χειμερινοί προορισμοί

Χειμερινές αποδράσεις

Ο φετινός χειμώνας φαίνεται πως αρνείται να μας εγκαταλείψει. Οι θερμοκρασίες δείχνουν να μην ανεβαίνουν και ως γνωστόν ο Μάρτιος που έρχεται είναι μήνας που παραδοσιακά ο καιρός του έχει σκαμπανεβάσματα. Με λίγα λόγια το καλοκαίρι αργεί. Από πότε όμως αυτό είναι πρόβλημα; Η Ελλάδα έχει υπέροχους χειμερινούς προορισμούς οπότε η οποιαδήποτε παράταση του χειμώνα μόνο καλό μπορεί να μας κάνει αφού μας δίνει τη δυνατότητα για περισσότερες εκδρομές σε μοναδικούς ορεινούς προορισμούς, παιχνίδι με το χιόνι, φανταστικές γαστρονομικές δημιουργίες σε παραδοσιακά ζεστά ταβερνάκια. Το ekdromi.gr είναι και πάλι εδώ για να μας προτείνει τις καλύτερες χειμερινές αποδράσεις παρέα με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων. Πάμε να εξερευνήσουμε τις προτάσεις που ταιριάζουν σε κάθε γούστο και τύπο ταξιδιώτη.

Χειμερινές αποδράσεις

Και που να πρωτοπάς; Είπαμε, ο χειμώνας είναι μεγάλος οπότε δεν χρειάζεται άγχος. Γιατί το κύριο πρόβλημα όταν κάποιος ψάχνει προορισμό και ξενοδοχείο μέσα από το ekdromi.gr δεν είναι το αν θα βρει αυτό που ψάχνει, αλλά ποιο μέρος και κυρίως ποιο ξενοδοχείο να πρωτοδιαλέξει. Καταρχήν θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα από 150 και πλέον προσφορές ειδικά φτιαγμένες για το φετινό χειμώνα. Σε ξενοδοχεία που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη. Από πανέμορφα γραφικά σαλέ, μέχρι 5άστερα ξενοδοχεία και μάλιστα με εκπτώσεις που ξεπερνούν το 50%. Και από προορισμούς; Και εδώ το ekdromi.gr έχει τις προτάσεις του για τους πλέον γνωστούς και δημοφιλείς Ελληνικούς χειμερινούς προορισμούς. Είτε κοντά στην Αθήνα για αποδράσεις 2ημέρου ή 3ημέρου, είτε και πιο μακριά. Ούτε λίγο ούτε πολύ τα μέρη που μπορεί κανείς να επισκεφθεί τον φετινό χειμώνα μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr είναι περισσότερα από 40. Εδώ τον κύριο λόγο έχουν φυσικά η κοσμοπολίτικη Αράχωβα, τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου, η λίμνη Πλαστήρα, το Ναύπλιο, το Μέτσοβο αλλά και τα Λουτρά Πόζαρ. Είτε ο προορισμός είναι για οικογενειακές διακοπές, είτε για ρομαντικές αποδράσεις αλλά ακόμα και για μεγάλες παρέες, οι χειμερινές αποδράσεις του ekdromi.gr είναι εδώ για να βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία! Ο χειμώνας είναι η ιδανική εποχή για χαλάρωση. Είναι η εποχή που το κρύο μας προκαλεί να περνάμε ήρεμα την ώρα μας. Να κινούμαστε σε ζεστά μέρη και να απολαμβάνουμε τις ανέσεις ενός Luxury ξενοδοχείου. Γιατί, δεν υπάρχει καλύτερη εικόνα από το να χαλαρώνει κανείς σε ένα spa, να ξεκουράζεται σε ένα δωμάτιο ενός 5άστερου ξενοδοχείου, την ώρα που απ’έξω το χιόνι έχει σκεπάσει τα πάντα. Και για τον φετινό χειμώνα το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει μερικά από τα πιο ιδιαίτερα Luxury ξενοδοχεία, στους πιο όμορφους χειμερινούς προορισμούς. Και μάλιστα, με τις μεγαλύτερες προσφορές! Τι περιμένετε λοιπόν; Ο καιρός είναι ιδανικός και οι χειμερινές εξορμήσεις σε Luxury Hotels σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε!

Χειμερινές εξορμήσεις σε Luxury Hotels

Είστε έτοιμοι για εμπειρίες και ανέσεις πολλών αστέρων; Αν ναι, τότε οι προσφορές του ekdromi.gr είναι εδώ για να σας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και πολύ πιο οικονομική. Και αν ακόμα δεν έχετε επιλέξει προορισμό, τότε αφήστε στο ekdromi.gr να σας δημιουργήσει την απαραίτητη έμπνευση.

Ναύπλιο

Το 4* Ippoliti Luxury Hotel στο Ναύπλιο

Το 4* Ippoliti Luxury Hotel στο Ναύπλιο

Η πανέμορφη αυτή πόλη με την τεράστια ιστορία και τις μοναδικές ομορφιές είναι πραγματικά ιδανική για Luxury Hotels. Και αυτό γιατί τα Luxury ξενοδοχεία του Ναυπλίου, δεν είναι γνωστά μόνο για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και τις ανέσεις που προσφέρουν. Διαθέτουν όλα μια ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ, που σας ταξιδεύει στο χρόνο. Γνωρίστε την μεγάλη ιστορία του Ναυπλίου μέσα από εξαιρετικά εμπνευσμένα boutique hotels. Ξενοδοχεία που έχουν επιρροές από ιστορικές περιόδους της πόλης.

Καρπενήσι

Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι

Το 5* Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι

Το πανέμορφο Καρπενήσι με την απέραντη φυσική ομορφιά, είναι ακόμα πιο όμορφο τον χειμώνα. Προσφέρει μοναδικές δραστηριότητες στη φύση αλλά και πολλές ακόμα επιλογές. Μέρος ιδανικό για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον φυσικό του πλούτο. Και τι καλύτερο, μετά την κόπωση, να σας περιμένει ένα Luxury Hotel για να σας προσφέρει την ξκούραση που έχετε ανάγκη σε ένα χαλαρωτικό και άνετο περιβάλλον!

Ιωάννινα

To 5* Metropolis Hotel στα Ιωάννινα

To 5* Metropolis Hotel στα Ιωάννινα

Η πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων με τις πολλές επιλογές σε διασκέδαση, έχει να σας προσφέρει εξίσου υπέροχες προτάσεις και σε luxury ξενοδοχεία. Ζήστε τη μαγεία της πόλης με την υπάροχη λίμνη, γνωρίστε τους θησαυρούς και την ιστορία της αλλά και τη νυχτερινή της ζωή μέσα από ένα Luxury Hotel. Και οι προσφορές δεν σταματούν εδώ. Δείτε όλα τα Luxury Hotels του ekdromi.gr εδώ!

Χειμερινές αποδράσεις από το Ekdromi.gr

Ο φετινός χειμώνας είναι πολύ διαφορετικός από όλους τους προηγούμενους. Ζούμε, δίχως αμφιβολία, μια τελείως διαφορετική καθημερινότητα από αυτή που έχουμε συνηθίσει και η κατάσταση που βιώνουμε μας επιβάλλει να διατηρήσουμε μια στάση αναμονής για τις εκδρομές και τις μικρές αποδράσεις μας. Σίγουρα όμως δεν μπορούμε να πάψουμε να ονειρευόμαστε. Οι γιορτές είναι προ των πυλών και οι χειμερινές αποδράσεις από το Ekdromi.gr μας περιμένουν για να μας κάνουν να θυμηθούμε την ομορφιά των ελληνικών ορεινών προορισμών! Αν μη τι άλλο, οι χειμερινοί προορισμοί της Ελλάδας έχουν πάντα τη δικιά τους, ξεχωριστή μαγεία. Η βασίλισσα του χειμώνα, ειδικά για τους κατοίκους της Αττικής, είναι η Αράχωβα. Προορισμός που συνδυάζει τα πάντα, και για αυτό το λόγο είναι τόσο δημοφιλής. Κάτω από τη σκιά του Παρνασσού, το γραφικό αυτό χωριό αποτελεί πόλο έλξης για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί που την προτιμούν. Έχοντας να επιδείξει πολλές και υπέροχες προτάσεις τόσο στο φαγητό όσο και στη διασκέδαση, η Αράχωβα αποτελεί έναν προορισμό που απευθύνεται σε όλους! Τα μαγικά χωριά του Πηλίου είναι μια ακόμα από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις χειμερινών εξορμήσεων. Στο Πήλιο θα σας συναρπάσει η άγρια ομορφιά του τοπίου, οι πληθωρικές κουζίνες και τα υπέροχα καταλύματα. Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του, το κάνει κατάλληλο για απόδραση όλες τις εποχές του χρόνου και ιδιαίτερα τον χειμώνα. Η μυρωδιές από τα αναμμένα τζάκια, τα τσιπουράδικα και τα extreme sports μας καλούν στο μαγευτικό κόσμο του Βουνού των Κενταύρων. Το Καρπενήσι, το οποίο κάποιοι το χαρακτηρίζουν «Ελβετία της Ελλάδας», μας αποδεικνύει κάθε χρόνο πως ο χαρακτηρισμός αυτός, μόνο άδικος δεν είναι. Η ευρύτερή του περιοχή ξεδιπλώνει όλες τις ομορφιές της τον χειμώνα. Πρόκειται για έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς και πολλών, ενδιαφέροντων δραστηριοτήτων. Ιδανικό μέρος για να επιδοθείτε και να απολαύσετε πολλά διαφορετικά activities. Και αυτοί ήταν μόνο τρεις από τους δεκάδες πανέμορφους προορισμούς του Ekdromi.gr για χειμερινές αποδράσεις! Βρείτε όλες τις προσφορές εδώ! Εάν θέλετε να αλλάξετε παραστάσεις και να ξεφύγετε για λίγο από την καθημερινότητα τότε μια χειμερινή απόδραση είναι η καλύτερη λύση. Η Ελλάδα έχει υπέροχα μέρη να εξερευνήσετε και οι χειμερινοί προορισμοί που αξίζει να επισκεφτείτε είναι πολλοί. Ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης διπλά στο τζάκι απολαμβάνοντας υπέροχα χιονισμένα τοπία. Περπατήστε σε πέτρινα δρομάκια η ακολουθήστε μαγευτικά μονοπάτια που θα σας οδηγήσουν σε πανέμορφα δάση ή ξέφωτα με υπέροχη θέα. Εάν είστε λάτρεις του χιονιού επισκεφτείτε κάποιο από τα χιονοδρομικά κέντρα και απολαύστε τα αγαπημένα σας χειμερινά σπορ. Οι επιλογές είναι πολλές και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανακαλύψετε τις μεγαλύτερες προσφορές για χειμερινές αποδράσεις από το Ekdromi.gr.

Χειμερινές αποδράσεις από το Ekdromi.gr

Αρχοντικό Αγκωνάρι – 3/5 Πηγάδια Νάουσας

Αρχοντικό Αγκωνάρι
Χειμερινές αποδράσεις από το Ekdromi.gr
Το Αρχοντικό Αγκωνάρι
Στο χωριό Μεταμόρφωση και μόλις 6 χλμ. από το χιονοδρομικό κέντρο 3/5 Πηγάδια Νάουσας βρίσκεται το Αρχοντικό Αγκωνάρι. Χαρείτε τη διαμονή σας σε ένα παραδοσιακό χώρο χτισμένο από ξύλο και πέτρα. Απολαύστε το λευκό τοπίο δίπλα στο τζάκι και χαλαρώστε σε ένα περιβάλλον γεμάτο φιλοξενία και ζεστασιά. Το πλούσιο πρωινό του με τα αγνά προϊόντα και οι υπεροχές παραδοσιακές λιχουδιές θα σας μείνουν αξέχαστες.

Valis Resort Hotel – Βόλος

Valis Resort Hotel
Το Valis Resort Hotel
Το Valis Resort Hotel είναι ένα ξενοδοχείο όπου η γοητεία της κλασικής πολυτελείας και η αρμονική ένωση αρχιτεκτονικής με την κομψότητα προσφέρει μια εντυπωσιακή εμπειρία διαμονής. Τα πολυτελή ευρύχωρα δωμάτια, οι σουίτες και τα οικογενειακά διαμερίσματα με τη υπέροχη θέα προσφέρουν υπηρεσίες υψηλού επίπεδου σε κάθε απαιτητικό επισκέπτη. Απολαύστε την απολυτή εμπειρία χαλάρωσης και αναζωογόνησης με τις υπηρεσίες που σας προσφέρει το Valis Spa. Ανανεωθείτε στις ευεργετικές ιδιότητες του χαμάμ και της σάουνας και ζήστε μια διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη.

Oniropetra Boutique Hotel – Καρπενήσι

Oniropetra Boutique Hotel
Το Oniropetra Boutique Hotel
Το Oniropetra Boutique Hotel είναι η νέα πρόταση πολυτελούς διαμονής στο Καρπενήσι. Όταν η παράδοση παντρεύεται με την μοντέρνα διακόσμηση δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία διαμονής που θα σας μείνει αξέχαστη. Απολαύστε την φιλοξενία και την άνεση υψηλών προδιαγραφών όπως την έχετε ονειρευτεί. Ο συνδυασμός του ξύλου με την πέτρα και η μίνιμαλ αισθητική του χώρου δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα προφέροντας χαλάρωση και ξεκούραση. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές για χειμερινές αποδράσεις εδώ.

Χειμερινές αποδράσεις από το ekdromi.gr

Ο καιρός τις τελευταίες ημέρες μας έχει κάνει να καταλάβουμε καλά πως ο χειμώνας έφτασε. Σε κάποιους, η ιδέα αυτής της εποχής του χρόνου ακούγεται άσχημη. Υπάρχουν και άλλοι όμως που το κρύο, το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες, τους κάνουν να σκέφτονται ταξίδια και χειμερινές αποδράσεις. Και δεν έχουν άδικο. Η χώρα μας διαθέτει τόσους πολλούς προορισμούς και τόσες ευκαιρίες για απόδραση μέσα στο χειμώνα. Θα ήταν πραγματικά κρίμα λοιπόν να μην το εκμεταλλευτεί κανείς. Να μην ξεκινήσει οδικώς για να ανακαλύψει τόσα όμορφα μέρη. Το ekdromi.gr έχει σκεφτεί πριν από εσάς και έχει ετοιμάσει μια ξεχωριστή ενότητα με μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για τους μήνες του χειμώνα και τις ημέρες των εορτών. Προσφορές σε υπέροχους προορισμούς και σε πολυτελή και ιδιαίτερα ξενοδοχεία που θα κάνουν τη διαμονή σας ακόμα πιο ευχάριστη, εκτός από οικονομική. Πάμε να δούμε τι μας προτείνει το ekdromi.gr για τις φετινές μας χειμερινές αποδράσεις.

Στο ειδικά διαμορφωμένο section Χειμερινές Αποδράσεις του ekdromi.gr μπορείτε να ανακαλύψετε δεκάδες μοναδικές προσφορές. Αρκεί να γνωρίζετε τι θέλετε. Και αν πάλι δεν γνωρίζετε, οι επιλογές σε προορισμούς και ξενοδοχεία είναι τόσες πολλές που σίγουρα θα εμπνευστείτε. Ξεκινάμε από τους παραδοσιακούς, κλασικούς προορισμούς του χειμώνα. Η Αράχωβα είναι πάντα υπέροχη όσα χρόνια και αν περάσουν. Η μοναδική της ομορφιά, η νυχτερινή της ζωή, το φαγητό αλλά και το nightlife της, την κατατάσσουν ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το χειμώνα. Στα συν της η κοντινή της απόσταση από τους Δελφούς αλλά και από το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού για όσους αρέσκονται στα χειμερινά σπορ. Και μιας και αναφέραμε τα χειμερινά σπορ, υπάρχουν και πολλοί άλλοι πανέμορφοι προορισμοί για τον χειμώνα που ταιριάζουν στους λάτρεις του χιονιού. Όπως για παράδειγμα το Καϊμακτσαλάν ή ακόμα και τα Καλάβρυτα, όπου μπορεί κανείς να συνδυάσει τα παιχνίδια στο χιόνι με μια επίσκεψη στον Οδοντωτό Σιδηρόδρομο. Τέλος, πολλές και συμφέρουσες προσφορές προσφέρονται και στα πανέμορφα χωριά του Πηλίου. Έναν προορισμό που είναι για όλες τις εποχές, αλλά ειδικά τον χειμώνα η ομορφιά τους είναι ξεχωριστή. Βρείτε όλους τους προορισμούς για χειμερινές αποδράσεις κάνοντας click εδώ. Ο χειμώνας έφτασε, και οι όμορφοι προορισμοί μας περιμένουν.

About Ekdromi.gr