γιορτές σε luxury hotels

Γιορτές σε Luxury Hotels

Βρισκόμαστε πια μία ανάσα από τις γιορτές και τις περιμένουμε με ανυπομονησία να απολαύσουμε τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου. Αυτή η εποχή δημιουργεί και την καλύτερη αφορμή για να κάνουμε εξορμήσεις με τους αγαπημένους μας σε χειμερινούς προορισμούς. Σίγουρα οι επιλογές μας σε μέρη και ξενοδοχεία είναι πολλές και για όλα τα γούστα. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που αυτές τις μέρες τα θέλουν όλα. Υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, άνεση, γευστικές απολαύσεις και παροχές οι οποίες καλύπτουν όλες τους τις ανάγκες. Εάν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία και θέλετε γιορτές σε Luxury Hotels τότε το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει για εσάς τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων και τις καλύτερες προτάσεις για μια αξέχαστη διαμονή πολλών αστέρων.

Γιορτές σε Luxury Hotels – Προσφορές ξενοδοχείων

Z Palace & Congress Center – Ξάνθη

Z Palace & Congress Center
Γιορτές σε Luxury Hotels
Z Palace & Congress Center

Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της Ξάνθης βρίσκεται το  Z Palace & Congress Center. Είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων που ξεχωρίζει για την πολυετή εμπειρία στον χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης καθώς προσφέρει μια προσιτή και ταυτόχρονα πολυτελή διαμονή στους επισκέπτες του. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Για την καλύτερη κάλυψη των αναγκών σας διαθέτει Family Rooms, δωμάτια ΑΜΕΑ και δωμάτια μη καπνιζόντων. Η διαμονή σας εκεί τις γιορτές θα απογειώσει την εμπειρία σας καθώς προσφέρει όλα όσα αναζητά και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης.

Club Hotel Loutraki – Λουτράκι

Club Hotel Loutraki
Club Hotel Loutraki

Το  Club Hotel Loutraki είναι ο απόλυτος συνδυασμός αναψυχής, διασκέδασης και ξεκούρασης. Ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων το όποιο είναι βραβευμένο για την ποιότητα, την καινοτομία και την υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία που προσφέρει στους πελάτες της. Διαθέτει άνετα δωμάτια, πολυτελείς σουίτες, εστιατόρια και μπαρ με ξεχωριστή προσωπικότητα και εκλεκτές γεύσεις καθώς και ένα ολοκληρωμένο σπα στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε μοναδικές στιγμές αναζωογόνησης. Η διαμονή σας εκεί θα αποτελέσει μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.

Mylaon Boutique Hotel & Spa – Βυτίνα

Mylaon Boutique Hotel & Spa
Mylaon Boutique Hotel & Spa

Στην πανέμορφη και γραφική Βυτίνα βρίσκεται το Mylaon Boutique Hotel & Spa. Είναι ένα ορεινό θέρετρο που συνδυάζει μοναδικά τις εγκαταστάσεις ενός πολυτελούς ξενοδοχείου με την αυθεντικότητα της παράδοσης και την άγρια ομορφιά της φύσης. Ζήστε τις διακοπές των ονείρων σας σε ένα περιβάλλον με μοναδική θέα στις βουνοπλαγιές του Μαινάλου και την απόλυτη ατμόσφαιρα ζεστασιάς και φιλοξενίας.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε Luxury Hotels εδώ.

About Ekdromi.gr