Προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάρτιο

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάρτιο

Μάρτιος, ο μήνας που νιώθουμε έντονα την ανάγκη για μικρές αποδράσεις από την καθημερινότητα. Και αυτό γιατί το καλοκαίρι είναι ένα βήμα πιο κοντά, η φύση αρχίζει να φορά τα ανοιξιάτικά της και ο καιρός είναι σύμμαχος μας για να απολαύσουμε ακόμα περισσότερες βόλτες κοντά της. Εάν και εσείς νιώθετε την ίδια ανάγκη τότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Ekdromi.gr και να βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάρτιο στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ας τις ανακαλύψουμε.

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάρτιο

Nevros Hotel Resort & Spa – Λίμνη Πλαστήρα

Nevros Hotel Resort & Spa
Προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάρτιο
Nevros Hotel Resort & Spa

Το Nevros Hotel Resort & Spa είναι ένα ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε για να προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία διαμονής σε κάθε επισκέπτη. Είναι χτισμένο με ξύλο και πέτρα διατηρώντας έτσι την αρχές της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Διαθέτει ανεξάρτητο εστιατόριο στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις με θέα τη λίμνη. Χαρείτε την διαμονή σας σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει μοναδικά την ζεστή φιλοξενία με τις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Montana Hotel & Spa – Καρπενήσι

Montana Hotel & Spa
Montana Hotel & Spa

Σε ένα πανέμορφο σημείο στο Καρπενήσι βρίσκεται το Montana Hotel & Spa. Διαθέτει piano-bar, εστιατόρια, Spa center και παιδότοπο για να καλύψει όλες σας τις ανάγκες σας και να σας προσφέρει μια υψηλού επιπέδου διαμονή που θα σας μείνει αξέχαστη. Καθένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου προσφέρει πανοραμική θέα στην κοιλάδα του ποταμού Καρπενησιώτη και είναι εξοπλισμένο με όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Η ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας προσφέρει πληθώρα επίλογων για σπορ και εξερευνήσεις στη φύση για αυτό και αξίζει να την επισκεφτείτε. Με κέντρο το Montana Hotel & Spa μπορείτε οργανώσετε μικρές ή μεγάλες εκδρομές και να χαρείτε τις ασύγκριτες ομορφιές αυτού του προορισμού.

Grand Serai Hotel – Ιωάννινα

Grand Serai Hotel
Grand Serai Hotel

Το Grand Serai Hotel είναι ένα παλάτι το όποιο συνδυάζει το παραδοσιακό στιλ των Ιωαννίνων με στοιχεία από τη Μέση Ανατολή. Δίνει έμφαση και στην παραμικρή λεπτομέρεια για να προσφέρει μια διαμονή που καλύπτει όλες τις ανάγκες του επισκέπτη. Ζήστε μια αξέχαστη απόδραση από την καθημερινότητα σε ένα περιβάλλον όπου η ανυπέρβλητη πολυτέλεια και οι μοναδικές εγκαταστάσεις εγγυώνται μια αξέχαστη διαμονή.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάρτιο εδώ.

About Ekdromi.gr