Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Μπάνσκο

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι ιδανικός μήνας για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις. Εφοδιαστείτε με την καλύτερή σας διάθεση και ανακαλύψτε τον προορισμό που έχετε ονειρευτεί. Εάν είστε από αυτούς που αναζητούν μια όμορφη πόλη που να συνδυάζει την χαλάρωση, την διασκέδαση και μια διαμονή με υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, τότε η Θεσσαλονίκη είναι ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Μια πανέμορφη πόλη με έντονη προσωπικότητα, πολλά αξιοθέατα και αμέτρητες επιλογές διασκέδασης που σίγουρα αξίζει να εξερευνήσετε. Αν πάλι είστε λάτρεις της φύσης και ψάχνετε έναν προορισμό με παραδοσιακά χωριά, πυκνή βλάστηση και τρεχούμενα νερά τότε η Ορεινή Ναυπακτία θα σας μαγέψει. Εξερευνήσεις και δραστηριότητες σε ένα τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς από πυκνά δάση, ποτάμια και γραφικά χωριά θα σας χαρίσουν στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Για όσους αγαπούν τα χειμερινά σπορ και αναζητούν ένα προορισμό με χιονοδρομικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών τότε το Bansko αξίζει να το επισκεφτείτε. Είναι από τα καλυτέρα και ομορφότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ευρώπης και διαθέτει υπέροχα σαλέ, σχολές σκι και snowboard με εξαιρετικό εξοπλισμό και ξενοδοχειακές μονάδες που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη. Όποιον προορισμό και αν επιλέξετε, με τις προσφορές ξενοδοχείων για τον Φεβρουάριο από το Ekdromi.gr, η ταξιδιωτική σας εμπειρία θα απογειωθεί.

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Φεβρουάριο

LAZART Hotel – Θεσσαλονίκη

 LAZART Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για τον Φεβρουάριο
Το Lazart Hotel

Σε απόσταση μόλις 2χλμ. από το κέντρο της Θεσσαλονίκης, απέναντι από το κέντρο τεχνών της Μονής Λαζαριστών, βρίσκεται το Lazart Hotel. Απολαύστε τη διαμονή σας στα πολυτελή καταλύματα με την καλόγουστη διακόσμηση και την όμορφη επίπλωση. Χαλαρώστε στο spa του ξενοδοχείου το οποίο διαθέτει χαμάμ και υδρομασάζ. Η μέρα σας θα ξεκινήσει με τον καλύτερο τρόπο καθώς το πρωινό σερβίρεται διπλά στην πισίνα. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες προσφέρουν 24ωρη υπηρεσία δωματίου και υπηρεσίες καμαριέρας 2 φόρες την ημέρα.

Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας – Ορεινή Ναυπακτία

Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας

Στο χωριό Πλάτανο της Ορεινής Ναυπακτίας βρίσκονται Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας. Ένας χώρος με υψηλή αισθητική και άνεση που θα σας προσφέρει την ξεκούραση που αναζητάτε. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν θέρμανση, κλιματισμό, κουνουπιέρες, εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό με τζάκι. Επίσης και μεγάλο μπαλκόνι με τραπεζάκι και καρέκλες για να απολαύσετε τη θέα του χωριού και των γύρω βουνών.

Premier Luxury Mountain Resort – Bansko

Premier Luxury Mountain Resort
To Premier Luxury Mountain Resort

Κοντά στο κέντρο σκι του βουνού Pirin, στη γραφική πόλη του Bansko, βρίσκεται το Premier Luxury Mountain Resort. Ζήστε μια υπέροχη εμπειρία σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον που θα καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Το ξενοδοχείο έχει φανατικό κοινό καθώς προσφέρει υπηρεσίες και δραστηριότητες υψηλών προδιαγραφών. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες, παρέες και ζευγάρια.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Φεβρουάριο εδώ.

About Ekdromi.gr