Το Iro's Boutique Apartments

Το Iro’s Boutique Apartments στη Μύκονο

Μέσα στην ανεξάντλητη ομορφιά των ελληνικών νησιών, πάντα υπάρχουν κάποια που ξεχωρίζουν. Κάποια νησιά που καταφέρνουν να συνδυάσουν τόσο όμορφα το φυσικό κάλλος, την τοπική παράδοση και τον χαρακτήρα τους, δημιουργώντας ένα κράμα που γοητεύει τους επισκέπτες. Ένα σύνολο που μαγεύει τις αισθήσεις και κάνει τους ταξιδιώτες να επιστρέφουν ξανά και ξανά. Ένα από αυτά είναι σίγουρα η Μύκονος. Ένα νησί που με το πέρασμα των χρώνων έχει καταφέρει να χτίσει το δικό του μύθο. Είτε με τις φανταστικές του παραλίες, είτε με τα υπέχοχα στενά του, τα χρώματα, την νυχτερινή του ζωή. Όλα στη Μύκονο συνδυάζονται αρμονικά και δημιουργούν έναν πραγματικό παράδεισο στις Κυκλάδες. Το ekdromi.gr δεν θα μπορούσε φυσικά να απουσιάζει από τη Μύκονο. Για το φετινό καλοκαίρι έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μια φανταστική προσφορά στο Iro’s Boutique Apartments!

Το Iro’s Boutique Apartments στη Μύκονο

Το Iro's Boutique Apartments

Το Iro’s Boutique Apartments

Σε μία από τις πιο διάσημες παραλίες της Μυκόνου, στο Καλό Λιβάδι, και μέσα σε ένα χώρο χαλάρωσης και ηρεμίας που περιβάλλεται από πράσινο, βρίσκουμε το Iro’s Boutique ApartmentsΚάντε τη βόλτα σας στους χώρους του ξενοδοχείου και ανακαλύψτε την πισίνα με τον βραχόκηπο που βρισκεται στο κέντρο. Οι κομψά διακοσμημένες μονάδες με μπαλκόνι ή και βεράντα προσφέρουν μια όμορφη και χαλαρωτική θέα.

Στα δωμάτια, απολαύστε κρεβάτια από σφυρήλατο σίδερο και λευκό-μπλε τόνο με άπλετη θέα στο Αιγαίο πέλαγος, στον κήπο ή στην πισίνα. Μέσα στο δωμάτιό σας, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ, ψυγείο και πολλά άλλα που θα προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στη διαμονή σας. Εάν το επιθυμείτε, κάποια από τα δωμάτια διαθέτουν και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό ή και τζάκι.

Για τις ανάγκες σας εκτός του ξενοδοχείου, παρέχονται υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου, μηχανής, σκάφους και πολλά άλλα!

Το Iro’s Boutique Apartments βρίσκεται 10 χιλιόμετρα από την πόλη της Μυκόνου, στο παραδοσιακό χωριό της Άνω Μεράς ενώ σε κοντινή απόσταση έχει τις παραλίες Καλό Λιβάδι, Καλαφάτης, Αγία Άννα και Λούλο.

About Ekdromi.gr