28η Οκτωβρίου με το ekdromi.gr

28η Οκτωβρίου με το ekdromi.gr

Φέτος, η αργία της 28ης Οκτωβρίου πέφτει Δευτέρα! Τριήμερο εν όψει λοιπόν και όλοι ξεκινάμε από νωρίς τους προγραμματισμούς μας. Παραδοσιακά η 28η Οκτωβρίου είναι μία αργία που όλοι μας “τσεκάρουμε” τι μέρα πέφτει από πολύ νωρίς. Είναι μια υπέροχη αφορμή για φθινοπωρινό ταξίδι. Το καλοκαίρι μας έχει αποχαιρετήσει για τα καλά, αλλά ο χειμώνας δεν έχει έρθει ακόμα. Τι καλύτερο λοιπόν για μια τριήμερη απόδραση! Η φετινή 28η Οκτωβρίου με το ekdromi.gr είναι σίγουρα πιο οικονομική, αλλά μας δίνει και την απαραίτητη έμπνευση τόσο σε προορισμούς όσο και σε ξενοδοχεία! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν την αναζήτηση.

28η Οκτωβρίου με το ekdromi.gr

Οι οδικές αποδράσεις έχουν την τιμητική τους. Όμως, ποίος μπορεί να πει όχι και σε μια φθινοπωρινή απόδραση σε νησί! Σε όποια και από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκετε, στο ekdromi.gr θα βρείτε σίγουρα την προσφορά που σας ταιριάζει.

Η Πελοπόννησος αποτελεί πάντα έναν υπέροχο προορισμό για φθινοπωρινές εξορμήσεις. Δημητσάνα, Αρχαία Ολυμπία, Ζαχάρω, Μάνη, Ναύπλιο και πολλές άλλες πόλεις και χωρία, σας περιμένουν για να ζήσετε ένα αξέχαστο τριήμερο.

Το γραφικό και δημοφιλές Πήλιο και τα χωριά του, είναι ακόμα μια εξαιρετική πρόταση για την 28η Οκτωβρίου! Βόλτες μέσα στη φύση, περίπατοι ανάμεσα σε παραδοσιακούς οικισμούς και ατέλιωτη θέα συνθέτουν το παζλ αυτού του ανεξίτηλου προορισμού.

Η παραλία της Κατερίνης και ο επιβλητικός Όλυμπος, έχουν πολλά να σας προσφέρουν. Λεπτοκαρυά, Πλαταμώνας και το Λιτόχωρο, στους πρόποδες του μεγάλου βουνού, σας εγγυώνται μια διαμονή γεμάτη βουνό και θάλασσα.

Ο καθαρός αέρας και οι δραστηριότητες του Καρπενησίου είναι επίσης στην καλύτερή τους στιγμή. Ζήστε μοναδικές στιγμές στο φυσικό περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής της Ευρυτανίας δοκιμάζοντας τις αντοχές σας σε πολλές και ενδιαφέρουσες αθλητικές δραστηριοτητες!

Και αν είστε από αυτούς που αρέσκονται στο ταξίδι με πλοίο, από τον κοντινό Αργοσαρωνικό και τα νησιά του, τις γαλάζιες Κυκλάδες, μέχρι τα νησιά του Ιονίου, το ekdromi.gr έχει μια μοναδική προσφορά να σας προτείνει!

Βρείτε όλες τις προσφορές για την 28η Οκτωβρίου εδώ!

About Ekdromi.gr