λίμνη πλαστήρα

Οι κορυφαίοι προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου είναι μια ημερομηνία που αναμένουμε με ανυπομονησία, καθώς είναι τέλεια αφορμή για μια μικρή ή μεγάλη φθινοπωρινή απόδραση, μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα ενώ παράλληλα μας προσφέρει την ευκαιρία να αναπνεύσουμε τον δροσερό αέρα του φθινοπώρου και να απολαύσουμε το μεγαλείο της ζωντανής μεταμόρφωσης της φύσης. Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες, με μια πληθώρα όμορφων προορισμών να μας προσκαλεί. Το Ekdromi.gr, το site με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, σας προσκαλεί να ανακαλύψετε ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου σε όλη την Ελλάδα.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

Λίμνη Πλαστήρα

Μέσα στην εκπληκτική ομορφιά της φύσης, η λίμνη Πλαστήρα αναδεικνύεται σε ένα αγαπημένο φθινοπωρινό καταφύγιο. Καθώς πλησιάζει η γιορτή της 28ης Οκτωβρίου, αυτός ο μαγευτικός προορισμός σας προσκαλεί με την απαράμιλλή του θέα. Το καταπράσινο τοπίο σε αρμονία με τα γαλήνια νερά της λίμνης, υπόσχεται να γοητεύσει τις αισθήσεις σας. Η λίμνη Πλαστήρα είναι ένας προορισμός με ατελείωτες δραστηριότητες και μαγευτικές διαδρομές. Είτε είστε μανιώδης πεζοπόρος, ποδηλάτης, ιππέας ή λάτρης του νερού, σας περιμένει μια αξέχαστη περιπέτεια. Ανακαλύψτε τα γαλήνια νερά με κανό ή ποδήλατο λίμνης ή απογειωθείτε στον ουρανό με αλεξίπτωτο πλαγιάς και ανεμόπτερο. Οι επιλογές είναι τόσο ενδιαφέρουσες όσο και το ίδιο το τοπίο. Η εξερεύνηση εδώ επεκτείνεται πέρα από το φυσικό πεδίο. Ανακαλύψτε τα 18 γραφικά χωριά που βρίσκονται γύρω από τη λίμνη, το καθένα από τα οποία αποπνέει μια ισχυρή αίσθηση παράδοσης. Οι πέτρινες ταβέρνες, με τη φιλόξενη ατμόσφαιρά τους, προσφέρουν υπέροχες γεύσεις από τις τοπικές γαστρονομικές απολαύσεις που απογειώνουν την εμπειρία σας. Η λίμνη Πλαστήρα δεν είναι απλώς ένας προορισμός, είναι μια βύθιση στην καρδιά της φθινοπωρινής γοητείας της Ελλάδας.

Καρπενήσι

Το Καρπενήσι βρίσκεται στην καρδιά της Ελλάδας και προσκαλεί όσους έχουν πάθος για τη φύση και την εξερεύνηση. Καθώς φτάνει το φθινόπωρο, αποκαλύπτει όλο του το μεγαλείο, καθιστώντας την μία ιδανική εποχή για να ανακαλύψετε τους θησαυρούς του. Με τον ζεστό καιρό να επικρατεί ακόμα, το Καρπενήσι σας προσκαλεί να απολαύσετε τα φυσικά του θαύματα και να επιδοθείτε σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων, από γραφικά χωριά γεμάτα γοητεία μέχρι γαλήνια μοναστήρια φωλιασμένα μέσα στα βουνά, το τοπίο είναι διάσπαρτο με καταρράκτες που κόβουν την ανάσα και φαράγγια που προκαλούν δέος. Η περιοχή απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους, προσφέροντας ένα φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας. Οι γαστρονομικές απολαύσεις περιμένουν στα τοπικά εστιατόρια, ενώ μια πανέμορφη λίμνη Κρεμαστών λάμπει στην καρδιά αυτού του μαγευτικού προορισμού.

Λουτρά Πόζαρ

Σε απόσταση αναπνοής βόρεια της Έδεσσας και σε απόσταση μόλις μίας ώρας οδικώς από τη Θεσσαλονίκη, τα μαγευτικά Λουτρά Πόζαρ περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Το κόσμημα των Λουτρών Πόζαρ είναι η μαγευτική θερμή πηγή, η “Τόπλιτσα”. Αυτό το φυσικό θαύμα βρίσκεται μέσα σε ένα βραχώδες φαράγγι, όπου τα καυτά νερά του ποταμού πέφτουν μέσα στα λουτρά. Πέρα από τα ιαματικά λουτρά, τα Λουτρά Πόζαρ σας προσκαλούν για εξερεύνηση και περιπέτεια. Περπατήστε μέσα στα γραφικά βουνά, ξεκινήστε συναρπαστικές ορειβασίες ή περιπλανηθείτε σε ποδηλατικές διαδρομές. Εξερευνήστε τα πολυάριθμα σπήλαια που βρίσκονται διάσπαρτα στην ευρύτερη περιοχή, δημιουργώντας αξέχαστες αναμνήσεις. Τα Λουτρά Πόζαρ είναι ένα καταφύγιο όπου τα δώρα της φύσης αφθονούν, προσφέροντας όχι μόνο χαλάρωση αλλά και έναν θησαυρό από υπαίθριες δραστηριότητες για όσους τολμήσουν να έρθουν εδώ.

Βρείτε όλες τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr για την 28η Οκτωβρίου.

4ήμερη εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου

Για όσους έχουν την επιλογή, η φετινή 28η Οκτωβρίου μπορεί να γιορταστεί ένα υπέροχο 4ήμερο ταξίδι. Η γιορτή πέφτει Πέμπτη, οπότε με μία παρασκευιάτικη άδεια, έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο 4ήμερο! Ευκαιρία λοιπόν για ταξίδι. Μπροστά μας έχουμε όλο τον καιρό για να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την απόδρασή μας. Φυσικά, όπως πάντα, έχουμε και το Ekdromi.gr που μας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε όλη σχεδόν την Ελλάδα! Ας μην αφήσουμε λοιπόν τον χρόνο να περνά και ας ετοιμαστούμε για μία μοναδική 4ήμερη εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου μέσα από μοναδικές προτάσεις ξενοδοχείων στους πιο όμορφους προορισμούς!

Συνήθως το φθινόπωρο, οι οδικοί προορισμοί έχουν την τιμήτική τους. Και πώς θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφο΄υ με το αυτοκίνητο μπορεί κανείς να επισκεφθεί τόσο ορεινούς, όσο και παραθαλάσσιους, υπέροχους προορισμούς. Είτε αποφασίσετε να κινηθείτε προς το βορρά, είτε προς τον νότο, οι επιλογές είναι εξίσου εξαιρετικές! Και ξεκινάμε από τους υπέροχους προορισμούς της Πελοποννήσου. Γραφικά χωριά, σκαρφαλωμένα σε βουνοπλαγιές, μεγάλες πόλεις που προσφέρουν όλες τις ανέσεις αλλά και υπέροχοι παραθαλάσσιοι προορισμοί συνθέτουν το παζλ ενός από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της χώρας.

Ακόμα κι αν η επιθυμία είναι να κινηθείτε προς τα βόρεια, οι επιλογές δεν είναι λιγότερες. 4 ημέρες στο μαγευτικό Πήλιο, σίγουρα αξίζουν τον κόπο. Το καταπράσινο Καρπενήσι αποτελεί και αυτό μία εξαιρετική επιλογή. Ιωάννινα και Ζαγοροχώρια στην Ήπειρο σας περιμένουν για να σας γεμίσουν τις ταξιδιωτικές στιγμές με υπέροχες εικόνες. Τα μοναδικά χωριά του Ολύμπου θα σας προσφέρουν χαλαρωτικές στιγμές ενώ ταυτόχρονα θα σας προσφέρουν τις χαρές του βουνού και της θάλασσας ταυτόχρονα! Ο επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες και ταιριάζουν σε όλες τις διαθέσεις αλλά και όλες τις τσέπες. Μπείτε στο section με τις προσφορές της 28ης Οκτωβρίου στο Ekdromi.gr και ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι στη φθνιοπωρινή Ελλάδα.

Αποδράσεις την 28η Οκτωβρίου σε 2 ώρες από την Αθήνα

Δεν είναι ένα ακόμα Σαββατοκύριακο, ένα τυπικό σαν όλα τα άλλα. Και μόνο η σκέψη πως είναι επίσημη αργία, σε κάνει να νιώθεις μια ιδιαίτερη διάθεση για μίνι απόδραση. Μπορεί η φετινή 28η Οκτωβρίου να πέφτει Σάββατο, αυτό όμως δεν μας πτοεί. Άλλωστε οι ιδέες, οι προτάσεις και οι προορισμοί είναι πάρα πολλοί (όπως και οι προσφορές ξενοδοχείων από το ekdromi.gr). Για όλους εμάς που θέλουμε να περάσουμε ξέγνοιαστα το Σαββατοκύριακο της 28ης Οκτωβρίου, αλλά δεν θέλουμε να απομακρυνθούμε πολύ από την Αττική, υπάρχουν μερικές μοναδικές προσφορές που σίγουρα θα μας κάνουν να θέλουμε να ταξιδέψουμε ακόμη περισσότερο! Πάμε να ανακαλύψουμε τις προτάσεις προορισμών και ξενοδοχείων του ekdromi.gr. Προτάσεις για αποδράσεις την 28η Οκτωβρίου σε 2 μόλις ώρες από την Αθήνα.

Το Ναύπλιο είναι ένας από τους πιο όμορφους κοντινούς προορισμούς στην Αθήνα. Ειδικά το φθινόπωρο είναι ακόμα πιο όμορφο και προσιτό. Στο ιστορικό Ναύπλιο λοιπόν το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μια μοναδική προσφορά στο Ilion Traditional Hotel για να είναι και η διαμονή σας ξεχωριστή! Χτισμένο μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον και σε κοντινή απόσταση από όλα τα σημεία που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον, το Ilion Traditional Hotel είναι η εγγύηση για ένα πραγματικά αξέχαστο φθινοπωρινό 2ήμερο στο Ναύπλιο.

Η ομορφιά της Χαλκίδας είναι γνωστή σε όλους. Η υπέροχή της βόλτα με θέα τη θάλασσα και οι μοναδικές της ταβέρνες με θαλασσινούς μεζέδες συνθέτουν έναν προορισμό που σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης αλλά και γαστρονομικές δημιουργίες. Εκεί, στο Τεσσάρων Αστέρων Lucy Hotel, θα ζήσετε ξεχωριστές στιγμές πολυτέλειας κατά τη διαμονή σας και το 2ήμερό σας θα γίνει ακόμα πιο όμορφο.

Για όσους θέλετε να ξεφύγετε από τους ρυθμούς της πόλης αλλά να μην απομακρυνθείτε πολύ από αυτήν, το Aquamarina Hotel στο Μάτι Αττικής είναι ο παράδεισος που αναζητάτε! Περάστε ξέγνοιαστα χαλαρώνοντας στο Wellness Center με την εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, το Hamam, το Jacuzzi αλλά και Γυμναστήριο.

Σας αρέσει να συνδυάζετε την πολυτέλεια με τα τυχερά παιχνίδια; Τότε δοκιμάστε την τύχη σας στο Τεσσάρων Αστέρων Porto Rio Hotel & Casino στο Ρίο Πατρών. Χαρίστε στον εαυτό σας ξεχωριστές στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης και ίσως η τύχη σας κλείσει και το μάτι!

Τέλος, υπάρχει πάντα η παραδοσιακή, κλασική και πανέμορφη Αράχωβα. Η ομορφιά της ξετυλίγεται τον χειμώνα, αλλά και το φθινόπωρο έχει πολλά να προσφέρει. Κάντε τις βόλτες σας στα όμορφα δρομάκια της, εξερευνήστε τα μυστικά της μέρη για καφέ και φαγητό, και ζήστε ξεχωριστές στιγμές στο Celena Maisonettes.

Το 2ήμερο της 28ης Οκτωβρίου πλησιάζει. Εσείς έχετε ετοιμάσει βαλίτσες;

Αυτή την εβδομάδα μπαίνουμε επίσημα στην τελική ευθεία για τις αποδράσεις της 28ης Οκτωβρίου! Για όσους από εσάς δεν έχετε ήδη αποφασίσει ποιο μέρος θα επισκεφθείτε, μην αγχώνεστε. Το ekdromi.gr είναι δίπλα σας και σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας. Όποια λοιπόν και να είναι η σκέψη, η ιδέα, ο προορισμός, μια από τις προσφορές του ekdromi.gr για το επερχόμενο 2ήμερο (ή και 3ήμερο) σίγουρα ταιριάζει στο γούστο σας! Κάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε τις προσφορές για 28η Οκτωβρίου μέσα από τις επιλογές του ekdromi.gr.

Προσφορές για 28η Οκτωβρίου

Ξεκινήστε το ταξίδι σας από την Παρασκευή, έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να “κερδίσετε” μια μέρα, να διανυκτερεύσετε το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο και έτσι να έχετε ένα ολόκληρο 2ήμερο στη διάθεσή σας από το Σάββατο το πρωί! Και από τους προορισμούς, ξεκινάμε με το Καρπενήσι. Ζήστε ένα μοναδικό 2ήμερο στη μαγευτική φύση του Καρπενησίου με ανέσεις 5 αστέρων στο 5* Avaris Hotel. Εκεί, στα 1.200 μέτρα υψόμετρο που βρίσκεται το ξενοδοχείο θα έχετε τη δυνατότητα να ζήσετε ξεχωριστές στιγμές στη φύση με πολυτέλεια αλλά και μοναδικές επιλογές διασκέδασης!

Αν πάλι θέλετε το 2ημερο αυτό να είναι λίγο πιο χειμερινό, τότε δίχως αμφιβολία το Ξενοδοχείο Έναστρον στο Καϊμακτσαλάν είναι ο προορισμός που αναζητάτε! Δωμάτια με τζάκι, μπαλκόνια με υπέροχη θέα και ξεχωριστή αρχιτεκτονική εγγυώνται τη διαμονή σας για ένα υπέροχο 2ήμερο.

Μήπως αυτό το 2ήμερο είναι ιδανικό για εξερεύνηση στα Μετέωρα; Αν ναι, τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από το 4* Amalia Kalambaka Hotel για να συνδυάσετε την παραμονή σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς της χώρας με μια διαμονή τεσσάρων αστέρων σε ένα ξενοδοχείο υψηλής αισθητικής.

Η Λίμνη Πλαστήρα είναι ιδανική για όλες τις εποχές. Τον Οκτώβριο δε, είναι μαγευτική. Εκεί, ο ekdromi.gr σας προσφέρει τον Ξενώνα Ανδρομέδα με έκπτωση 51%. Ζήστε από κοντά την τοπική παραδοσιακή φιλοξενία μέσα από τις ανέσεις του Ξενώνα Ανδρομέδα.

Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις προτάσεις μας το μοναδικό Πήλιο. Το Αρχοντικό Καραμαρλής Boutique Hotel στην Μακρυνίτσα αλλά και Ξενώνας Φιλύρα στην Τσαγκαράδα, αποτελούν μόνο 2 από τις πολλές επιλογές που έχετε στα χωριά του Πηλίου.

Τέλος, αποδράσεις χωρίς Ναύπλιο δεν γίνονται. Και εκεί, το Dias Hotel είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ομορφιάς και φιλοξενίας στην πανέμορφη αυτή πόλη.

Βρείτε όλες τις προτάσεις του ekdromi.gr για προσφορές την 28η Οκτωβρίου εδώ!

Το πρώτο τριήμερο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζει και τι καλύτερο από το να οργανώσετε μια μοναδική μίνι εκδρομή. Φέτος η ημέρα της 28ης Οκτωβρίου πέφτει Παρασκευή και αυτό είναι μια τέλεια αφορμή για να κλείσετε από τώρα την εξόρμησή σας με τον καλύτερο τρόπο. Και φυσικά, ο τρόπος αυτός είναι το Ekdromi.gr που εξασφαλίζει για εσάς τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους πιο όμορφους και δημοφιλείς προορισμούς. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε το μέρος που έχετε ονειρευτεί για να αναζωογονηθείτε και να υποδεχτείτε με τον καλύτερο τρόπο τον φετινό χειμώνα. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε μερικές από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου

Nymfes Hotel & Spa – Λουτρά Πoζάρ

Nymfes Hotel & Spa
Προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της 28ης Οκτώβριου
To Nymfes Hotel & Spa

Το Nymfes Hotel & Spa βρίσκεται στο Λουτράκι Αριδαίας. Σε ένα πανέμορφο δάσος γεμάτο λίμνες και καταρράκτες, αλλά και τα υπέροχα χρώματα που δημιουργεί η φύση. Σε αυτό το εντυπωσιακό σκηνικό, και με σεβασμό στο περιβάλλον, είναι χτισμένο το ξενοδοχείο. Τα δωμάτιά του σας προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Οι τέσσερις σουίτες του, με μοναδική αισθητική η κάθε μία, εξυπηρετούν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Οι χώροι του ξενοδοχείου διαθέτουν πρόσβαση και για ΑμΕΑ. Ζήστε αξέχαστες στιγμές με τους αγαπημένους σας σε ένα μοναδικό περιβάλλον που ξεχωρίζει για την ζεστασιά και την φιλοξενία του.

Nevros Hotel Resort & Spa – Λίμνη Πλαστήρα

Nevros Hotel Resort & Spa
To Nevros Hotel Resort & Spa

Σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, με θέα την μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα, βρίσκεται το Nevros Hotel Resort & Spa. Διατηρώντας τις αρχές της παραδοσιακής τοπικής αρχιτεκτονικής, είναι χτισμένο με ξύλο και πέτρα δημιουργώντας έτσι μια ζεστή και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Διαθέτει δωμάτια για όλες τις ανάγκες και με ανέσεις που θα σας χαρίσουν την ξεκούραση που αναζητάτε. Επίσης διαθέτει δωμάτια ειδικά σχεδιασμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες με άνετη πρόσβαση και ευρυχωρία. Απολαύστε την αξεπέραστη ομορφιά της Λίμνης Πλαστήρα σε ένα περιβάλλον όπου η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση θα σας προσφέρουν στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Μικρή Αρχόντισσα – Καλάβρυτα

Μικρή Αρχόντισσα
Μικρή Αρχόντισσα

Το ξενοδοχείο Μικρή Αρχόντισσα βρίσκεται στην Άνω Βλασιά Καλαβρύτων. Είναι περιτριγυρισμένο από το πυκνό δάσος του Ερύμανθου και αυτό το κάνει ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν την φύση και την εξερεύνησή της. Τα δωμάτια είναι παραδοσιακά επιπλωμένα και προσφέρουν όλα θέα στο δάσος ενώ κάποια διαθέτουν και σάουνα. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου μπορείτε να απολαύσετε σπιτικές, τοπικές λιχουδιές αλλά και διεθνή κουζίνα. Χαρείτε τις ομορφιές της φύσης με τον πιο ξεκούραστο και αναζωογονητικό τρόπο.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της 28ης Οκτώβριου εδώ.


Είτε για δύο, είτε για τρεις, ή ακόμα και για τέσσερις ημέρες, η φετινή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου είναι η ιδανική αφορμή για ταξίδι. Το φθινόπωρο έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας και οι ορεινοί προορισμοί της Ελλάδας μας περιμένουν για να μας χαρίσουν μοναδικές ταξιδιωτικές στιγμές. Όποια και αν είναι η διάθεση, ή όσο μεγάλη ή μικρή και αν είναι η παρέα, το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει και μας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων την 28η Οκτωβρίου στα ομορφότερα μέρη της χώρας!

Προσφορές Ξενοδοχείων την 28η Οκτωβρίου

5* Grand Serai Hotel- Ιωάννινα

5* Grand Serai Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων την 28η Οκτωβρίου
Το 5* Grand Serai Hotel στα Ιωάννινα

Χτισμένο στην καρδιά της πόλης των Ιωαννίνων, το Grand Serai Congress & Spa προσφέρει μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα προοπτική στη φιλοξενία. Πρόκειται για ένα αυθεντικό παλάτι, που συνδυάζει το παραδοσιακό στιλ των Ιωαννίνων με στοιχεία από τη Μέση Ανατολή. Η προσοχή στη λεπτομ΄έρεια αλλά και η έμφαση στην ευχάριστη διαμονή είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν το Grand Serai Hotel να προσφέρει στους επισκέπτες του μία εμπειρία διαμονής 5 αστέρων!

Oniropetra Boutique Hotel – Καρπενήσι

Oniropetra Boutique Hotel
Το Oniropetra Boutique Hotel στο Καρπενήσι

Το Oniropetra Boutique Hotel χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα & minimal διακόσμηση του, η οποία παντρεύεται με την παράδοση. Βασικά συστατικά της Ονειρόπετρας είναι η φιλοξενία και η ζεστασιά μέσα από τη άνεση και το design. Σκοπός της είναι να κάνει τη διαμονή αξέχαστη, συνδυάζοντας μοναδικά τη φυσική ομορφιά του τόπου με την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου. Η «Ονειρόπετρα» διαθέτει όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να ικανοποιηθούν όλες οι επιθυμίες ενός επισκέπτη, προσφέροντας ηρεμία και ξεκούραση, αλλά ταυτόχρονα δράση και περιπέτεια ταξιδεύοντας σας σε ένα παραμυθένιο τοπίο!

4* Mouzaki Palace Hotel & Spa

4* Mouzaki Palace Hotel & Spa
Το 4* Mouzaki Palace Hotel & Spa στην Καρδίτσα

Το Mouzaki Palace Hotel είναι χτισμένο σε λόφο, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου. Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει. Διαθέτει 40 δωμάτια και 2 σουίτες πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, minibar, θυρίδα ασφαλείας, σεσουάρ, τηλέφωνο και παροχή δωρεάν internet στα δωμάτια και wi-fi στους κοινόχρηστους χώρους. Επίσης διαθέτει 4 δωμάτια για άτομα με ειδικές ανάγκες και όλοι οι χώροι μας είναι προσβάσιμοι.

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης – Παρνασσός, Αγόριανη

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης
Το Μπαλκόνι της Αγόριανης στον Παρνασσό

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης βρίσκεται στο ορεινό χωριό Επτάλοφος. Διαθέτει δωμάτια με θέα στο γραφικό περιβάλλον καθώς και δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους. Κάθε δωμάτιο είναι διακοσμημένο σε γήινα χρώματα με ξύλινα δάπεδα και οροφές. Όλα διαθέτουν τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου θα απολαύσετε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα με τοπικά προϊόντα καθώς και ελληνικό πρωινό. Δραστηριότητες όπως ποδηλασία και πεζοπορία διατίθενται στη γύρω περιοχή, ενώ η Αράχωβα Αράχωβας απέχει 20 χιλιόμετρα.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων την 28η Οκτωβρίου εδώ!

Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου – Προσφορές ξενοδοχείων της τελευταίας στιγμής

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου και οι περισσότεροι έχουν ήδη προγραμματίσει την εκδρομή τους. Είναι το πρώτο τριήμερο του φθινοπώρου και σίγουρα όλοι ανυπομονούμε να ξεφύγουμε για λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Εάν είστε από αυτούς που ακόμα δεν έχουν επιλέξει τον προορισμό που θέλουν να επισκεφτούν, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε. Στο Ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων της τελευταίας στιγμής σε υπέροχους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε το μέρος που σας ταιριάζει με τα καλύτερα ξενοδοχεία, στις χαμηλότερες τιμές.  

Petra & Elato Art Hotel – Ορεινή Αρκαδία

Petra & Elato Art Hotel
Τριήμερο 28ης Οκτωβρίου – Προσφορές ξενοδοχείων τελευταίας στιγμής
Petra & Elato Art Hotel

Στο χωριό Βαλτεσινίκο της Ορεινής Αρκαδίας βρίσκεται το Petra & Elato Art Hotel. Είναι χτισμένο σε μια πλαγιά του Όρους Μαινάλου σε απόλυτη αρχιτεκτονική αρμονία με το πανέμορφο ορεινό τοπίο και η θέα που προσφέρει σίγουρα θα σας μαγέψει. Η φυσική ομορφιά, το ζεστό περιβάλλον, η ξεχωριστή φιλοξενία και η λιτή πολυτέλεια του χώρου θα σας προσφέρουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Diamond River Hotel & Spa – Καστοριά

Diamond River Hotel & Spa
Diamond River Hotel & Spa

Στο γραφικό χωριό Μανιάκοι βρίσκεται το Diamond River Hotel & Spa. Το κάθε ένα από τα 14 δωμάτια του ξενοδοχείου έχει την δική του προσωπικότητα και ξεχωριστό ύφος με σκοπό την άνεση και την άψογη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Η διακόσμηση και η σπιτική ατμόσφαιρα θα σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Απολαύστε το ποτό σας δίπλα στο τζάκι υπό τους ήχους μελωδικής μουσικής και στην αίθουσα του πρωινού με το μπουφέ αμερικανικού τύπου ικανοποιήστε κάθε διατροφική σας επιθυμία.

Αρχοντικό Μιχαήλ – Πήλιο

Αρχοντικό Μιχαήλ
Αρχοντικό Μιχαήλ

Στο χωριό Βυζίτσα Πηλίου βρίσκεται στο Αρχοντικό Μιχαήλ. Είναι ένα διασωσμένο κτίριο παραδοσιακής αρχιτεκτονικής κτισμένο το 1868 και ανακαινισμένο το 2016. Τα διαμερίσματα διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και είναι ιδανικά για οικογένειες η παρέες. Το αρχοντικό είναι σε ένα πολύ ήσυχο μέρος ενώ σε κοντινή απόσταση θα βρείτε καταστήματα, εστιατόρια, μπαρ και καφετέριες. Απολαύστε ένα αξέχαστο τριήμερο σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου εδώ.

About Ekdromi.gr