Γιορτινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr

Γιορτινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr – μέρος 1

Οι χριστουγεννιάτικες διακοπές είναι πάντα ξεχωριστές και ανυπομονούμε να έρθει η στιγμή που θα τις ζήσουμε. Και επειδή η μίση χαρά του ταξιδιού είναι η οργάνωσή του, το Ekdromi.gr φροντίζει η χαρά σας να είναι ακόμα μεγαλύτερη με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στους πιο όμορφους γιορτινούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα. Τα ορεινά χιονισμένα τοπία, τα ανάμενα τζάκια, τα στολισμένα σοκάκια, οι γεύσεις και οι μυρωδιές είναι αυτά που λαχταράμε να απολαύσουμε στις γιορτινές μας αποδράσεις. Στιγμές και εικόνες που μας δίνουν χαρά και μας φέρνουν πιο κοντά με τους αγαπημένους μας. Κλείστε λοιπόν τις γιορτινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr που εξασφαλίζει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στα πιο όμορφα μέρη.

Γιορτινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr- μέρος 1

Ζαγοροχώρια

Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια

Οι γιορτές στα Ζαγοροχώρια θα είναι ακριβώς ό,τι έχετε ονειρευτεί. Πανέμορφα γραφικά χωριά, λιθόστρωτα καλντερίμια και πέτρινα αρχοντικά. Η χαλάρωση δίπλα στο τζάκι και τα χιονισμένα τοπία είναι ακόμα κάποια στοιχεία που θα απογειώσουν την εμπειρία σας. Αφού έχετε γεμίσει με εικόνες από τα μαγικά τοπία μπορείτε να γευτείτε τις τοπικές γεύσεις και τις γιορτινές λιχουδιές στα παραδοσιακά εστιατόρια και τα γραφικά ταβερνάκια της περιοχής.

Διαμονή: Η διαμονή στα Ζαγοροχώρια είναι μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Η φιλοξενία των ανθρώπων, οι υπέροχοι ξενώνες και τα ξενοδοχεία θα σας προσφέρουν μια συναρπαστική εμπειρία διαμονής.

Καρπενήσι

Καρπενήσι
Καρπενήσι

Το Καρπενήσι είναι ένας προορισμός που απευθύνεται σε οικογένειες, ζευγάρια αλλά και σε παρέες που αναζητούν έντονες συγκινήσεις. Η απερίγραπτη φυσική ομορφιά, το χιονοδρομικό κέντρο, οι μοναδικές τοπικές γεύσεις αλλά και το γιορτινό κλίμα που επικρατεί θα σας προσφέρουν αξέχαστες στιγμές. Απολαύστε ατελείωτο παιχνίδι στο χιονοδρομικό κέντρο, πεζοπορία, ορειβασία αλλά και ατελείωτη διασκέδαση καθώς το Καρπενήσι σας τα προσφέρει όλα.

Διαμονή: Το Καρπενήσι είναι ένας από τους πιο ολοκληρωμένους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα. Διαθέτει υποδομές που απευθύνονται σε όλους και καλύπτει όλα τα γούστα. Από οικογένειες που αναζητούν kids friendly περιβάλλον, πεντάστερα ξενοδοχεία, μέχρι και γραφικά Chalets.

Ιωάννινα

Ιωάννινα
Ιωάννινα

Οι γιορτές στα Ιωάννινα έχουν μια ξεχωριστή γοητεία που αιχμαλωτίζει τον κάθε επισκέπτη. Πρόκειται για μια από τις ομορφότερες πόλεις τις Ελλάδας με πλούσια ιστορία και σπουδαία αξιοθέατα. Η πανέμορφη στολισμένη πόλη σε συνδυασμό με την αξεπέραστη ομορφιά της λίμνης και τη γοητευτική ατμόσφαιρα θα κάνουν τις γιορτές σας μια αξέχαστη εμπειρία. Παράλληλα, τα Ιωάννινα σας δίνουν τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τα πανέμορφα γραφικά χωριά που υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή.

Διαμονή: Η διαμονή στα Ιωάννινα αποτελεί από μόνη της μια ξεχωριστή εμπειρία. Καταλύματα με ιδιαίτερο στυλ και αρχιτεκτονική, μέσα στη πόλη αλλά και λίγο έξω από αυτή για να είστε πιο κοντά στη φύση. Ξενοδοχεία για όλες τις τσέπες που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη.

About Ekdromi.gr