δημοφιλείς προορισμοί

Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί του ekdromi.gr – μέρος 1

Το καλοκαίρι προχωρά, αν και με μερικές πινελιές μουντάδας και βροχών που μας χαλάνε λίγο τη διάθεση, και εμείς εξακολουθούμε να σκεφτόμαστε έντονα τόσο τις διακοπές, όσο και τις μικρές αποδράσεις που επιθυμούμε να κάνουμε. Και αν οι περισσότεροι από εμάς έχουν ήδη στο μυαλό μας έναν ή περισσότερους προορισμούς, υπάρχουν και αυτοί που δεν γνωρίζουν (ακόμα) που ακριβώς θέλουν να πάνε, και έχουν ανάγκη μια έμπνευση. Και για αυτούς το ekdromi.gr είναι εδώ. Ποιοί είναι λοιπόν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί βάσει των αναζητήσεων για τον μήνα που πέρασε αλλά και για τον Ιούλιο; Δείτε τους αναλυτικά έτσι ώστε να εμπνευστείτε, να δείτε τις προτάσεις και τις προσφορές σε ξενοδοχεία, και να προετοιμάσετε την νέα σας καλοκαιρινή εξόρμηση!

ekdromi.gr – δημοφιλείς προορισμοί

Χαλκιδική

Χαλκιδική

Χαλκιδική

Είναι γνωστό σε όλους πια πως “σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”. Και μπορεί η έκφραση αυτή να ακούγεται περισσότερο από τους κατοίκους της συμπρωτεύουσας, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχουν και άδικο. Δύο μαγικά πόδια, που σε προκαλούν να τα ανακαλύψεις. Με χρυσαφένιες παραλίες, καταγάλανα νερά, μαγευτικές διαδρομές και εξαιρετικές γευστικές δημιουργίες. Η Χαλκιδική είναι πραγματικά ανεξάντλητη. Και αν νομίζετε πως οι επιλογές σας τελειώνουν με το που πέσει ο ήλιος, κάνετε λάθος. Η Χαλκιδική φημίζεται και για την ξέφρενη, την έντονη νυχτερινή της ζωή! Τι άλλο θέλετε δηλαδή. Μην χάνετε χρόνο λοιπόν. Η μαγευτική Χαλκιδική σας περιμένει, σε ένα από τα ξεχωριστά ξενοδοχεία που διαθέτουν προσφορές αποκλειστικά στο ekdromi.gr για όλο το καλοκαίρι!

Πελοπόννησος

Το Ναύπλιο στην Πελοπόννησο

Το Ναύπλιο στην Πελοπόννησο

Ένα κομμάτι γης, πραγματκά ευλογημένο. Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά μέρη στην Πελοπόννησο που αξίζει να επισκεφθεί κανείς, που δεν φτάνει ούτε ολόκληρο βιβλίο για να τα παραθέσουμε. Από το μοναδικό “πετρινο καράβι”, τη Μονεμβασιά, την πανέμορφη Φοινικούντα και την Πύλο, μέχρι και την κλασική ομορφιά του Ναυπλίου. Την άγρια ομορφιά της Μάνης, τους δυνατούς ρυθμούς της Καλαμάτας, και τα γραφικά χωριά της Μεσσηνίας. Κάθε σημείο, χωριό ή κωμόπολη στην Πελοπόννησο, έχει μια δικιά του ιστορία να διηγηθεί και να μας παρασύρει με την ομορφιά και τον ξεχωριστό του χαρακτήρα. Βρείτε όλες τις προσφορές του ekdromi.gr για την Πελοπόννησο εδώ!

About Ekdromi.gr