Προσφορές ξενοδοχείων στο Αίγιο

Προσφορές ξενοδοχείων στο Αίγιο

Τοποθετημένη στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου, η όμορφη, παραθαλάσσια πόλη του Αιγίου προσφέρει μια ιδιαίτερη εμπειρία για όσους αποφασίσουν να απομακρυνθούν από την πεπατημένη. Στο Αίγιο θα απολαύσετε μία πλούσια φυσική ομορφιά, πολλές επιλογές σε δραστηριότητες στη θάλασσα, ενδιαφέροντα πολιτιστικά αξιοθέατα αλλά και μία νόστιμη κουζίνα. Το Αίγιο, χτισμένο αμφιθεατρικά πάνω σε ένα λόφο, ατενίζει τον Κορινθιακό κόλπο. Στα ενδότερα, η πόλη χωρίζεται στην κάτω μεριά, εκεί που βρίσκεται το παραλιακό μέρος της πόλης, τη μέση πόλη και την Άνω όπου θα βρει κανείς το ιστορικό κέντρο. 

Οι παραλίες του Αιγίου

Οι παραλίες του Αιγίου εκτείνονται για αρκετά χιλιόμετρα κατά μήκος του Κορινθιακού κόλπου. Η πιο γνωστή παραλία είναι ο Λογγός, ο οποίος είναι γνωστός για τα κρυστάλλινα νερά και τη μαλακή άμμο του. Η παραλία Αλυκή βρίσκεται δύο χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, πρόκειται για μια οργανωμένη παραλία που βρίσκεται δίπλα σε υδροβιότοπο και έχει βραβευθεί με Γαλάζια Σημαία. Η παραλία Άκολη (ή Άβυθος) είναι η παραλία του οικισμού Ροδοδάφνης, είναι βοτσαλωτή και όπως φαίνεται και από το όνομά της, έχει μεγάλο βάθος. Στο Αίγιο υπάρχουν και μικρότερες παραλίες όπως η παραλία Σελιανίτικα, την παραλία Διακοφτό και την παραλία Ροδιά.

Προσφορές ξενοδοχείων στο Αίγιο

4* Long Beach Hotel

Το 4* Long Beach Hotel είναι ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού συνδυάζεται άψογα με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία. Ιδανικός προορισμός για οικογένειες που αναζητούν άνεση αλλά σε ένα χαλαρωτικό περιβάλλον. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική και οι λιτές γραμμές χαρακτηρίζουν τη διακόσμηση σε όλα τα δωμάτια ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια και η φιλοξενία είναι αυτό που κάνει το ξενοδοχείο ξεχωριστό.

Kanelli Beach Hotel

Το Kanelli Beach Hotel βρίσκεται κυριολεκτικά επάνω στο κύμα, στα γραφικά και ήσυχα Σελιανίτικα Αιγίου προσφέρει την ιδανική φιλοξενία για relax και ησυχία δίπλα στην θάλασσα. Απέχει μόλις 10 λεπτά από το Αίγιο και είναι ένα οικογενειακό ξενοδοχείο 36 ανακαινισμένων δωματίων. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ατομικό μπάνιο, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, απευθείας τηλεφωνική γραμμή και ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα, στη πισίνα ή στο βουνό! Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε κυκλαδίτικο παραδοσιακό ύφος. Διαθέτει ανοιχτή πισίνα και εστιατόριο με παραδοσιακές ελληνικές και ιταλικές γεύσεις παρασκευασμένες με αγνά και φρέσκα υλικά.

About Ekdromi.gr