5 ρομαντικές αποδράσεις για του Αγίου Βαλεντίνου

Love is in the air, αλλά όχι μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε αυτά τα ξενοδοχεία.

Αναρωτιέστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε του Αγίου Βαλεντίνου; Φυσικά με το να προγραμματίσετε με τον αγαπημένο σας ή την αγαπημένη σας ένα ρομαντικό ταξίδι. Στο Ekdromi.gr θα βρείτε αποκλειστικές προσφορές σε ξενοδοχεία που υπόσχονται να κάνουν την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου αξέχαστη και να δημιουργήσουν το τέλειο σκηνικό για όλο τον Φεβρουάριο.

Ανακαλύψτε τους ρομαντικές προορισμούς που προσφέρει η πλατφόρμα μας και επωφεληθείτε από τις ειδικές τιμές. Από παραθαλάσσια θέρετρα με εκπληκτική θέα μέχρι παραδοσιακά ξενοδοχεία σε πόλεις με ρομαντικό κλίμα, σίγουρα θα βρείτε κάτι θα σας ικανοποιήσει.

Ρομαντική απόδραση κοντά στη θάλασσα

Εξασφαλίστε μια απόδραση σε ένα παραδεισένιο ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα για του Αγίου Βαλεντίνου! Κάντε κράτηση για διαμονή στο 5* Thermae Sylla Spa & Wellness Hotel στην Αιδηψό και απολαύστε μια ρομαντική απόδραση με εκπληκτική θέα και αποκλειστικά πακέτα spa, σε ένα ταξίδι που θα θυμάστε και οι δύο για πάντα!

Ιστορική εκδρομή στην καρδιά της πόλης

Επιλέξτε το 5* ONOMA Hotel Thessaloniki το οποίο είναι το νεότερο μέλος πέντε αστέρων του Ομίλου Anatolia.Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, περιποιηθείτε το αγαπημένο σας πρόσωπο με μια διαμονή στα κομψά του δωμάτια και εξερευνήστε τα ρομαντικά αξιοθέατα της πόλης. 

Πολυτέλεια και χαρά στο βουνό

Αναβαθμίστε την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με μια διαμονή στο πολυτελές Oniropetra Boutique Hotel στο Καρπενήσι. Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι στα όμορφα διακοσμημένα δωμάτια, απολαύστε ένα δείπνο σε ένα χώρο που συνδυάζει ιδανικά τη φυσική ομορφιά και την ιδιαίτερη αισθητική. Θα επιλέξετε σουίτα με ιδιωτική βεράντα ή μια μοναδική εμπειρία στη σάουνα εξωτερικού χώρου που είναι χτισμένη πάνω στο ποτάμι;

Ξενοδοχείο κάτω από τα αστέρια

Φανταστείτε να περάσετε ρομαντικά για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου λίγο έξω από τα Καλάβρυτα. Κλείστε διαμονή στο ξενοδοχείο Εσπερίδες, όπου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα από την ιδιωτική σας βεράντα για μια νύχτα κάτω από τα αστέρια. 

Αστική κομψότητα με θέα την πόλη

Γιορτάστε τον έρωτά σας μπροστά στα φώτα της πόλης! Κλείστε μια ρομαντική διαμονή στο σύγχρονο 4* Ira City Hotel στην Καλαμάτα, όπου η σύγχρονη πολυτέλεια συναντά την κομψότητα. Είστε έτοιμοι για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου γεμάτη αστική χάρη και βόλτες στην καρδιά της πόλης;

Η ευκαιρία να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο είναι εδώ. Επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας και δώστε στο αγαπημένο σας πρόσωπο το δώρο μιας αξέχαστης εμπειρίας. Κάντε την κράτησή σας σήμερα στο Εkdromi.gr και ετοιμαστείτε να ζήσετε την πιο ρομαντική στιγμή της ζωής σας!

About Ekdromi.gr