Νησιωτικές αποδράσεις του Ιουνίου

Νησιωτικές αποδράσεις του Ιουνίου

Αποτελεί σχεδόν συνήθεια για όλους, όταν μπαίνει ο Ιούνιος, να προγραμματίζουμε μια μίνι απόδραση σε κάποιο νησί. Είτε πρόκειται για ένα απλό, χαλαρωτικό weekend, είτε για μια εξόρμηση για περισσότερες ημέρες, και μόνο το ταξίδι με το πλοίο, μας κάνει να νιώθουμε ένα βήμα πιο κοντά στις διακοπές. Εκτός από την ομορφιά του ταξιδιού, αυτή η αίσθηση χαλαρότητας που προσφέρουν οι μίνι εξορμήσεις κάνουν τις νησιωτικές αποδράσεις του Ιουνίου τόσο δημοφιλείς. Οι επιλογές και οι προορισμοί, πολλοί. Έχουμε την ευλογία άλλωστε να διαθέτουμε δεκάδες νησιά. Ας δούμε μερικές από τις προτάσεις του ekdromi.gr για τον φετινό Ιούνιο.

Νησιωτικές αποδράσεις του Ιουνίου

Κύθηρα

Παραλία στα Κύθηρα
Παραλία στα Κύθηρα

Η φυσική ομορφιά των Κυθήρων είναι το ιδανικό σκηνικό για το καλωσόρισμα του καλοκαιριού. Αυτό το μοναχικό νησί, κάτω απο την Πελοπόννησο, διαθέτει όλο το “πακέτο” των εμπειριών που μπορούν να κάνουν την καλοκαιρινή σας απόδραση, αξέχαστη. Οι υπέροχές του παραλίες, όπως το Καψάλι, το Καλάδι, η Φυρή Άμμος και πολλές άλλες, εγγυώνται πως το ταξίδι σας θα έχει έντονο καλοκαιρινό χρώμα.

Νάξος

Η διάσημη Πορτάρα στη Νάξο
Η διάσημη Πορτάρα στη Νάξο

Το μεγάλο και υπέροχο αυτό νησί των Κυκλάδων προσφέρει τόσες ομορφιές, που είναι δύσκολο να εξαντλήσει κανείς σε μια μίνι απόδραση. Από τις παραλίες, μικρές και μεγάλες, την καταπληκτική του χώρα, αλλά και τα χωριά που μπορεί κανείς να βρει στο εσωτερικό του. Κάθε ανακάλυψη στη Νάξο είναι και μία νέα εμπειρία. Το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο. Για να βρει κανείς μικρά ορεινά χωριά με καταπληκτικό φαγητό, παραλίες για surfers και kite surfing, μοναχικές παραθαλάσσιες γωνιές, αλλά και οργανωμένα σημεία που προσφέρουν όλες τις ανέσεις. Όλα αυτά, με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου.

Σπέτσες

Στο παλιό λιμάνι των Σπετσών
Στο παλιό λιμάνι των Σπετσών

Φεύγουμε από τις κυκλάδες και πηγαίνουμε προς τον αγροσαρωνικό. Οι Σπέτσες, το δημοφιλές αυτό νησί γίνεται πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο, κυρίως για τις επιλογές υψηλού επιπέδου που προσφέρει. Η γραφικότητα του παλιού λιμανιού, συνδυάζεται άψογα με τις προτάσεις για φαγητό και ποτό. Αρχοντική και κλασική ομορφιά συνδέονται άψογα με ένα luxury περιβάλλον και δημιουργούν μια εξαιρετική ταυτότητα στο νησί, κυρίως για επισκέπτες υψηλών απαιτήσεων.

Σύρος

Σύρος - Ερμούπολη
Σύρος – Ερμούπολη

Και κλείνουμε πάλι με Κυκλάδες. Και συγκεκριμένα με την πρωτεύουσα τους. Η κοσμοπολίτισσα Σύρος αποπνέει έναν κλασικό αέρα και μας ταξιδεύει μέσα από τα ιστορικά της στενά. Μέσα στην Ερμούπολη, αλλά και έξω από αυτήν, θα βρείτε σημεία μοναδικού ιστορικού ενδιαφέροντος. Κάθε δρόμος στην Σύρο έχει και μια ιστορία να διηγηθεί. Αλλά δεν είναι μόνο πολιτιστικό το ενδιαφέρον του νησίου. Οι παραλίες της Σύρου δεν έχουν απολύτως τίποτα να ζηλέψουν από αυτές των πιο “προβεβλημένων” νησίων του Αιγαίου.

Και αυτές είναι μόνο τέσσερις από τις δεκάδες προτάσεις μίνι καλοκαιρινών αποδράσεων που σας προτείνει το ekdromi.gr. Βρείτε αυτή που σας ταιριάζει εδώ!

Το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε και η οργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών είναι στις προτεραιότητες μας. Η Ελλάδα με τις ανεξάντλητες επιλογές και τις ατέλειωτες ομορφιές της είναι πρώτη σε προτιμήσεις. Όποιο μέρος της και αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι οι καλοκαιρινές σας διακοπές θα είναι μια εμπειρία γεμάτη αξέχαστες αναμνήσεις. Για ακόμα μια φορά το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιούνιο στους κορυφαίους καλοκαιρινούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Ανακαλύψτε τα  υπέροχα καταλύματα στις καλύτερες τιμές που θα απογειώσουν την εμπειρία σας.

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιούνιο

Mitsis Galini Wellness Spa & Resort – Καμένα Βούρλα

Mitsis Galini Wellness Spa & Resort
Προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιούνιο
Mitsis Galini Wellness Spa & Resort

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία πολυτέλειας και χαλάρωσης στο Mitsis Galini Wellness Spa & Resort. Αυτό το θέρετρο 5 αστέρων βρίσκεται στην καρδιά των Καμένων Βούρλων, σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο από την Αθήνα, και αποτελεί καταφύγιο για τους λάτρεις της φύσης και όσους αναζητούν την ηρεμία. Αφεθείτε σε μια ευρεία γκάμα θεραπειών στο σπα ευεξίας 3.000 τ.μ., το οποίο διαθέτει εσωτερικές ιαματικές πισίνες και θαλασσοθεραπεία. Το εστιατόριο Magnolia προσφέρει έναν απολαυστικό μπουφέ με μεσογειακή και ελληνική κουζίνα, ενώ το Main Bar, το Pool Bar και το Beach Bar καλύπτουν κάθε σας επιθυμία. Κάθε μοναδικά διακοσμημένο δωμάτιο ενσαρκώνει τη μεσογειακή κομψότητα και τη σύγχρονη άνεση.

Blue Lagoon Princess – Χαλκιδική

Blue Lagoon Princess
Blue Lagoon Princess

Ζήστε την επιτομή της πολυτέλειας στο ξενοδοχείο Blue Lagoon Princess. Χτισμένο στο γραφικό χωριό Καλύβες της Χαλκιδικής, αυτό το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο 5 αστέρων προσφέρει απαράμιλλη άνεση και φινέτσα. Με μια ποικιλία από πισίνες, σπα και δραστηριότητες για παιδιά, είναι ιδανικό τόσο για κοινωνικές συγκεντρώσεις όσο και για οικογενειακές διακοπές. Επιλέξτε ανάμεσα σε δωμάτια με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα, junior σουίτες με πρόσβαση στην πισίνα ή deluxe σουίτες με ιδιωτικές πισίνες. Βυθιστείτε στην γαλήνια ομορφιά της αμμώδους παραλίας και των κρυστάλλινων γαλάζιων νερών για μια αξέχαστη διαμονή.

Kinetta Beach Resort & Spa – Κινέτα  

Kinetta Beach Resort & Spa
Kinetta Beach Resort & Spa

Αποδράστε σε έναν κόσμο πολυτελείας στο ξενοδοχείο Kinetta Beach Resort & Spa. Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα, αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο μαγεύει με την εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία, τους καταπράσινους κήπους και τις πισίνες του. Αγκαλιάστε την ηρεμία, απολαύστε οικογενειακές στιγμές και ζήστε την απόλυτη χαλάρωση και την ατελείωτη διασκέδαση. Με all-inclusive δωμάτια με νόστιμους μπουφέδες και απεριόριστα αναψυκτικά, το Kinetta Beach Resort & Spa Hotel εξασφαλίζει ολοκληρωμένες και απολαυστικές διακοπές για όλους.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Ιούνιο εδώ.

About Ekdromi.gr