Γιορτές 5 αστέρων από το ekdromi.gr

Χριστούγεννα 5 Αστέρων από το Ekdromi.gr

Το τέλος του Νοέμβρη και η εκκίνηση του Δεκεμβρίου μας κάνουν να σκεφτόμαστε ολοένα και περισσότερο τις ημέρες των γιορτών. Οι σκέψεις, οι επιλογές μας, αλλά και τα μέρη που μπορούμε να επισκεφθούμε, είναι πολλά και ενδιαφέροντα. Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, η σκέψη αυτή είναι ο ευχάριστος πονοκέφαλός μας. Για όσους από εσάς μία luxury εορταστική εμπειρία είναι αυτό που ζητάτε, αν δηλαδή αυτό που θέλετε είναι ένα ξενοδοχείο που να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, το Ekdromi.gr σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές σε 5άστερα ξενοδοχεία για τις ημέρες των χριστουγέννων. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές από τις πιο ελκυστικές αλλά και luxury προτάσεις για Χριστούγεννα 5 αστέρων από το Ekdromi.gr.

Χριστούγεννα 5 αστέρων από το Ekdromi.gr

Avaris Hotel – Καρπενήσι

Το Avaris Hotel στο Καρπενήσι

Το Avaris Hotel στο Καρπενήσι

Μόλις λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης του Καρπενησίου, σε ένα τοπίο πραγματικά ειδυλλιακό και σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, το AVARIS Hotel αποτελεί σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές για όσους επιθυμούν να περάσουν αξέχαστες γιορτές σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον. Η ορεινή ομορφιά του τοπίου συνδυάζεται άψογα με την πολυτέλεια του ξενοδοχείου, τη λειτουγικότητα του αλλά και με τις πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις του σε δραστηριότητες στη φύση και διασκέδαση. Αν μη τι άλλο, μια μοναδική πρόταση για τις γιορτές στο Καρπενήσι!

Valis Resort Hotel – Βόλος

Το Valis Resort Hotel στον Βόλο

Το Valis Resort Hotel στον Βόλο

Μία νότα κλασικής πολυτέλειας στην πόλη του Βόλου. Το Valis Resort Hotel είναι δίχως αμφιβολία μία αρμονική ένωση της τοπικής αρχιτεκτονικής με την κομψότητα. Το αποτέλεσμα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής 5 Αστέρων. Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες του ξενοδοχείου και τα πολυτελή, ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες του σας μεταφέρουν σε ένα κοσμοπολίτικο και luxury περιβάλλον, ιδανικό για τις ημέρες των γιορτών σας.

Arty Grand Hotel – Αρχαία Ολυμπία

Το Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία

Το Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία

Το Arty Grand Hotel, χτισμένο σε λόφο πάνω από την Αρχαία Ολυμπία, αποπνέει το καλό γούστο και την υψηλή αισθητική. Την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του και την καλαισθησία του, ο επισκέπτης τη βιώνει με όλες του τις αισθήσεις. Από την αίθουσα υποδοχής, μέχρι τα άνετα, φωτεινά δωμάτια με τις ωραίες βεράντες και τις πολυτελείς σουίτες. Από τους χώρους spa και την πισίνα για αναζωογόνηση και ευεξία ως το εστιατόριο ή το μπαρ. Tο Arty Grand Hotel είναι προσεγμένο ως την παραμικρή λεπτομέρεια.

Kyniska Palace Conference & Spa – Μυστράς


Το Kyniska Palace Conference & Spa στον Μυστρά

Το Kyniska Palace προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία διαμονής μέσα από το μοναδικό, 5 Αστέρων, περιβάλλον του.
Τα περίφημα αξιοθέατα, και η τεράστια ιστορία της Σπάρτης και του Μυστρά, βρίσκονται δίπλα σας και σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε Ιδανικό για τους λάτρεις της φύσης και των εναλλακτικών εμπειριών. Στο Kyniska Palace θα βρείτε τον απόλυτο προορισμό σας. Συνδυάστε ένα χαλαρωτικό spa και μια χρωματοθεραπεία με τζακούζι μετά από μια μέρα πεζοπορίας στον Ταϋγέτο ή μια διαδρομή προς τις ομορφιές της Πελοποννήσου!

Βρείτε όλες τις προσφορές 5 Αστέρων για τα Χριστούγεννα εδώ!

About Ekdromi.gr