Κως

Κως για καλοκαιρινές αποδράσεις

Ένα νησί στην άκρη των Δωδεκανήσων, όχι τόσο προβεβλήμενο όσο τα περισσότερα γύρω του. Ένας προορισμός που, αν μη τι άλλο, θα σας γεμίσει με εικόνες μοναδικές. Η Κως είναι έτοιμη να σας χαρίσει απλόχερα τα κάστρα της, τις παραλίες αλλά και σπάνια τοπία φυσικής ομορφιάς. Ένα στολίδι των Δωδεκανήσων με τη δικιά του ξεχωριστή προσωπικότητα και ύφος. Ένα νησί με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, καθώς αποτελεί τη γενέτειρα του πατέρα της ιατρικής, του Ιπποκράτη.

Κως – οι ομορφιές της

Η εμπειρία ξεκινά από το λιμάνι. Στην πρώτη σας επαφή με την χώρα θα καταλαβετε αμέσως τις ομορφιές που πρόκειται να συναντήσετε. Θα σας καλωσορίσουν οι φοίνικες αλλά και η όμορφη γραφική της χώρα. Η αρμονική συνύπαρξη πολλών διαφορετικών επιρροών στα αξιοθέατα, δείγμα των πολιτισμών που έχουν περάσει από το νησί, θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον. Στην Κω θα βρείτε σημαντικά αξιοθέατα αρχαιοελληνικά, αλλά και Ενετικά, ακόμα και Οθομανικά. Όλα συνθέτουν με τρόπο περίπλοκο την προσωπικότητα του νησιού, δημιουργώντας ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

Και από φυσική ομορφιά όμως, η Κως δεν έχει να ζηλέψει τίποτα. Χαρακτηριστικό της, οι μεγάλες σε μήκος παραλίες με τα γαλανά τους νερά. Η Καρδάμαινα, το Μαστιχάρι, το Μαρμάρι, η Χρυσή Ακτή, ο Παράδεισος , το Τιγκάκι, είναι μόνο μερικές από τις πιο γνωστές και όμορφες παραλίες της Κω. Αλλά όσο θέλει κανείς να ψάξει, σίγουρα θα ανακαλύψει και άλλες μικρές παραδισένιες αμμουδιές.

Κως – Προσφορές Ξενοδοχείων

Εάν λοιπόν έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε αυτό το καλοκαίρι στην Κω, τότε το ekdromi.gr θα αποτελέσει το δεξί σας χέρι. Ούτε μια ούτε δύο αλλά 33 διαφορετικές προσφορές ξενοδοχείων στην Κω, με καταλύματα που απευθύνονται σε κάθε τύπο ταξιδιώτη. Από premium 5άστερα ξενοδοχεία μέχρι πιο μικρά και οικονομικά. Μέσα από τις μοναδικές προσφορές του ekdromi.gr για την Κω, θα βρείτε σίγουρα αυτή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Μην αργείτε. Δείτε τις προσφορές εδώ και ζήστε ένα υπέροχο καλοκαίρι στην Κω!

About Ekdromi.gr