Κορυφαίοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα και οι σκέψεις μας ταξιδεύουν σε γιορτινά σκηνικά. Ορεινά χωριά περιτριγυρισμένα από βουνά, έλατα σκεπασμένα με χιόνι, τζάκια που καπνίζουν, μυρωδιές και μελωδίες που συγκινούν. Στην Ελλάδα με τα γραφικά χωριά της και με τα έθιμα να αναβιώνουν σε κάθε της γωνία μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία των Χριστουγέννων όπως την έχετε ονειρευτεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Ekdromi.gr και να ανακαλύψετε ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα. Ζήστε την μαγεία των Χριστουγέννων χωρίς περιορισμούς με το Ekdromi.gr.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα – Προσφορές ξενοδοχείων

Η Τεύθις – Δημητσάνα

Η Τεύθις 

Στην πανέμορφη και γραφική Δημητσάνα βρίσκεται το παραδοσιακό ξενοδοχείο Τεύθις. Σε ένα παραμυθένιο σκηνικό ανάμεσα στις πλαγίες του Μαινάλου και τα κρυστάλλινα νερά του Λουσίου μπορείτε να ζήσετε την μαγεία των Χριστουγέννων. Σε ένα περιβάλλον που ξεχωρίζει για την ζεστασιά και την φιλοξενία του θα σας προσφέρει στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Μικρή Αρχόντισσα – Καλάβρυτα

Μικρή Αρχόντισσα
Μικρή Αρχόντισσα

Στην Άνω Βλασία Καλαβρύτων βρίσκεται το ξενοδοχείο Μικρή Αρχόντισσα. Σε έναν προορισμό όπου τα Χριστούγεννα είναι μαγικά καθώς περιλαμβάνει όλα όσα αναζητά ένας επισκέπτης. Σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος, γραφικότητα, πανέμορφη φύση, υπέροχο φαγητό και φυσικά το χιονοδρομικό κέντρο για ατελείωτο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Σε έναν τόσο όμορφο προορισμό θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε σε ένα ξενοδοχείο που σας προσφέρει απλόχερα φιλοξενία, ζεστασιά και όλες τις ανέσεις για μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Ξενοδοχείο Αστέρας – Νάουσα Ημαθίας

Ξενοδοχείο Αστέρας 
Οι κορυφαίοι προορισμοί για τα Χριστούγεννα
Ξενοδοχείο Αστέρας 

 Σε κοντινή απόσταση από δυο χιονοδρομικά κέντρα βρίσκεται το ξενοδοχείο Αστέρας. Σε ένα κομψό και οικείο περιβάλλον μπορείτε να απολαύσετε υπηρεσίες υψηλού επίπεδου. Διαθέτει 32 υπερσύγχρονα δωμάτια και σουίτες με τζάκι και υδρομασάζ. Όλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ζήσετε εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές  ξενοδοχείων σε κορυφαίους προορισμούς για τα Χριστούγεννα εδώ.

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τι καλύτερο για αυτή την εποχή από το να επιλέξουμε τον προορισμό για τις διακοπές των εορτών. Πόλη ή χωριό, βουνό ή θάλασσα; Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, είναι η εποχή που η Ελλάδα φοράει τα γιορτινά της και σας προσφέρει πολλές επιλογές για να ζήσετε μοναδικές στιγμές και να νιώσετε την μαγεία των Χριστουγέννων. Ανακαλύψτε τις προσφορές ξενοδοχείων στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για αξέχαστα Χριστούγεννα στην Ελλάδα μέσα από το Ekdromi.gr.

Αξέχαστα Χριστούγεννα στην Ελλάδα

Ναύπλιο

Ναύπλιο 
αξέχαστα Χριστούγεννα στην Ελλάδα
Το φωτισμένο Μπουρτζι στο Ναύπλιο

Η γοητευτική πόλη φοράει τα γιορτινά της και μας μαγεύει. Την περίοδο των εορτών το Ναύπλιο γεμίζει με χρώματα, φως και μελωδίες που θα σας κάνουν να νιώσετε την μαγεία των Χριστουγέννων. Απολαύστε τις βόλτες σας στην παλιά πόλη και την Ακροναυπλία χαζεύοντας τα στολισμένα παλιά αρχοντικά. Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας και ακούγοντας γιορτινές μελωδίες στην Πλατεία Συντάγματος δίπλα στο εντυπωσιακό δέντρο. Κάντε τις αγορές σας για τα δώρα των αγαπημένων σας στα μικρά πανέμορφα μαγαζιά και ανεβείτε στο Παλαμήδι για να δείτε την στολισμένη πόλη από ψηλά. Μια εικόνα που θα σας κάνει να την ερωτευτείτε.

Καρπενήσι

Καρπενήσι
Καρπενήσι

Το όμορφο και γραφικό Καρπενήσι αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για αξέχαστες χριστουγεννιάτικες διακοπές. Είτε για οικογένειες, είτε ζευγάρια ή παρέες, το σίγουρο είναι ότι οι επιλογές που σας προσφέρει θα σας μείνουν αξέχαστες. Το όμορφο τοπίο με τα έλατα και οι εξερευνήσεις στα γύρω χωριά θα σας χαρίσουν έντονες συγκινήσεις. Οι στολισμένες πλατείες, οι λαχταριστές παραδοσιακές λιχουδιές και η ζεστασιά των κάτοικων σας προσκαλούν να νιώσετε το πνεύμα των Χριστουγέννων. Και φυσικά, αν ο καιρός το επιτρέπει, στο Χιονοδρομικό Κέντρο θα κάνετε σκι, θα απολαύσετε ζεστή σοκολάτα και θα ξεφαντώσετε μικροί και μεγάλοι.

Πήλιο

Πήλιο
Γραφικοί οικισμοί στο Πήλιο

Το Πήλιο με τα πανέμορφα στολισμένα χωριά του σας προσκαλεί να σας μαγέψει τις μέρες των Χριστουγέννων. Οι βόλτες στα πέτρινα καλντερίμια με μυρωδιές από καστανά στη φωτιά και γιορτινές μελωδίες δημιουργούν ένα ξεχωριστό και άκρως ατμοσφαιρικό τοπίο. Κάντε τις βόλτες και τις εξερευνήσεις σας στα γραφικά χωριά, χαλαρώστε διπλά στο τζάκι απολαμβάνοντας τις πηλιορείτικες σπεσιαλιτέ που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Ανακαλύψτε τις προσφορές για αξέχαστα Χριστούγεννα στην Ελλάδα εδώ.

Και να που οι ημέρες έφτασαν και η γιορτή των Χριστουγέννων είναι δίπλα μας. Πλέον η παραμονή είναι λιγότερο από μια εβδομάδα μακριά και όλος ο κόσμος κινείται σε ρυθμούς εορταστικούς! Αν είστε από αυτούς που άφησαν το χρόνο να περάσει και δεν φρόντισαν να κλείσουν από νωρίς τη διαμονή τους, σας έχουμε νέα. Στο ekdromi.gr μπορείτε να βρείτε δεκάδες προσφορές σε ξενοδοχεία ακόμα και την τελευταία στιγμή! Τι περιμένετε λοιπόν; Ξεκινήστε τώρα την περιπλάνησή σας στις γιορτινές προτάσεις του ekdromi.gr και βρείτε το ιδανικό ξενοδοχείο που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες σας μέσα από τις μοναδικές προσφορές που σας έχει εξασφαλίσει! Δείτε μαζί μας τις ομορφότερες προτάσεις της τελευταίας στιγμής για τις γιορτές!

Προτάσεις της τελευταίας στιγμής για τις γιορτές!

Από τη στιγμή που υπάρχει η διάθεση για ταξίδι, όλα τα άλλα είναι απλά και εύκολα. Ανοίγουμε το ekdromi.gr και καλούμαστε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 140 διαφορετικές προσφορές, σε περισσότερους από 50 προορισμούς σε όλη την Ελλάδα! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε. Αλλά και να μην είστε απόλυτα σίγουροι, οι προσφορές του ekdromi.gr είναι τόσες πολλές και διαφορετικές που μπορούν από μόνες τους να σας καθοδηγήσουν. Να σας δώσουν έμπνευση.

Γιορτές σε κάποια μεγάλη πόλη, ή σε γνωστούς τουριστικούς προορισμούς. Γιορτές σε ορεινά χωριά γεμάτα γραφικότητα και και σε τοπία φυσικής ομορφιάς γεμάτα δραστηριότητες. Οι προτάσεις του ekdromi.gr διαθέτουν όλες τις επιλογές που ο κάθε επισκέπτης ψάχνει για να περάσει όμορφα τις διακοπές του. Και από καταλύματα; Για τους λάτρεις της πολυτέλειας υπέροχα ξενοδοχεία τεσσάρων ή και 5 αστέρων. Γεμάτα ξεχωριστές προτάσεις για ρεβεγιόν. Ξενοδοχεία με spa και εσωτετικές πισίνες αλλά και γραφικότατα boutique ξενοδοχεία τα οποία κεντρίζουν το ενδιαφέρον με το παραδοσιακό τους στυλ. Και όλα τα παραπάνω με τις μεγαλύτερες προσφορές που μπορείτε να βρείτε!

Αράχωβα, Πήλιο, Μάνη, Μέτσοβο, Λουτρά Πόζαρ, η πανέμορφη Θεσσαλονίκη, Ορεινή Αρκαδία, Καστοριά, Ιωάννινα, Μονεμβασιά και Μετέωρα είναι μόνο λίγοι από τους προορισμούς που μπορεί κανείς να επιλέξει για τις φετινές του γιορτές!

Ξεκινήστε σήμερα την αναζήτησή σας και επιλέξτε τον ιδανικό για εσάς προορισμό μέσα από τις γιορτινές προτάσεις του ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr