Πρωτοχρονιά 5 αστέρων από το ekdromi.gr

Το 2018 μας αφήνει σιγά σιγά και όλοι ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο έτος. “Πάει ο παλιός ο χρόνος…” που τραγουδούσαμε μικροί και το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν είναι πλέον προ των πυλών. Η βραδιά της πρωτοχρονιάς πρέπει να είναι ξεχωριστή. Για πολλούς, θα σηματοδοτήσει και το πώς θα κυλήσει ολόκληρη η χρονιά που έρχεται. Για τον λόγο αυτό, οι περισσότεροι από εμάς φροντίζουν να την περάσουν κάνοντας κάτι ξεχωριστό! Κάτι διαφορετικό που να μπορεί να μείνει αξέχαστο. Στο ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε ειδικές προσφορές για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν, σε ξενοδοχεία 5 αστέρων που έχουν φροντίσει να προσφέρουν μια ξεχωριστή βραδιά για την έναρξη της νέας χρονιάς. Πρωτοχρονιά 5 αστέρων λοιπόν από το ekdromi.gr και τις μοναδικές προσφορές του.

Πρωτοχρονιά 5 αστέρων από το ekdromi.gr

5* Montana Hotel & Spa – Καρπενήσι

Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι

Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι

Στο πανέμορφο Καρπενήσι θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε μια αξέχαστη πρωτοχρονιά στο Πέντε Αστέρων Montana Hotel & Spa. Εκεί, μέσα στα υπέροχα τοπία του Καρπενησίου, εκτός από τις χειμρεινές σας βόλτες και τις δραστηριότητες μέσα στη φύση, θα απολαύσετε όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, θα χαλαρώσετε στο Spa, αλλά και θα γιορτάσετε τον ερχομό του νέου χρόνου σε ένα μοναδικό Εορταστικό Gala με ζωντανή μουσική!

5* Valis Hotel Resort – Βόλος

Το 5* Valis Resort Hotel στον Βόλο

Το 5* Valis Resort Hotel στον Βόλο

Στην πανέμορφη πόλη του Βόλου, με τις αμέτρητες επιλογές αλλά και το γραφικό Πήλιο σε απόσταση αναπνοής, βρίσκουμε το 5* Valis Hotel Resort. Ένα ξενοδοχείο για επισκέπτες υψηλών απαιτήσεων, που ειδικά για την βραδιά της πρωτοχρονιάς έχει έτοιμάσει κάτι ξεχωριστό. Εάν λοιπόν έπιλέξετε να περάσετε τις ημέρες και τη βραδιά της πρωτοχρονιάς σε αυτό το υπέροχο μέρος, θα ζήσετε το εορταστικό ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική και τον υπέροχο μπουφέ του ξενοδοχείου!

5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa – Παραλία Κατερίνης

Το 5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa στην Παραλία Κατερίνης

Το 5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa στην Παραλία Κατερίνης

Στην παραλία της Κατερίνης, με θέα τον επιβλητικό Όλυμπο και τις κορυφές του, σας περιμένει το εορταστικό Gala του 5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa. Αφού έχετε χαλαρώσει μέσα στις ανέσεις του, στο spa και την εσωτερική πισίνα, ένα αξέχαστο Gala σας περιμένει για να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με τον πιο κεφάτο τρόπο, σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας!

About Ekdromi.gr