Σποράδες τον μάιο

Σποράδες τον Αύγουστο

Ο Αύγουστος, σχεδόν πάντα, μας δημιουργεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο. Οι διακοπές του καλοκαιριού μας καλούν να επιλέξουμε ανάμεσα σε δεκάδες πανεμορφα νησιά. Άλλοι προτιμούν τις γραφικές Κυκλάδες, άλλοι έλκονται από το πράσινο και τα γαλάζια νερά του Ιονίου. Υπάρχει όμως ένα σύμπλεγμα νησιών που τα προσφέρει και τα δύο. Και αυτά τα νησιά δεν είναι άλλα από αυτά των Βόρειων Σποράδων. Μέρη με ξεχωριστή προσωπικότητα αλλά και σπάνια φυσική ομορφιά. Τα νησία των Σποράδων, άλλα περισσότερο και άλλα λιγότερο δημοφιλή, αποτελούν μια υπέροχη επιλογή για τις διακοπές του καλοκαιριού! Ας δούμε λοιπόν τις μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία που έχει εξασφαλίσει το ekdromi.gr για αξέχαστες διακοπές στις Σποράδες τον Αύγουστο!

Σποράδες τον Αύγουστο

Ξεκινάμε με τη Σκιάθο το καταπράσινο αυτό νησί με τις υπέροχες παραλίες και τα καταγάλανα νερά. Εδώ, οι προτάσεις του ekdromi.gr είναι πραγματικά υπέροχες, ιδανικές για να ζήσετε την ομορφιά του νησιού αυτού στο έπακρο. Αν σας αρέσει η πολυτέλεια και οι σύγχρονες ανέσεις, μπορείτε να βρείτε τα πιο luxury ξενοδοχεία και να πραγματοποιήσετε την κράτησή σας με μοναδικές εκπτώσεις! Βρείτε τις προσφορές σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων στη Σκιάθο εδώ!

Αλλά και η επίσης πανέμορφη Σκόπελος, το νησί που συνδυάζει άψογα το γαλάζιο των νερών με το πράσινο της φύσης, έχει τρεις υπέροχες προτάσεις διαμονής για τον Αύγουστο. Το, 5 αστέρων Skopelos Holiday Hotel & Spa , το Elios Holiday Hotel και το Rigas Hotel σας εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή στο νησί της Σκοπέλου για τις διακοπές του Αυγούστου.

Περιβάλλον και ανέσεις τεσσάρων αστέρων μπορείτε να βρείτε και στην Αλλόνησο. Ένα νησί λιγότερο προβεβλημένο από τα υπόλοιπα των Σποράδων. Σίγουρα όμως με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα και τους δικούς του, ήρεμους και χαλαρωτικούς ρυθμούς. Εκεί, σας περιμένει το Marpunta Resort του οποίου η φιλοσοφία είναι Ήλιος, Διασκέδαση και Μοναδικές Διακοπές!

Η ομορφιές των νησιών των Σποράδων σας περιμένουν για να κάνουν τις καλοκαιρινές σας διακοπές αξέχαστες. Βρείτε το νησί και το ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες σας μέσα από τις προσφορές του ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr