χαλκιδική

Χαλκιδική: η μεγάλη αγαπημένη!

Την αγαπούν με πάθος οι Βορειοελλαδίτες και δεν την απαρνιούνται ποτέ. Όμως, ευτυχώς για όλους του «Νότιους» η Χαλκιδική αποτελεί μία μεγάλη ανακάλυψη, ένα κάλεσμα της φύσης, της ομορφιάς, της εναλλαγής των τοπίων και της ανεμελιάς,  με αποτέλεσμα να ανεβαίνει διαρκώς στις προτιμήσεις του κοινού τα τελευταία χρόνια. Το σίγουρο είναι ότι θα σας μαγέψει. Το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείτε από τις δυνατότητες που προσφέρει για κάθε είδους διακοπών. Το σίγουρο είναι ότι δύσκολα, μόλις την γνωρίσετε, θα την απαρνηθείτε.

Προσφορές στη Χαλκιδική

Ένα όμως από τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι τα εξαιρετικά καταλύματα της και οι παροχές αλλά και οι ευκαιρίες που προσφέρουν . Πάμε να γνωρίσουμε κάποια από αυτά:

Ότι και να πει κανείς για το Porto Carras Grand Resort είναι πραγματικά λίγο.  Η διαμονή σας στο πιο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ συγκρότημα στην Ελλάδα μπορεί να γίνει πραγματικότητα, το οποίο διαθέτει δυο ξενοδοχεία 5 αστέρων, μια παγκοσμίου φήμης Βίλα, ένα πολυτελές Καζίνο και δυο Κέντρα Thalassotherapy & Spa. Η τοποθεσία του συγκροτήματος είναι ιδανική, ακριβώς μπροστά από μια υπέροχη παραλία και στους πρόποδες του όρους Μελίτων. Επίσης  σας περιμένουν 9 χιλιόμετρα από αμμώδεις παραλίες που συμπεριλαμβάνουν 25 απομονωμένους και παρθένους κολπίσκους, μοναδικούς στον κόσμο. Ακόμα το σκέφτεστε;

Ακολουθώντας την τοπική αρχιτεκτονική, το ξενοδοχείο Aristoteles Beach λειτουργεί από το 1991, αποτελώντας έτσι σημείο αναφοράς για τη Χαλκιδική και ιδιαίτερα για την Κασσάνδρα, ενώ είναι και το κοντινότερο ξενοδοχείο από την Θεσσαλονίκη που προσφέρει πρόσβαση στα πεντακάθαρα νερά και τις αμμώδεις παραλίες του Τορωναίου κόλπου. Τα 4 στοιχεία ενώνονται στο Aristoteles Beach και σας καλούν κι εσάς να ενωθείτε με τη Φύση!

Αυτό που σκέφτεσαι μόλις το αντικρίζεις είναι : είναι αληθινό αυτό που βλέπω; Αυτό που σκέφτεσαι μόλις αποχωρείς είναι: Τι να θυμηθούμε από τις διακοπές μας; Την υπέροχη παραλία, τα γευστικά φαγητά, την απίστευτη φιλοξενία του Kassandra Mare; Ήταν όλα υπέροχα! Στη συγκεκριμένη περίπτωση γίνεται λόγος για ένα μαγικό πραγματικά ξενοδοχείο, με παροχές εκπληκτικές, φιλικό και προς τα ζώα, ένα ξενοδοχείο που εγγυάται αξέχαστες , μοναδικές διακοπές!

Η θέα του απέραντου γαλάζιου του ουρανού, του μπλε της θάλασσας και το πράσινο της φύσης εγγυάται την απόλυτη χαλάρωση. Το Skion Palace βρίσκεται στη Νέα Σκιώνη, ένας μικρός επίγειος παράδεισος που σας παρέχει φυσική & γαλήνια ομορφιά. Το πιο σημαντικό εκτός από τις παροχές; Απέχει μόλις ένα λεπτό από την παραλία!

Μοναδικά Ξενοδοχεία!

Το παραθαλάσσιο Hotel Ammon Zeus βρίσκεται στο γνωστό και πολύ αγαπητό θέρετρο της Καλλιθέας, στη Χαλκιδική και απέχει ένα βήμα από την καταγάλανη θάλασσα. Από το δωμάτιο απολαμβάνετε  την πανοραμική θέα του κόλπου. Αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα του ξενοδοχείου , το poolbar , το εστιατόριο και το snackbar απολαμβάνετε δροσερά ποτά και φαγητό ακριβώς δίπλα από την μαγευτική θάλασσα. Σας εγγυάται μία αλησμόνητη διαμονή.

Το Akritas Ef Zin Villas & Suites βρίσκεται στο Παλιούρι. Οι βίλες και οι σουίτες του είναι πολυτελείς. Κατασκευασμένο με γούστο και υψηλή αισθητική αποκλείεται να μην σας κλέψει την καρδιά! Ιδανικό μέρος για όλη την οικογένεια!

Για διακοπές που πραγματικά εμπνέουν, για διακοπές ασύλληπτα μοναδικές, το Pomegranate Wellness Spa hotel αποτελεί ένα συναρπαστικό νέο τουριστικό θέρετρο ευεξίας & αναζωογόνησης που  σαγηνεύει τους επισκέπτες του με το οικείο περιβάλλον του, την παροχή πολυτελών υπηρεσιών, τις απαράμιλλες παροχές που αρμονικά δεμένα, προσφέρουν ακόμη και στους πιο εκλεκτούς ταξιδιώτες μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

Το Athos Villas βρίσκεται σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της Χαλκιδικής. Διαθέτει ευρύχωρες βίλες με εξαιρετική αισθητική και διακόσμηση, εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον. Δεν είναι τυχαίο πως τα σχόλια των απανταχού επισκεπτών του είναι κάτι παραπάνω από διθυραμβικά.

About Ekdromi.gr