πρωτοχρονιά στο πήλιο

Πρωτοχρονιά στο Πήλιο

Υπάρχουν λίγοι προορισμοί στην Ελλάδα που μπορούν να χαρακτηριστούν ως “οι απόλυτοι” για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με το Πήλιο για τις γιορτές! Πανέμορφο, εορταστικό, ορεινό, γραφικό, ανεξάντλητο. Τα χωριά του Πηλίου ξέρουν τον τρόπο χρόνια τώρα να κλέψουν τις εντυπώσεις και να δημιουργήσουν μοναδικές και αξέχαστες αναμνήσεις σε κάθε επισκέπτη τους. Ειδικά την περίοδο των εορτών, η ομορφιά είναι ακόμα μεγαλύτερη και τα συναισθήματα πολύ πιο έντονα. Το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πήλιο, ειδικά για τις φετινές γιορτές. Για μια αξέχαστη πρωτοχρονιά στο Πήλιο και στα πανέμορφα, χιονισμένα χωριά του!

Πρωτοχρονιά στο Πήλιο

Οι προσφορές ξεκινούν με τη γραφικότατη Τσαγκαράδα. Εκεί, στο υπέροχο αυτό χωριό του Πηλίου σας περιμένει ο Παραδοσιακός Ξενώνας Φιλύρα. Ένα κτίριο με μεγάλη ιστορία, η οποία ξεκινά από το 1890. Διατηρεί μέχρι σήμερα την παραδοσιακή του αρχιτεκτονική, με την πέτρα και το ξύλο να έχουν τον πρώτο λόγο. Στο εσωτερικό του, πέντε θαυμάσια δωμάτια σας κάνουν να νιώθετε μια πρωτόγνωρη θαλπωρή, δένοντας έτσι την ομορφιά και τις ανέσεις, με το εορταστικό κλίμα.

Στην υπέροχη Πορταριά, το ekdromi.gr σας προτείνει το Erofilis Home. Χτισμένο προσεκτικά με βάση την πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, διαθέτει 9 ευρύχωρα δωμάτια και ένα ζεστό και άνετο σαλόνι με τζάκι. Το Erofilis Home, βρίσκεται στο κέντρο της Πορταριάς με όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής δίπλα σας!

Κοντά στα Χάνια θα βρείτε το εξαιρετικό 4* Anamar Pilio Resort. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να περάσετε μοναδικές στιγμές με θέα στα Χάνια, χαλαρώνοντας στο ζεστό και άνετο καθιστικό του ξενοδοχείου. Παράλληλα, σε ένα από τα 40 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές με τις σύγχρονες ανέσεις που το 4* Anamar Pilio Resort έχει εξασφαλίσει για εσάς!

Τέλος, στη Μακρινίτσα, το μπαλκόνι του Πηλίου λόγω της υπέροχης θέας της, σας προτείνουμε τα Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse. Δύο αρχοντικά οικήματα που χρονολογούνται από το 1800, πλήρως ανακαινισμένα και εξοπλισμένα με τις πλέον σύγχρονες ανέσεις θα κάνουν την εορταστική σας διαμονή, μία αξέχαστη εμπειρία.

Το Πήλιο σας περιμένει για να κάνει την φετινή σας πρωτοχρονιά πραγματικά ξεχωριστή!

 

 

About Ekdromi.gr