστες ημέρες στο Μιλάνο και το Σεντ Μόριτζ, ανακαλύπτοντας τις ομορφιές του Μπέργκαμο, της Πάρμα και της Βερόνα. Αν πάλι είστε από αυτούς που προτιμούν να χαρούν τη φυσική ομορφιά των Άλπεων, τότε το Ιταλικό Τιρόλο, και οι Δολομίτες θα σας προσφέρουν το πιο έντονο πακέτο εμπειριών για τις γιορτές. Γνωρίστε από κοντά την επιβλητικότητα των Άλπεων, θαυμάστε χιονισμένες βουνοκορυφές και ανακαλύψτε, εκτός από την Ιταλική πλευρά, και τις ομορφιές του Αυστριακού εδάφους!

Είστε έτοιμοι λοιπόν για ένα ξεχωριστό, γεμάτο όμορφες εικόνες και εμπειρίες ταξίδι; Οι προσφορές του Ekdromi.gr είναι πολλές και ταιριάζουν σε κάθε τύπο ταξιδιώτη! Βρείτε όλες τις προσφορές του Ekdromi.gr για Χριστούγεννα στην Ιταλία εδώ!

About Ekdromi.gr