Cyber Monday Ekdromi.gr

Cyber Monday με μεγάλες Προσφορές στο Ekdromi.gr

Κάποιοι από εσάς δεν πρόλαβαν τις μεγάλες προσφορές της Black Friday στο Ekdromi.gr! Έτσι, έχασαν την ευκαιρία εκμεταλλευτούν τις μοναδικές εκπτώσεις και να κλείσουν το επόμενό τους ταξίδι! Κάποιοι άλλοι τα κατάφεραν, αλλά θέλουν και άλλο! Σε όποια από τις δύο κατηγορίες και αν ανήκετε, σας έχουμε νέα! Οι μεγάλες προσφορές του Ekdromi.gr συνεχίζονται και τη Δευτέρα με την Cyber Monday. Μία Δευτέρα εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στις προσφορές ηλεκρονικών καταστημάτων, και φυσικά το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να απόυσιάζει. Cyber Monday με μεγάλες προσφορές στο Ekdromi.gr λοιπόν και ας δούμε τι μας περιμένει!

Cyber Monday με μεγάλες προσφορές στο Ekdromi.gr

Οι προσφορές ξενοδοχείων διαδέχονται η μία την άλλη και οι πιο όμορφοι προορισμοί γίνονται πλέον ακόμα πιο προσιτοί. Προορισμοί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις ομορφότερες πόλεις του εξωτερικού! Οι εκπτώσεις στη διαμονή μας, σε μερικά από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία της χώρας, γίνονται ακόμη πιο μεγάλες. Για μία ακόμα ημέρα, αυτή τη Δευτέρα, έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα μικρό, ή μεγάλο ταξίδι με +1 Δωρεαν Διανυκτέρευση και Μεγάλες Προσφορές ξενοδοχείων έως και -70%.

Μία Δευτέρα λοιπόν με προσφορές που δεν χάνονται! Και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε την κράτησή σας για κάποια άλλη εποχή, ακόμα και για το καλοκαίρι, αλλά να επωφεληθείτε από τις τιμές Cyber Monday, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα από προσφορές που αφορούν σχεδόν όλο το χρόνο! Έτσι, μπορείτε να κλείσετε από τώρα την καλοκαιρινή σας εξόρμηση, σε τιμές Cyber Monday μόνο στο Ekdromi.gr!

Και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Όλοι όσοι πραγματοποιήσουν αγορά στην Cyber Monday, συμμετέχουν αυτόματα στον μεγάλο διαγωνισμό του Ekdromi.gr με Δώρο 3 ημέρες (2 νύχτες) για 2 άτομα και 2 παιδιά (έως 13 ετών) με ultra All Inclusive καλοκαίρι χωρίς εξαίρεση ημερομηνιών στο 4* Poseidon Palace.

Μην περιμένετε άλλο! Οι προσφορές της Cyber Monday στο Ekdromi.gr είναι μοναδικές και είναι διαθέσιμες μόνο για 24 ώρες! Κάντε σήμερα την επιλογή σας ανάμεσα από δεκάδες ξεχωριστές προτάσεις και κερδίστε διπλά! Προσφορές μέχρι 70% και μια διανυκτέρευση δώρο σε μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας!

Βρείτε όλες τις προσφορές του Ekdromi.gr για την Cyber Monday εδώ και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τους πιο όμορφους προορισμούς!

About Ekdromi.gr