Γιορτές 5 αστέρων από το ekdromi.gr

Γιορτές 5 Αστέρων από το ekdromi.gr

Ο Νοέμβριος φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος του και οι σκέψεις για το ταξίδι των γιορτών μας ολοένα και πληθαίνουν. Οι επιλογές μας, τα μέρη αλλά και τα ξενοδοχεία πολλά. Αν μη τι άλλο, αυτή η σκέψη αποτελεί κάθε φορά έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Για εσάς που αρέσκεστε στις premium εμπειρίες, που θέλετε ένα ξενοδοχείο που να προσφέρει υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων, το ekdromi.gr σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές σε 5άστερα ξενοδοχεία για τις ημέρες των εορτών. Πάμε λοιπόν να δούμε μερικές από τις πιο ελκυστικές αλλά και luxury προτάσεις για γιορτές 5 αστέρων από το ekdromi.gr.

Γιορτές 5 αστέρων από το ekdromi.gr

Avaris Hotel – Καρπενήσι

Το Avaris Hotel στο Καρπενήσι

Το Avaris Hotel στο Καρπενήσι

Χτισμένο σε ένα τοπίο πραγματικά ειδυλλιακό, λίγα λεπτά από το κέντρο της πόλης του Καρπενησίου και σε υψόμετρο 1.200 μέτρων, το AVARIS Hotel αποτελεί σίγουρα την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν να περάσουν αξέχαστες γιορτές. Το ορεινό περιβάλλον συνδυάζεται άψογα με την πολυτέλεια, τη λειτουγικότητα αλλά και με πολλές και ενδιαφέρουσες επιλογές σε δραστηριότητες και διασκέδαση.

 Grand Serai Hotel – Ιωάννινα

Το Grand Serai Hotel στα Ιωάννινα

Το Grand Serai Hotel στα Ιωάννινα

Στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, σε μια έκταση 13.000 τ.μ. βρίσκουμε το Grand Serai Congress & Spa. Πρόκειται για ένα αυθεντικό παλάτι που συνδυάζει το παραδοσιακό στυλ των Ιωαννίνων με πολλά στοιχεία από τη Μέση Ανατολή. Οι μοναδικές του εγκαταστάσεις μαζί με την ανυπέρβλητη πολυτέλεια που το χαρακτηρίζει σας εγγυώνται μια εξαιρεική διαμονή 5 αστέρων για τις γιορτές.

Valis Resort Hotel – Βόλος

Το Valis Resort Hotel στον Βόλο

Το Valis Resort Hotel στον Βόλο

Κλασική πολυτέλεια στην πόλη του Βόλου. Το Valis Resort Hotel αποτελεί την αρμονική ένωση της αρχιτεκτονικής με την κομψότητα με αποτέλεσμα να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και πολυτελή, ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες σας μεταφέρουν σε ένα κοσμοπολίτικο και luxury περιβάλλον.

Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa – Παραλία Κατερίνης

Το Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa

Το Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa

Το 5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία στην παραλία της Πιερίας. Στους πολυτελείς χώρους του θα βρείτε spa, μεγάλη πισίνα και γυμναστήριο. Διαθέτει 176 δωμάτια και σουίτες με ιδιωτική πισίνα. Όλοι οι τύποι καταλυμάτων έχουν μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα και τηλεόραση LCD. Μια επιλογή πραγματικά ξεχωριστή για τις γιορτές!

Βρείτε όλες τις προσφορές 5 Αστέρων για τις γιορτές εδώ!

About Ekdromi.gr