family friendly ξενοδοχεία

Family Friendly ξενοδοχεία από το ekdromi.gr

Οι διακοπές με την οικογένεια είναι σχεδόν “ιερές”. Είναι οι στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης για τους γονείς, αλλά ταυτόχρονα και το ιδανικό περιβάλλον για τα παιδιά. Ένα περιβάλλον ασφαλές που να προσφέρει στα παιδιά όμορφες δραστηριότητες ενώ ταυτόχρονα θα επιτρέπει στους γονείς να χαλαρώσουν και να περάσουν πραγματικά ξεκούραστα τις ημέρες των διακοπών τους. Μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr μπορεί κανείς εύκολα να ανακαλύψει Family Friendly ξενοδοχεία. Καταλύματα τα οποία προσφέρουν μια σειρά από ανέσεις και υπηρεσίες φύλαξης και δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. Με τον τρόπο αυτό δίνουν ένα επιπλέον κίνητρο στους γονείς για να τα επιλέξουν. Παρακάτω θα βρείτε μερικά μόνο από τα ξενοδοχεία που προσφέρουν τέτοιου είδους υπηρεσίες και προτείνονται ανεπιφύλαχτα προς τις οικογένειες.

Family Friendly ξενοδοχεία

Στα Καμένα Βούρλα υπάρχει το 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort. Πρόκειται για ένα πολυτελές ξενοδοχείο ιδανικό για στιγμές χαλάρωσης. Αν το επισκεφθείτε με την οικογένειά σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα από τις πολλές υπηρεσίες που προσφέρει με καροτσάκια και ειδικά καρεκλάκια για τα παιδιά. Μπορείτε όμως να επιλέξετε και την υπηρεσία baby sitting έτσι ώστε να χαλαρώσετε με ηρεμία στο ξενοδοχείο. Στο Καρπενήσι, και ειδικότερα στο 5* Montana Hotel & Spa μπορείτε να βρείτε ειδικό παιδότοπο αλλά και παιδική χαρά για την αναψυχή των παιδιών. Κάτι που προσφέρεται και στο Αχελωίδες Hotel στον Ασπροπόταμο Τρικάλων όπου το ξενοδοχείο διαθέτει ειδικό παιδότοπο. Στο Nefeles Luxury Residence & Lounge στην Ορεινή Αρκαδία η διαμονή σας διανθίζεται με ειδικά οικογενειακά δωμάτια αλλά και υπηρεσίες φύλαξης βρεφών, εφ’ όσον αυτό ζητηθεί. Υπηρεσία που μπορείτε να βρείτε επίσης και στους Δελφούς, στο υπέροχο 4* Amalia Delphi Hotel. Και αν επιθυμείτε να περάσετε τις μέρες των γιορτών με την οικογένειά σας σε κάποιο νησί, το 5* Ionian Blue Hotel Bunglows & Spa Resort στη Λευκάδα προσφέρει ειδικά διαμορφωμένη παιδική χαρά για τους μικρούς επισκέπτες. Παράλληλα, για τους καλοκαιρινούς μήνες, υπάρχει και παιδική πισίνα μικρού βάθους για ασφαλές παιχνίδι με το νερό! Δεν είναι λίγα τα ξενοδοχεία που επιλέγουν να γίνουν family friendly, προσφέροντας πολυτελείς υπηρεσίες για τους γονείς, με σεβασμό, ασφάλεια και δραστηριότητες για τα παιδιά. Δείτε όλες τις προσφορές του ekdormi.gr και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει! Η οργάνωση μιας εκδρομής είναι πάντα μια διαδικασία που μας φτιάχνει την διάθεση. Όταν όμως το ταξίδι είναι οικογενειακό, το να βρεις τον ιδανικό προορισμό μπορεί να σας προβληματίσει. Το φθινόπωρο είναι η τέλεια εποχή για οικογενειακές αποδράσεις. Η επαφή με την φύση προσφέρει διασκέδαση και χαλάρωση σε όλη την οικογένεια. Εξερευνήσεις στη φύση, περιπάτους και δημιουργική απασχόληση είναι μερικά από τα πράγματα που μπορούν να κάνουν την απόδρασή σας μια αξέχαστη εμπειρία για όλους. Με τον σωστό προγραμματισμό και το ιδανικό κατάλυμα θα πετύχετε αυτό που έχετε ανάγκη. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε τα ιδανικά ξενοδοχεία για οικογένειες μέσα από την μοναδική ενέργεια του Ekdromi.gr. Κερδίστε 20% επιστροφή σε όλες τις προσφορές και 1 διανυκτέρευση δώρο σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με την Eurobank. Ισχύει για αγορές από 01/11 έως και 08/11 με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οικογενειακές Διακοπές με Eurobank €πιστροφή και 1 διανυκτέρευση δώρο.

AVARIS Hotel – Καρπενήσι

AVARIS Hotel
 Ιδανικά ξενοδοχεία για οικογένειες με Eurobank επιστροφή και μία διανυκτέρευση δώρο.
AVARIS Hotel
Το AVARIS Hotel βρίσκεται σε ένα πανέμορφο καταπράσινο ορεινό τοπίο στο Καρπενήσι. Είναι πολύ δημοφιλές για οικογένειες γιατί διαθέτει ευρύχωρα και άνετα δωμάτια καθώς και δραστηριότητες για παιδιά.  Συνδυάζει πολυτέλεια, λειτουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους. Επίσης η τοποθεσία του είναι ιδανική για ατελείωτες εξερευνήσεις και δραστηριότητες στη φύση. Το μαγευτικό τοπίο και η ζεστή φιλοξενία του ξενοδοχείου θα προσφέρουν σε εσάς και την οικογένειά σας μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Mouzaki Palace Hotel & Spa – Καρδίτσα

 Mouzaki Palace Hotel & Spa
 Mouzaki Palace Hotel & Spa
Στις παρυφές της πόλης Μουζάκι βρίσκεται το  Mouzaki Palace Hotel & Spa. Είναι χτισμένο σε λόφο,  περιτριγυρισμένο από ένα κατάφυτο δάσος και προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης του Θεσσαλικού κάμπου. Η τοποθεσία του είναι ιδανική καθώς η ευρύτερη περιοχή προσφέρει πολλές επιλογές σε αξιοθέατα, μουσεία και γραφικά χωριά. Παράλληλα, μπορείτε να κάνετε μικρές αποδράσεις σε πολύ κοντινές αποστάσεις και να επισκεφτείτε την πανέμορφη λίμνη Πλαστήρα, τα μαγευτικά Μετέωρα, τα Τρίκαλα και το Περτούλι. Χαρίστε στην οικογένειά σας μια ονειρεμένη ταξιδιωτική απόδραση γεμάτη εμπειρίες που θυμούνται για πολύ καιρό.

Valis Resort Hotel – Βόλος

Valis Resort Hotel
Valis Resort Hotel
Το Valis Resort Hotel βρίσκεται στην Αγριά Βόλου. Ένα ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επίπεδου σε απαιτητικούς επισκέπτες. Τα δωμάτια και οι σουίτες του με τις ανέσεις αλλά και την διακόσμηση τους θα προσφέρουν σε εσάς και την οικογένεια σας μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι του όπως το spa, το γυμναστήριο, ο παιδότοπος και το άψογο προσωπικό του θα φροντίσουν για την απόλυτη χαλάρωση και την διασκέδαση όλης της οικογενείας. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων με 20% επιστροφή και 1 διανυκτέρευση δώρο εδώ. Οι διακοπές είναι ξεκούραση. Είναι χαλάρωση, διαφυγή από την καθημερινότητα και όμορφες εικόνες. Ειδικά όταν τις κάνουμε με την οικογένειά μας, τότε οι στιγμές και οι αναμνήσεις είναι πολύ πιο έντονες! Δεν παύουν όμως να είναι και υποχρέωση. Τα παιδιά, κυρίως τα πολύ μικρά, χρειάζονται ένα περιβάλλον που να προσφέρει δραστηριότητες που θα τα κάνουν να περνούν ευχάριστα το χρόνο τους. Παράλληλα όμως είναι απαραίτητο και ένα επίπεδο ασφάλειας που θα μας κάνει και εμάς να είμαστε, λίγο, πιο ήσυχοι. Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια, τα ξενοδοχεία που προσφέρουν Family Friendly διαμονή, διαρκώς αυξάνονται. Αντιλαμβάνονται λοιπόν τη σημαντικότητα μιας ασφαλούς και ενδιαφέρουσας διαμονής για τους μικρούς μας φίλους. Μέσα στις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr θα βρείτε πολλά ξενοδοχεία για διακοπές family friendly ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Διακοπές Family Friendly

Μια εξαιρετική πρόταση οικογενειακών διακοπών είναι χωρίς αμφιβολία το 4* Grecotel Filoxenia Hotel στην Καλαμάτα. Με τις οικογενεικές σουίτες του αλλά και τον υπέροχο παιδότοπό του. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι για μια ξέγνοιαστη αλλά και ενδιαφέρουσα διαμονή για τα παιδιά σας! Στην Πελοπόννησο, και συγκεκριμένα στην Κυλλήνη, βρίσκουμε το, 5 αστέρων, Grecotel Mandola Rosa. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο οποίο τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν στο Grecoland Club, όπου υπάρχουν μικρές και παιδικές πισίνες, νεροτσουλήθρες και παιδικές χαρές. Στη Νάξο, και στο 18 Grapes Hotel, εκτός των υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών που προσφέρονται από το κατάλυμα, θα βρείτε και ειδική υπηρεσία φύλαξης παιδιών. Έτσι, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τη διαμονή σας, χωρίς άγχος. Και στις όμορφες ακτές της Χαλκιδικής όμως, υπάρχουν πολλά πολυτελή ξενοδοχεία με family friendly χαρακτήρα. Ένα από αυτά είναι και το Anastasia Resort & Spa στο οποίο, εκτός από την αναζωογόνηση και την ευεξία του spa, προσφέρεται και ειδικό πρόγραμμα για παιδιά και μητέρες. Τι καλύτερο λοιπόν από οικογενιακές διακοπές σε ένα ξενοδοχείο που μπορεί να προσφέρει δραστηριότητες και ασφάλεια για τα παιδιά! Βρείτε όλα τα Family Friendly ξενοδοχεία μέσα στο ekdromi.gr και οργανώστε το δικό σας ταξίδι μέσα από τις μοναδικές προσφορές του! Αγαπάμε τις αποδράσεις ειδικά αν είναι οι πρώτες του καλοκαιριού. Ειδικά όμως εκείνες που οργανώνουμε με  την οικογένεια μας, αφού αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί. Αφήνουμε μακριά την πίεση της καθημερινότητας και ξεκινάμε για μοναδικούς προορισμούς και ξεχωριστά καταλύματα που εγγυώνται μία διαμονή πραγματικά μαγική. Ειδικά, όταν ταξιδεύουμε με τα παιδιά μας, αυτό που επιδιώκουμε είναι να εξασφαλίσουμε άνετες και ασφαλείς διακοπές. Διακοπές που θα αποτελέσουν την ανάμνηση των επόμενων χρόνων. Έτσι, ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς ότι καλύτερο υπάρχει για τις πρώτες μεγάλες οικογενειακές αποδράσεις του καλοκαιριού.

Αγίου Πνεύματος Οικογενειακές Αποδράσεις

Φύγαμε για την Κατερίνη Πιερίας. Με όμορφες παραλίες, κρυστάλλινα νερά, τον μυθικό Όλυμπο. Εκεί βρίσκεται το Grand Platon Hotel, που είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο 4 αστέρων που σας υπόσχεται τουλάχιστον μία αξέχαστη διαμονή. Στην  ίδια περιοχή μπορείτε εξίσου να επιλέξετε και το Olympus Thalassea Boutique Hotel με υψηλή αισθητική και προσεγμένη εξυπηρέτηση. Προτείνεται για μοναδικές εμπειρίες φιλοξενίας, στη Παραλία Κατερίνης δίπλα στη θάλασσα και στους πρόποδες του Ολύμπου! Στην Βραυρώνα στην Αττική σας δίνεται η ευκαιρία για χαλάρωση και ξεκούραση στο   Mare Nostrum Hotel Club Thalasso, ένα 4 αστέρων παραθαλάσσιο ξενοδοχείο του ομίλου XENOTEL Group Hotels. Με παροχές και υπηρεσίες που στοχεύουν στην απόλυτη ικανοποίηση του ταξιδιώτη η διαμονή που σας εξασφαλίζει είναι τουλάχιστον μαγική. Τέλος στο πολύ γνωστό και φημισμένο Μουζάκι, ένα χωριό κοντά στη λίμνη Πλαστήρα με μοναδικές φυσικές ομορφιές, εξαιρετικό φαγητό και φιλοξενία, μπορεί κανείς να επιλέξει το 4 αστέρων MOUZAKI PALACE HOTEL & SPA, το στολίδι της Δυτικής Θεσσαλίας,  που είναι χτισμένο σε λόφο, στις παρυφές της πόλης του Μουζακίου. Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος με βελανιδιές, καστανιές και πεύκα προσφέρει μια πανοραμική θέα της πόλης και του Θεσσαλικού κάμπου, σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας μαγέψει.

Αποδράσεις στην Πελοπόνησσο

Στο Αίγιο το Long Beach ξενοδοχείο που  είναι ένα θαυμάσιο συγκρότημα, που βρίσκεται στη βόρεια ακτή της Πελοποννήσου, σας εγγυάται μία εκπληκτική διαμονή.. Το παραδοσιακό ύφος του χωριού σε συνδυασμό με τα στοιχεία της θάλασσας και τα δάση δημιουργούν μια αξέχαστη εμπειρία. Η Αρχαία Ολυμπία πάντα αποτελούσε έναν τόπο που οι ταξιδιώτες αγαπούσαν πολύ, θα έλεγε κανείς με πάθος, χάρη στην φυσική ομορφιά που εμπνέει και τον πιο απαιτητικό ταξιδιώτη. Το 5 αστέρων ARTY GRAND HOTEL, χτισμένο στο λόφο πάνω από την Αρχαία Ολυμπία, αποπνέει το καλό γούστο και την υψηλή αισθητική των ανθρώπων που το δημιούργησαν. Την ιδιαίτερη φυσιογνωμία του και την καλαισθησία του τη βιώνεις με όλες σου τις αισθήσεις από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βρεθείς στους χώρους του. Ο Ψαθόπυργος στον νομό Αχαΐας αποτελεί τον τέλειο οικογενειακό προορισμό,  κοντά σχετικά στην Αθήνα, ιδανικό για παιδιά, πόσο μάλλον αν επιλέξετε το 4 αστέρων Florida Blue Bay Hotel  που σας παρέχει πραγματικά  ό,τι χρειάζεστε, που έχει τη δυνατότητα να σας προσφέρει όσα θα ονειρευτείτε.

Αποδράσεις σε νησιά

Η Τήνος, μία ανάσα από την Αθήνα, ένας προορισμός πολύ δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, αποτελεί μία έξυπνη επιλογή. Πόσο μάλλον αν προτιμήσετε το 4 αστέρων Ξενοδοχείο Tinos Beach, ιδανικό για τον επισκέπτη που ψάχνει μια αυθεντική κυκλαδίτικη εμπειρία. Η κοσμοπολίτικη Ρόδος ανέκαθεν ήταν ένας εξαιρετικός προορισμός για οικογενειακές αποδράσεις, ένα νησί άρτια οργανωμένο και ιδανικό για οικογενειακές διακοπές. Το Virginia Hotel αποτελεί άριστη επιλογή ειδικά για εκείνους που έχουν μικρά παιδιά χάρη στις παροχές που προσφέρει.

About Ekdromi.gr