25η μαρτίου στην Πελοπόννησο

25η Μαρτίου στην Πελοπόννησο

Το 2ο τριήμερο του Μαρτίου είναι προ των πυλών και όσοι δεν έχουν ακόμα κανονίσει την εξόρμησή τους, έτοιμάζονται να το κάνουν. Η 25η Μαρτίου αυτή τη χρονιά πέφτει Δευτέρα και αυτό από μόνο του μας ξεσηκώνει για να πραγματοποιήσουμε ακόμα μια όμορφη εκδρομή. Οι προορισμοί, όπως πάντα, πολλοί. Όπως και οι επιλογές. Ο καιρός δείχνει να είναι σύμμαχος για μια ηλιόλουστη απόδραση (με κάθε επιφύλαξη όμως γιατί είναι γνωστό πώς αποκαλεί ο λαός τον μήνα Μάρτιο). Μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr μπορούμε να βρούμε εκατοντάδες προτάσεις για το τριήμερό μας! Τόσο σε προορισμούς, όσο και σε καταλύματα. Για το 3ήμερο αυτό όμως, σας προτείνουμε μια εξόρμηση που συνδυάζει τα πάντα. Βουνό με θάλασσα, υπέροχα τοπία και γραφικά χωριά, φιλόξενους ανθρώπους και ξεχωριστές γεύσεις. Φύγαμε λοιπόν για την 25η Μαρτίου στην Πελοπόννησο.

25η Μαρτίου στην Πελοπόννησο

Όταν μιλάμε για Πελοπόννησο, το μυαλό μας δεν μπορεί να οδηγηθεί σε ένα μόνο μέρος. Το γεωγραφικό αυτό διαμέρισμα της Ελλάδας, εκτός από πανέμορφο, είναι και ανεξάντλητο! Οι επιλογές που προσφέρει η Πελοπόννησος μπορούν να καλύψουν όλες τις διαθέσεις. Εάν είστε από αυτούς που γοητεύονται από την ιστορία και τη γραφικότητα, η καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για ένα ταξίδι στο χώρο αλλά και στον χρόνο. Η κλασική γοητεία του Ναυπλίου επίσης είναι ιδανική για μια 3ήμερη εξόρμηση. Μια βόλτα στην κεντρική πλατεία, η ομορφιά της Ακροναυπλιάς, η πανοραμική θέα από το Κάστρο του Παλαμιδίου θα είναι η ομορφότερη συντροφιά για τον ταξιδιώτη.

Αν πάλι σας συναρπάζουν οι ορεινοί προορισμοί, τότε δίχνως αμφιβολία τα Καλάβρυτα είναι για εσάς ό,τι πρέπει. Υπέροχα τοπία, ο δημοφιλής οδοντωτός σιδηρόδρομος αλλά και σημεία μεγάλου ιστορικού ενδιαφέροντος συνθέτουν το παζλ των Καλαβρύτων. Και τα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας και της Ορεινής Ναυπακτίας όμως αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση.

Η Πελοπόννησος είναι κυριολεκτικά ανεξάντλητη. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για την 25η Μαρτίου στην Πελοπόννησο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.