ρόδος

Ρόδος: O κοσμοπολιτισμός στο μεγαλείο του!

Ποτέ κανείς τυχαία δεν κρατά μία από τις πρώτες θέσεις στον τουρισμό για πάρα πολλά χρόνια, όπως η Ρόδος. Το νησί των Ιπποτών, των διακοπών κάθε είδους, των μνημείων, της εμπορικής ζωής, των παραλιών που κόβουν την ανάσα. Ένα νησί που τα έχει όλα και που μπορεί να προσφέρει στον κάθε άνθρωπο, αυτό που πραγματικά ονειρεύεται και επιθυμεί. Η Κοιλάδα με τις Πεταλούδες, η μεσαιωνική πόλη, η Λίνδος, τα λουτρά της Καλλιθέας. Πρόκειται για ένα πλήθος πραγματικά αξιοθέατων που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Ένα ταξίδι όμως για να είναι σωστά οργανωμένο, ένας προορισμός για να μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, πρέπει να διακρίνεται και για τη σωστή επιλογή του καταλύματος που θα επιλεχθεί. Αξίζει λοιπόν να δούμε καταλύματα στο νησί των Ιπποτών που θα δώσουν τα εχέγγυα για μία αξιομνημόνευτη διαμονή.

Ρόδος: Ξενοδοχεία

Το Blue Bay Beach Hotel βρίσκεται 10 χλμ από το κέντρο της Ρόδου και είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία του νησιού. Ιδανικό είτε για οικογενειακές διακοπές, είτε για ζευγάρια ή παρέες φίλων που αναζητούν μία κοσμοπολίτικη αύρα στις διακοπές τους.

Το Kiotary bay Hotel είναι ένα θέρετρο που χάρη στις παροχές του συνθέτει το απόλυτο σκηνικό χαλάρωσης και ευχαρίστησης. Ό,τι αναζητά κανείς από ένα κατάλυμα στις διακοπές του.

Η κομψότητα είναι το στοιχείο που διακρίνει το Miraluna Village & Spa. Ένα ξενοδοχείο πραγματικό κόσμημα, που το νερό το χαρακτηρίζει χάρη στις πισίνες και στην εκπληκτική του θέα στο Αιγαίο!

Το Sunrise Hotel είναι τοποθετημένο πάνω σε αμμώδη παραλία. Αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για εκείνους που επιζητούν τις τέλειες οικογενειακές διακοπές, με παροχές που θα καλύψουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Το ξενοδοχείο Solemar βρίσκεται 300 μ. από  την  παραλία της ΙΧΙΑΣ. Αποτελεί λοιπόν εξίσου μία ιδανική επιλογή για όλους εκείνους που επιζητούν ότι καλύτερο για τις οικογενειακές τους διακοπές.

Το Afandou Beach Hotel βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Ρόδου, με υπέροχη θέα, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, ένα ξενοδοχείο που παρόλο που είναι 3* η εξυπηρέτηση και οι παροχές του αποδεικνύουν ότι τελικά είναι πολλών αστέρων!

Αν διακοπές για εσάς σημαίνει χαλαρότητα, χαρούμενα παιδικά χαμόγελα, ανεμελιά τότε το Virginia Hotel είναι το κατάλυμα που αξίζει να επιλέξετε αν βρεθείτε στο νησί της Ρόδου! Με υπέροχη θέα και αξιόλογες παροχές αποτελεί μία εξαίρετη επιλογή!

Αν αναζητάτε μία πιο οικονομική επιλογή στο κέντρο της Ρόδου τότε το ξενοδοχείο Amaryllis είναι μία έξυπνη και προσιτή λύση, στην καρδιά πραγματικά του νησιού, εκεί που χτυπά ο ρυθμός του ελληνικού καλοκαιριού

About Ekdromi.gr