προσφορές για 28η οκτωβρίου

4ήμερη εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου

Για όσους έχουν την επιλογή, η φετινή 28η Οκτωβρίου μπορεί να γιορταστεί ένα υπέροχο 4ήμερο ταξίδι. Η γιορτή πέφτει Πέμπτη, οπότε με μία παρασκευιάτικη άδεια, έχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο 4ήμερο! Ευκαιρία λοιπόν για ταξίδι. Μπροστά μας έχουμε όλο τον καιρό για να οργανώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την απόδρασή μας. Φυσικά, όπως πάντα, έχουμε και το Ekdromi.gr που μας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε όλη σχεδόν την Ελλάδα! Ας μην αφήσουμε λοιπόν τον χρόνο να περνά και ας ετοιμαστούμε για μία μοναδική 4ήμερη εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου μέσα από μοναδικές προτάσεις ξενοδοχείων στους πιο όμορφους προορισμούς!

4ήμερη εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου

Συνήθως το φθινόπωρο, οι οδικοί προορισμοί έχουν την τιμήτική τους. Και πώς θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά αφο΄υ με το αυτοκίνητο μπορεί κανείς να επισκεφθεί τόσο ορεινούς, όσο και παραθαλάσσιους, υπέροχους προορισμούς. Είτε αποφασίσετε να κινηθείτε προς το βορρά, είτε προς τον νότο, οι επιλογές είναι εξίσου εξαιρετικές! Και ξεκινάμε από τους υπέροχους προορισμούς της Πελοποννήσου. Γραφικά χωριά, σκαρφαλωμένα σε βουνοπλαγιές, μεγάλες πόλεις που προσφέρουν όλες τις ανέσεις αλλά και υπέροχοι παραθαλάσσιοι προορισμοί συνθέτουν το παζλ ενός από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της χώρας.

Ακόμα κι αν η επιθυμία είναι να κινηθείτε προς τα βόρεια, οι επιλογές δεν είναι λιγότερες. 4 ημέρες στο μαγευτικό Πήλιο, σίγουρα αξίζουν τον κόπο. Το καταπράσινο Καρπενήσι αποτελεί και αυτό μία εξαιρετική επιλογή. Ιωάννινα και Ζαγοροχώρια στην Ήπειρο σας περιμένουν για να σας γεμίσουν τις ταξιδιωτικές στιγμές με υπέροχες εικόνες. Τα μοναδικά χωριά του Ολύμπου θα σας προσφέρουν χαλαρωτικές στιγμές ενώ ταυτόχρονα θα σας προσφέρουν τις χαρές του βουνού και της θάλασσας ταυτόχρονα! Ο επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες και ταιριάζουν σε όλες τις διαθέσεις αλλά και όλες τις τσέπες. Μπείτε στο section με τις προσφορές της 28ης Οκτωβρίου στο Ekdromi.gr και ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για ένα ακόμα υπέροχο ταξίδι στη φθνιοπωρινή Ελλάδα.

About Ekdromi.gr

One thought on “4ήμερη εξόρμηση την 28η Οκτωβρίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.