τα καλύτερα νησιά για τον σεπτέμβριο

Τα καλύτερα νησιά για τον Σεπτέμβριο – 2

Φυσικά οι προτάσεις του ekdromi.gr για νησιωτικές αποδράσεις του Σεπτεμβρίου δεν θα μπορούσαν να εξαντληθούν σε μόνο τέσσερις επιλογές. Τα ελληνικά νησιά είναι, σχεδόν, ανεξάντλητα, όπως και οι προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr σε αυτά. Το γαλάζιο της θάλασσας είναι πάντα συντροφιά μας και ακόμα δεν θέλουμε να το αποχωριστούμε. Ας δούμε λοιπόν ακόμα μερικές υπέροχες προτάσεις για αποδράσεις του Σεπτεμβρίου. Τα καλύτερα νησιά για τον Σεπτέμβριο λοιπόν εξακολουθούν να μας εμπνέουν.

Τα καλύτερα νησιά για τον Σεπτέμβριο

Άνδρος

Γοητευτική, με ιδιαίτερο χαρακτήρα και προσωπικότητα. Μόλις σε 2 ώρες από τη Ραφήνα, σας υποδέχεται ένα νησί που διαφέρει σε πολλά από τα υπόλοιπα των Κυκλάδων. Στην Άνδρο θα βρείτε καταπράσινα τοπία, πράγμα σπάνιο για Κυκλάδες. Θα βρείτε φυσικά γαλάζιες ακτές, ένα υπέροχο μέρος για να περάσετε τα βράδια σας (Μπατσί) αλλά και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα Χώρα που έχει πολλά να σας δείξει, αλλά και να σας διδάξει.

Νάξος

Αν μη τι άλλο, ένα από τα πιο γνωστά αλλά και ανερχόμενα τουριστικά νησία της Ελλάδας. Εδώ, αν θέλετε να ανακαλύψετε όλες τις ομορφιές του νησιού, το αυτοκίνητο είναι απαραίτητο. Χαλαρώστε σε μια από τις δεκάδες πανέμορφες παραλίες της Νάξου, δοκιμάστε υπέροχες γευστικές δημιουργίες από τοπικά προϊόντα κι αφεθείτε στον ξεχωριστό αέρα που αποπνέει αυτή η γωνιά των Κυκλάδων.

Σαντορίνη

Εδώ τα πράγματα αλλάζουν. Η Σαντορίνη είναι ένας δημοφιλής προορισμός παγκοσμίως, για τον λόγο αυτό, ακόμη και τον Σεπτέμβριο, δεν θα βρείτε ηρεμία. Θα βρείτε όμως ένα από τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα του κόσμου. Θα βρείτε θέα που κόβει την ανάσα, η οποία θα σας συντροφεύει για μία ζωή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως την ομορφιά του νησιού αυτού την θαυμάζουν άνθρωποι από ολόκληρο τον πλανήτη.

Σύρος

Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων έχει δεκάδες ιστορίες να διηγηθεί. Πρόκειται δίχως αμφιβολία για ένα από τα πιο γοητευτικά και κλασικά νησιά της χώρας. Συναρπαστικές βόλτες στην Ερμούπολη, χαλαρωτικός καφές στα Αστέρια, γευστικές ξεναγήσεις αλλά και βουτιά σε μία άλλη εποχή στον Γαλησσά. το παζλ της Σύρου έχει συμπληρωθεί και η εικόνα είναι μαγευτική.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για τον Σεπτέμβριο εδώ!

About Ekdromi.gr