γιορτινοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα

Γιορτινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα

Όσο οι μέρες περνούν και πλησιάζουν οι γιορτές τόσο ανυπομονούμε να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα. Εάν ονειρεύεστε ξεκούραστες ολιγοήμερες διακοπές σε γραφικά χωριά και τοπία που θα σας κάνουν να ζήσετε στιγμές ξεγνοιασιάς τότε αξίζει να ανακαλύψετε τις γιορτινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα μέσα από τις προσφορές του Ekdromi.gr.

Γιορτινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα

Αράχωβα

Οι γιορτές στην Αράχωβα είναι μια υπέροχη εμπειρία. Είναι κοσμοπολίτικη, γραφική και με πολλές επιλογές για διασκέδαση και δραστηριότητες. Τα στολισμένα γραφικά της σοκάκια και τα μαγαζιά είναι ιδανικά για βόλτες και ψώνια. Εάν είστε λάτρεις του καλού φαγητού, η Αράχωβα δεν θα σας απογοητεύσει, αφού οι επιλογές από παραδοσιακά ταβερνάκια και εστιατόρια είναι πολλές. Και φυσικά, το χιονοδρομικό κέντρο που προσφέρεται για ξέφρενο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

Ορεινή Αρκαδία

Τα πανέμορφα χωριά της Ορεινής Αρκάδας είναι ιδανικός προορισμός για τις γιορτές. Ανάμεσα σε βουνά, έλατα και καστανιές θα συναντήσετε την Δημητσάνα και την Βυτίνα και αλλά υπέροχα γραφικά χωριά. Η παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Δημητσάνας με τα πέτρινα σοκάκια και τα σπίτια, η κοσμοπολιτική αύρα της Βυτίνας με τα γραφικά στενά και τα όμορφα μαγαζιά θα σας χαρίσουν στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Καλάβρυτα

Τα Καλάβρυτα αποτελούν το ιδανικό μέρος για όσους αγαπούν τους ορεινούς προορισμούς. Χαθείτε σε ένα πανέμορφο σκηνικό γεμάτο έλατα, φαράγγια, αξιοθέατα και ιστορία. Για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ το χιονοδρομικό κέντρο θα τους αποζημιώσει μιας και είναι από τα μεγαλύτερα και πιο οργανωμένα στην Ελλάδα. Και φυσικά θα απολαύσετε υπέροχο φαγητό με πεντανόστιμες παραδοσιακές λιχουδιές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Τρίκαλα Κορινθίας.

Τα Τρίκαλα Κορινθίας είναι ένας προορισμός για φυσιολάτρες. Ένα αλπικό τοπίο απλώνεται μπροστά σας με δάση, λίμνες και εικόνες που μαγνητίζουν τον κάθε επισκέπτη. Τρεις πανέμορφοι οικισμοί με σύντομες διαδρομές σας προσκαλούν να τους ανακαλύψετε και να σας χαρίσουν στιγμές ονειρεμένες. Μοναδικές εξερευνήσεις στην φύση, απίθανες γεύσεις και μια υπέροχη φιλοξενία θα κάνουν τις γιορτινές σας διακοπές μια ονειρεμένη απόδραση που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Ανακαλύψτε τις προσφορές για γιορτινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα μέσα από το Ekdromi.gr.

Ο Νοέμβριος έχει φτάσει στη μέση του και πλέον το μυαλό μας ταξιδεύει στις εορταστικές ημέρες που έρχονται. Για κάποιους η περίοδος των εορτών είναι παραδοσιακά για την πόλη, το σπίτι, και παρέα με φίλους. Για κάποιους άλλους είναι αφορμή για ένα μεγάλο ταξίδι. Η αλήθεια είναι πως είναι κρίμα να μην εκμεταλλευθεί κανείς την άδεια των γιορτών για να κάνει μια μικρή εξόρμηση. Άλλωστε υπάρχουν πολλοί όμορφοι και εορταστικοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα. Μέρη τα οποία μπορεί κάλλιστα κανείς να επισκεφτεί οδικώς σε σύντομο χρόνο και να ζήσει το “christmas spirit”. Πάμε λοιπόν να εξερευνήσουμε όμορφες εορταστικές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα.

Προτάσεις για ξεχωριστά Κούλουμα κοντά στην Αθήνα

Το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ξυπνά την όρεξη για ταξίδι κάθε χρόνο. Η προοπτική τριών ημερών χωρίς επαγγελματικές υποχρεώσεις μας ξεσηκώνει και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε ιδανικά μέρη για να περάσουμε όμορφα την ξεχωριστή αυτή γιορτή. Προορισμοί υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί. Ανάλογα με τον τύπο του κάθε ταξιδιώτη, την παρέα του, αλλά και το διαθέσιμο budget. Για όσους έχουν τη διάθεση να φύγουν από την πόλη αυτές τις ημέρες, αλλά να μην απομακρυνθούν πολύ, παρακάτω θα βρούμε μερικές εύκολα προσβάσιμες προτάσεις για να περάσουμε τα κούλουμα κοντά στην Αθήνα.

Κούλουμα κοντά στην Αθήνα: Αράχωβα

Αράχωβα
Αράχωβα

Η Μύκονος του χειμώνα είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.  Γνωστή για το κοσμοπολίτικο περιβάλλον της, τα γραφικά σοκάκια και το πασίγνωστο nightlife της. Προσφέρεται για τριήμερη απόδραση καθώς βρίσκεται μόλις 173 χιλιόμετρα από την Αττική. Πράγμα που σημαίνει πως σε 2 ώρες είμαστε εκεί. Για όσους αρέσκονται δε και στα χειμερινά σπορ, ο Παρνασσός είναι ακριβώς από πάνω της. Μην ξεχάσετε τα σκι σας μια και ο καιρός θα είναι ιδανικός και το χιόνι στρωμένο. Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στην Αράχωβα.

Χαλκίδα

Χαλκίδα
Χαλκίδα

Ακόμη πιο κοντά, στα 78 μόλις χιλιόμετρα, κάτι λιγότερο από ώρα με το αυτοκίνητο, η όμορφη Χαλκίδα μας περιμένει. Ετοιμαστείτε για βόλτες δίπλα στο νερό καθώς και για λαχταριστούς θαλασσινούς μεζέδες για τους οποίους φημίζεται. Περπατήστε και θαυμάστε τα “τρελά νερά” ένα φυσικό φαινόμενο διεθνούς φήμης και αφεθείτε στο τσίπουρο και το ούζο που θα συνοδεύει το γευστικό σας ταξίδι. Εδώ θα βρείτε τις προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκίδα.

Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας

Κατεβαίνοντας προς Πελοπόννησο, στα 145 χιλιόμετρα από την Αττική, συναντούμε τα Τρίκαλα Κορινθίας. Η περιήγηση στην Ορεινή Κορινθία μόνο αδιάφορη δεν μπορεί να είναι. Στα τρία χωριά που την αποτελούν (Κάτω, Μεσαία και Άνω Συνοικία) μπορείτε να επισκεφθείτε πανέμορφους ναούς, να περπατήσετε στη φύση αλλά και να δοκιμάσετε την τοπική κουζίνα σε ένα από τα πολλά και ξεχωριστά ταβερνάκια της περιοχής. εδώ οι προσφορές ξενοδοχείων για τα Τρίκαλα Κορινθίας.

Όποιος όμως και να είναι ο προορισμός σας για τα Κούλουμα, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων. Εδώ μπορείτε να βρείτε όλες τις προσφορές για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. 

Καλοκαιρινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα


Δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχει διάθεση για ταξίδι, αλλά δεν υπάρχει αρκετός χρόνος. Φορές που η καλοκαιρινή διάθεση μας ξεσηκώνει, αλλά κάποια υποχρέωση ή ένα βεβαρημένο πρόγραμμα δεν μας αφήνει να απομακρυνθούμε. Ε, και; Η Αττική έχει τόσα όμορφα μέρη κοντά της, που μας επιτρέπει να περάσουμε ένα υπέροχο 2ήμερο, χωρίς να χρειαστεί να ταξιδέψουμε μακριά. Ας δούμε λοιπόν μερικές όμορφες Καλοκαιρινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα, μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Άγιοι Θεόδωροι

Μόλις 65 χιλιόμτερα από την Αθήνα, βρίσκουμε το παραθαλάσσιο θέρετρο των Αγίων Θεοδώρων. Μία κωμόπολη που συνδυάζει το βουνό με τη θάλασσα, ενώ έχει και σημαντικό αρχαιολογικό ενδιαφέρον. Εκεί, θα βρείτε την υπέροχη παραλία Πευκάκια ενώ η ευρύτερη περιοχή είναι ιδανική και για εναλλακτικές δραστηριότητες όπως πεζοπορία και ποδηλασία.

Μαραθώνας

Η ιστορική πόλη του Μαραθώνα είναι ακόμα μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μίνι απόδραση στην Αττική. Ένας τόπος γεμάτος φυσική ομορφιά και ηρεμία, αλλά και με παγκόσμια απήχηση και μακρά ιστορία. Στον Μαραθώνα θα σας γοητεύσει η παραλία του, αλλά και τα Μουσεία και τα αρχαιολογικά του μνημεία.

Λουτράκι

Από τους πλέον γνωστούς προορισμούς του Σαββατοκύριακου για τους κατοίκους της Αθήνας. Το Λουτράκι διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαμονής που μπορεί να ευχαριστήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Από υπέροχες παραλίες (οργανωμένες και ανοργάνωτες), πολλές επιλογές για φαγητό και διασκέδαση, μέχρι και καζίνο για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως, κυρίως το καλοκαίρι, το Λουτράκι δέχεται χιλιάδες επισκέπτες κάθε Σαββατοκύριακο.

Αίγινα

Αφήσαμε για το τέλος τον μοναδικό από τους κοντινούς στην αθήνα προορισμούς, που όμως προσεγγίζεται με πλοίο. Η Αίγινα, το πρώτο νησί του Αργοσαρωνικού που συναντά κανείς από τον Πειραιά. Πρόκειται για μία όμορφη και value for money πρόταση για όποιον θέλει να περάσει ένα όμορφο διήμερο σε νησί, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλει να απομακρυνθεί. υπάροχες αμμουδιές, γραφική χώρα αλλά και τοπικές λιχουδιές (με βασικό υλικό το πασίγνωστο φυστίκι Αιγίνης), συμπληρώνουν το παζλ αυτού του ιδιαίτερου νησιού.

Αποδράσεις κοντά στην Αθήνα

Ναι, υπάρχουν όλοι αυτοί οι τυχεροί που θα έχουν πολλές μέρες άδεια και θα μπορέσουν να ξεφύγουν σε κάποιο νησί. Είναι όμως και εκείνοι που δυστυχώς οι μέρες της άδειας του είναι λίγες. Έτσι ψάχνουν έναν κοντινό προορισμό για να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Υπάρχουν επίσης και όλοι εκείνοι που θέλουν να βιώσουν μοναδικές στιγμές τα Σαββατοκύριακα. Θέλοντας έτσι να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Και όμως, για όλους εμάς που αναζητούμε έναν προορισμό κοντά στην Αθήνα τα πράγματα είναι κάτι παραπάνω από μαγικά. Οπλισμένοι με καλή διάθεση, χαμόγελο και πείσμα ανακαλύψαμε απίθανους προορισμούς που αξίζουν την αγάπη και την προσοχή μας.

Φύγαμε για την αγαπημένη μας Αίγινα. Μία ανάσα πραγματικά από την Αθήνα και μία ανάσα από την ξεκούραση και την χαλαρότητα! Στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας -που είναι από τις πιο δημοφιλείς του νησιού- βρίσκεται το  κατάλυμα Golden Star. Βρίσκεται δίπλα σχεδόν στη θάλασσα που σας εγγυάται την απόλυτη ξεκούραση!

Εκείνη τη στιγμή που θέλεις να φύγεις, να αποδράσεις από την πόλη, εκείνη τη στιγμή σίγουρα, ένας από τους πρώτους προορισμούς που σου έρχεται στο μυαλό είναι το αγαπημένο Ξυλόκαστρο. Με παραλίες για όλα τα γούστα και για διακοπές είτε οικογενειακές είτε πιο παρεΐστικες. Το Ξυλόκαστρο μπορείς να το αγαπήσεις για άπειρους λόγους.  Θα μείνεις στο Xylokastro Beach Hotel που προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια με όμορφη θέα στη θάλασσα και στα βουνά και οργανωμένη παραλία με μπαρ ή στο άνετο και ευρύχωρο Art & Spa Hotel Villa Creoli, ενώ το 4* Arion Hotel σου εγγυάται μία αξέχαστη διαμονή.

Ο γοητευτικός Πόρος αποτελεί επίσης μία ιδανική επιλογή. Το νησί όπου γυρίστηκαν αξιομνημόνευτες ελληνικές ταινίες, το νησί που σε ταξιδεύει στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον, με την γραφικότητα  και την ομορφιά του και τα υπέροχα αρχοντικά του, σε περιμένει για μία μοναδική κοντινή απόδραση.

Θα μείνεις στο Xenia Poros Image είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο στον Πόρο που προσφέρει μοναδικές στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στο πανέμορφο αυτό νησί κοντά στην Αθήνα. Επίσης, το  Cascade Holiday Resort αποτελεί ότι πιο κοσμοπολίτικο και αριστοκρατικό βρίσκει κανείς στο νησί. Τέλος το Dimitra Hotel είναι ιδανικό για όσους αναζητούν  ένα οικογενειακό και φιλόξενο ξενοδοχείο.

Τέλος, θα αποτελούσε μεγάλη παράλειψη αν δεν αναφέραμε τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες, με τα υπέροχα αρχοντικά και τον μοναδικό αέρα που αποπνέει. Το ταξίδι στις Σπέτσες είναι εμπειρία και τόσο κοντά στην Αθήνα μας δίνει τη δυνατότητα για μία ονειρική απόδραση. Το Spetses Retreat, χτισμένο σύμφωνα με την αρχιτεκτονική του νησιού των Σπετσών, αποτελεί μία έξυπνη επιλογή.

Καλοκαιρινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα με το Ekdromi.gr

Καθώς το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, η Ελλάδα αποκαλύπτει την πληθώρα των πανέμορφων προορισμών της που διαθέτουν εκπληκτικές παραλίες, απολαυστική κουζίνα και άπειρες δραστηριότητες. Είτε επιλέξετε ένα οδικό ταξίδι είτε μια βόλτα με το πλοίο, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις που ταιριάζουν σε όλες τις προτιμήσεις. Το Ekdromi.gr, γνωστό για τις ασυναγώνιστες προσφορές ξενοδοχείων, έχει εξασφαλίσει αποκλειστικές εκπτώσεις στις πιο περιζήτητες τοποθεσίες, εξασφαλίζοντας αξέχαστες διακοπές. Ξεκινήστε ένα ταξίδι για να ανακαλύψετε υπέροχα καταλύματα που καλύπτουν κάθε γούστο στους πιο εντυπωσιακούς προορισμούς κοντά στην Αθήνα. Αποδράστε από την καθημερινότητα και βυθιστείτε σε καλοκαιρινά τοπία, γραφικές εικόνες, ειδυλλιακές ακτές και κρυστάλλινα νερά, χωρίς κανένα περιορισμό. Ζήστε τις απόλυτες καλοκαιρινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα με το Ekdromi.gr.  Η ανεξάντλητη γοητεία της Ελλάδας σας περιμένει, υποσχόμενη μια μοναδική εμπειρία.

Εύβοια

Εύβοια
Καλοκαιρινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα με το Ekdromi.gr
Εύβοια

Ανακαλύψτε τα μαγευτικά θαύματα της Εύβοιας, του δεύτερου μεγαλύτερου νησιού της Ελλάδας. Ένα καταφύγιο για όλο το χρόνο, η Εύβοια περιμένει σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, προσφέροντας έναν θησαυρό εκπλήξεων σε όποια γωνιά κι αν εξερευνήσετε. Ξεκινήστε ένα οδικό ταξίδι και υποδεχτείτε την εντυπωσιακή παρουσία της κρεμαστής γέφυρας της Χαλκίδας. Η Βόρεια Εύβοια σας καλεί με τα γαλήνια νερά της και τους παραδείσους χαλάρωσης όπως η Λήνη και τα φημισμένα λουτρά της Αιδηψού. Απολαύστε τους μαγευτικούς καταρράκτες του Δρυμώνα και την παρθένα ομορφιά των κρυστάλλινων νερών των Λιχαδονήσων. Η Κεντρική Εύβοια παρουσιάζει ένα αρμονικό μείγμα βουνών και θάλασσας, όπου το όρος Δίρφυ και οι παραθαλάσσιες πόλεις δημιουργούν ένα μαγικό σκηνικό. Στο νότο, ανακαλύψτε τα μυθικά “σπίτια του δράκου” και το γραφικό φαράγγι του Δημοσάρη. Η Κάρυστος, η Ερέτρια και τα Στύρα σας προσκαλούν με τα φιλόξενα παραθαλάσσια θέρετρά τους. Η Εύβοια είναι ένας μαγευτικός προορισμός που αποκαλύπτει τους αμέτρητους θησαυρούς της, από μαγευτικές παραλίες μέχρι αρχαία μοναστήρια, καταρράκτες και αξιόλογα αξιοθέατα, που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις δραστηριότητες.

Πόρτο Χέλι

Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι

Βυθιστείτε στην κοσμοπολίτικη γοητεία του Πόρτο Χελίου, ενός μαγευτικού προορισμού στην Πελοπόννησο. Η γοητεία του δεν έγκειται μόνο στη φυσική ομορφιά του, αλλά και στην πληθώρα των κοντινών εκδρομών που προσφέρει. Με τις εκπληκτικές παραλίες, την πολυτελή ατμόσφαιρα, τις πολυσύχναστες μαρίνες και την έντονη νυχτερινή ζωή, το Πόρτο Χέλι υπόσχεται μια αξέχαστη καλοκαιρινή απόδραση. Αφεθείτε στην ομορφιά της θάλασσας, με επιλογές για κάθε γούστο, όπως η Βερβερόντα, η Χινίτσα και η Κουνούπι. Μη χάσετε το σύντομο ταξίδι με το πλοίο στο κοσμοπολίτικο νησί των Σπετσών ή την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη γραφική ομορφιά της Ύδρας. Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά, οι χρυσές αμμώδεις παραλίες του Αγίου Αιμιλιανού σας καλούν, συνοδευόμενες από υπέροχες βίλες. Και για όσους λαχταρούν φρέσκα θαλασσινά, η Ερμιόνη περιμένει, διαθέτοντας πλούσια ιστορία και εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές. Η επίσκεψη στην Ερμιόνη αποτελεί αγαπημένη παράδοση μεταξύ των παραθεριστών του Πόρτο Χέλι.

Άνδρος

Άνδρος
Άνδρος

Αποδράστε στο μαγευτικό νησί της Άνδρου, έναν ειδυλλιακό προορισμό κοντά στην Αθήνα που διαθέτει ξεχωριστό χαρακτήρα, εκπληκτική ομορφιά και ατελείωτες εκπλήξεις. Γνωστή ως το πιο καταπράσινο νησί των Κυκλάδων, η Άνδρος προσφέρει μια μεγάλη ακτογραμμή με παραλίες για κάθε προτίμηση. Ανακαλύψτε εύκολα προσβάσιμες, φιλικές προς την οικογένεια ακτές, ιδανικές για χαλάρωση, ή επιχειρήστε να βγείτε από την πεπατημένη σε απομονωμένες, ανέγγιχτες πινελιές που υπόσχονται εμπειρίες που προκαλούν δέος. Μόλις 2 ώρες με το πλοίο από τη Ραφήνα, θα φτάσετε στην Άνδρο, ένα από τα πιο μαγευτικά και καταπράσινα νησιά των Κυκλάδων. Από τα πρωινά μπάνια σε διάσημες παραλίες όπως τα Άχλα, ο Ζώργος, η Χρυσή Άμμος και το άλμα Γριάς, μέχρι το να απολαύσετε νόστιμους μεζέδες με θαλασσινά στη γραφική Χώρα και να κλείσετε τα βράδια σας με απολαυστικό φαγητό και ποτό στο Μπατσί, η Άνδρος υπόσχεται μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.   

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για αξέχαστες καλοκαιρινές αποδράσεις κοντά στην Αθήνα με το Ekdromi.gr.

Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας κοντά στην Αθήνα

Βρισκόμαστε μόλις μια ανάσα από το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και όλοι ανυπομονούμε να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα. Για όσους ακόμα δεν έχουν προγραμματίσει κάτι, υπάρχουν και οι επιλογές της τελευταίας στιγμής πολύ κοντά στην Αθήνα. Με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό που επιθυμείτε, με τα καταλύματα που ταιριάζουν στα γούστα σας στις καλύτερες τιμές. Απολαύστε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας κοντά στην Αθήνα χωρίς περιορισμούς με το Ekdromi.gr.

Ναύπλιο

Ναύπλιο
Τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας κοντά στην Αθήνα
Ναύπλιο

Το πανέμορφο Ναύπλιο βρίσκεται σε απόσταση μόλις 2,5 ωρών από την Αθήνα. Δίχως αμφιβολία, αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες προορισμούς της Πελοποννήσου όλες τις εποχές του χρόνου. Η έντονη προσωπικότητά του, η μαγευτική αύρα και η γραφικότητα που συναντά κανείς παντού, σίγουρα θα σας μαγέψουν. Πρόκειται για ένα μέρος με πλούσια ιστορία, σπουδαία αξιοθέατα και πολλές επιλογές διασκέδασης. Χαρείτε τις βόλτες σας ανάμεσα στα γραφικά σοκάκια και θαυμάστε τα ιστορικά κτίρια, επισκεφθείτε τα όμορφα μαγαζιά και απολαύστε μοναδικές γεύσεις της Καθαράς Δευτέρας στα εστιατόρια της περιοχής. Ζήστε ένα αξέχαστο τριήμερο με την μοναδική γοητεία του Ναυπλίου που θα σας ταξιδέψει σε άλλες εποχές.

Τρίκαλα Κορινθίας

Τρίκαλα Κορινθίας
Τρίκαλα Κορινθίας

Τα μαγευτικά Τρίκαλα Κορινθίας βρίσκονται σε μικρή απόσταση από την Αθήνα. Είναι ένας προορισμός που διαθέτει τα πάντα. Μοναδικά φυσικά τοπία, πλούσια δάση, ιστορικά μοναστήρια, λίμνες και 3 πανέμορφα γραφικά χωριά. Χωρίζονται σε 3 οικισμούς, στα Κάτω, τα Μεσαία και τα Άνω Τρίκαλα. Το καθένα έχει την δική του ξεχωριστή ομορφιά ενώ παράλληλα διατηρούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική από πέτρα και ξύλο για μια αξέχαστη απόδραση από την καθημερινότητα.

Αράχωβα

Αράχωβα
Αράχωβα

Σε απόσταση μικρότερη των 2 ωρών από την Αθήνα βρίσκεται η βασίλισσα των εξορμήσεων, η Αράχωβα. Ένας προορισμός που φημίζεται για την κοσμοπολίτικη αύρα του, την έντονη διασκέδαση και τα χειμερινά σπορ. Παράλληλα όμως είναι ένα μέρος γεμάτο γραφικότητα, πανέμορφα φυσικά τοπία, γραφικά στενά, υπέροχες γεύσεις και πολλές επιλογές σε φαγητό και ποτό. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που την κάνουν τόσο ξεχωριστή και αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για όλα τα γούστα.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας κοντά στην Αθήνα εδώ.

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την πιο όμορφη περίοδο του χειμώνα. Ήδη οι πρώτες βιτρίνες, οι δρόμοι και σπίτια έχουν αρχίσει και φορούν τα γιορτινά τους. Αυτό δημιουργεί περισσότερο την ανάγκη και την ανυπομονησία για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές μας. Γραφικά χωριά και χιονισμένα τοπία, όμορφες μυρωδιές και μελωδίες είναι αυτά που κάνουν τα Χριστούγεννα ακόμα πιο ξεχωριστά.  Εάν και εσείς νιώθετε το ίδιο, κλείστε τώρα τις γιορτινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr. Βρείτε τον προορισμό που ονειρεύεστε σε όλη την Ελλάδα με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Γιορτινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr

Πήλιο

Πήλιο
Γιορτινές αποδράσεις με το Ekdromi.gr – μέρος 2
Πήλιο

Το Πήλιο είναι ένα από τα πιο όμορφα ορεινά μέρη της Ελλάδας. Φημίζεται για τα πανέμορφα γραφικά χωριά του, την υπέροχη φύση και το καλό φαγητό. Μια σειρά από γραφικά χωριά που το καθένα από αυτά έχει μια ξεχωριστή γοητεία και ομορφιά. Απολαύστε την μοναδική πηλιορείτικη αρχιτεκτονική με τα πέτρινα αρχοντικά, τα στολισμένα καλντερίμια, τις αξεπέραστες μυρωδιές και την πανοραμική θέα που κόβει την ανάσα. Φυσικά, ένα ακόμα μέρος που οπωσδήποτε θα απογειώσει τις διακοπές σας είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Πήλιο. Ένα μέρος που θα χαρείτε ατελείωτο παιχνίδι με τους αγαπημένους σας και θα νιώσετε και πάλι παιδιά. Το γιορτινό Πήλιο είναι μαγικό και σίγουρα οι διακοπές σας εκεί θα σας μείνουν αξέχαστες.

Διαμονή: Το Πήλιο παρέχει την καλύτερη δυνατή διαμονή συνδυάζοντας άνεση και φύση. Ζεστοί πέτρινοι ξενώνες και πολυτελή ξενοδοχεία. Αυτός ο προορισμός σας προσφέρει τα πάντα με κύρια χαρακτηριστικά την ζεστασιά και την φιλοξενία.

Καλάβρυτα

Καλάβρυτα
Καλάβρυτα

Γιορτές στα Καλάβρυτα σημαίνει γιορτές γεμάτες εμπειρίες. Είναι γνωστά για το χιονοδρομικό τους κέντρο, την μεγάλη ιστορία τους και τον περίφημο οδοντωτό σιδηρόδρομό τους. Παράλληλα, γιορτές στα Καλάβρυτα σημαίνει ζεστασιά και χαλάρωση στο τζάκι με χιονισμένα ορεινά τοπία. Είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν τις γιορτές τους με χειμερινά σπορ και εξερεύνηση σε σπουδαία ιστορικά μνημεία. Όπως και αν θέλετε να περάσετε τις διακοπές σας, το σίγουρο είναι ότι η γιορτινή ατμόσφαιρα  είναι αυτή που πρωταγωνιστεί και θα σας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες που θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Διαμονή: Η διαμονή στα Καλάβρυτα είναι μια εμπειρία μοναδική γιατί τα καταλύματα του προσφέρουν ζεστασιά, φιλοξενία και όλες τις ανέσεις. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό τις γιορτές από το να χαλαρώνει κάνεις δίπλα στο τζάκι με θέα τα χιονισμένα τοπία. Εδώ όλα προσφέρονται απλόχερα και σίγουρα θα βρείτε αυτό που ταιριάζει στα γούστα σας.

Λίμνη Πλαστήρα

Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα

Οι γιορτές στη Λίμνη Πλαστήρα είναι μαγικές. Ο μοναδικός συνδυασμός των ήρεμων νερών της λίμνης με τις χιονισμένες βουνοκορφές που την περιβάλλουν θα σας προσφέρει μια ονειρεμένη εμπειρία. Γύρω τις, ανάμεσα στο πυκνό δάσος, βρίσκονται 18 πανέμορφα χωριά με μοναδική θέα, γεμάτα παράδοση και γραφικότητα. Ετοιμαστείτε για βόλτες περιμετρικά τις λίμνης, μοναδικές δραστηριότητες στη φύση και λιχουδιές που θα απογειώσουν τις αισθήσεις σας.

Διαμονή: Η ομορφιά του τοπίου σε συνδυασμό με την ζεστή φιλοξενία των ντόπιων θα κάνουν τη διαμονή σας στην Λίμνη Πλαστήρα αξέχαστη. Καταλύματα σε υπέροχες τοποθεσίες που διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις και σας προσφέρουν ατελείωτη χαλάρωση.

Και να που σιγά σιγά οι γιορτές πλησιάζουν. Ο χειμώνας φαίνεται να έχει φτάσει για τα καλά και οι σκέψεις μας κατευθύνονται προς τους αγαπημένους χριστουγεννιάτικους προορισμούς. Σε ορεινά τοπία χιονισμένες βουνοκορυφές. Το ekdromi.gr και φέτος έχει εξασφαλίσει και σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία και για τις γιορτές. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε για Εορταστικές Αποδράσεις από την Αθήνα, δείτε πρακάτω τα προτεινόμενα από εμάς μέρη και ξενοδοχεία!

Εορταστικές Αποδράσεις από την Αθήνα

Καρπενήσι

Γιορτές στο Καρπενήσι
Γιορτές στο Καρπενήσι

Αγαπημένος προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου! Ειδικά τις γιορτές όμως, η φυσική του ομορφιά πραγματικά συναρπάζει. Και ποιο το νόημα να επισκεφθείς έναν τόσο όμορφο προορισμό χωρίς να μένεις στο κατάλληλο ξενοδοχείο; Το, 5 Αστέρων, Avaris Hotel αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία του Καρπενησίου. Όπως και το, επίσης 5 Αστέρων, Montana Hotel & Spa με τα 110 δωμάτια και τις 18 σουίτες. Πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή. Ιδανικό για οικογένειες, κυριολεκτικά μέσα στη φύση, το Δασικό Χωριό “Το Λιβαδάκι” αποτελεί μια υπέροχη και εναλλακτική πρόταση για τις γιορτές σας.

Αν πάλι θέλετε να ταξιδέψετε στο Καρπενήσι αλλά να νιώσετε πως βρίσκεστε σε chalet στην Ελβετία, το Casa Di Neve είναι σίγουρα το ιδανικό μέρος για να μείνετε. Την απόλυτη αίσθηση της πέτρας και του ξύλου θα την νιώσετε στη Γωνιά, η οποία είναι φτιαγμένη από ντόπια ξύλα και πέτρες, υλικά σμιλεμένα με αγάπη και φροντίδα. Τέλος, μία φρέσκια πρόταση ξενοδοχείου στο Καρπενήσι για αυτούς που λατρεύουν την πολυτελή διαμονή είναι το Oneiropetra Boutique Hotel.

Πήλιο – Βόλος

Το "Μπαλκόνι του Πηλίου" η υπέροχη Μακρυνίτσα.
Το “Μπαλκόνι του Πηλίου” η υπέροχη Μακρυνίτσα.

Τα πανέμορφα χωριά του Πηλίου, ανέκαθεν τραβούσαν τους επισκέπτες τις ημέρες των εορτών. Και φέτος λοιπόν οι προτάσεις του ekdromi.gr είναι εδώ για να κάνουν το εορταστικό ταξίδι σας ξεχωριστό! Και ξεκινάμε με μία πρόταση 5 Αστέρων, εκεί που η κλασική πολυτέλεια έχει την δική της γοητεία. Και φυσικά αναφερόμαστε στο Valis Resort! Τι θα λέγατε για ένα κατάλυμα που προεφέρει ένα πλήθος ανέσεων όπως πισίνα με υδρομασάζ, άνετο σαλόνι, καταπράσινο κήπο, open bar, snack bar, άψογο sevice και μεγάλο parking; Καλωσήλθατε στο Hotel Kalloni λοιπόν.

Ανεβαίνοντας τα βουνά του Πηλίου, το Portaria Ηotel διαθέτει την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική ενώ σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας, ένα όχι και τόσο γνωστό χωρίο, θα απολαύσετε τη μοναδική θέα στον Παγασητικό,την Εύβοια και τις Σποράδες μέσα από το Anovolios Boutique Hotel Pelion. Ενώ αν σας συναρπάζει η όμορφη θέα, και το ξενοδοχείο Anamar Pilio Resort, που βρίσκεται σε πολύ όμορφη τοποθεσία, σας προσφέρει θέα στα Χάνια και στην Πηλιορείτικη φύση.

Αν ο αθλητισμός και το οικογενεικό περιβάλλον είναι στις προτεραιότητές σας, το ξενοδοχείο, εστιατόριο και αθλητικό κέντρο “Το Χάνι του Ζήση” είναι ο ιδανικός προορισμός για εσάς. Τέλος, στην παμέμορφη Μακρυνίτσα Πηλίου, σας έχουμε 2 εξαιρετικές προτάσεις διαμονής, το Αρχοντικά Καραμαρλής Guesthouse και Αρχοντικά Καραμαρλής Boutique Hotel είναι δύο παραδοσιακά αρχοντικά του 17ου αιώνα και βρίκονται στο κέντρο του υπέροχου αυτού χωριού και συνδυάζουν άψογα την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις.

Εορταστικές προσφορές κοντά στην Αθήνα

Ορεινή Ναυπακτία
Ορεινή Ναυπακτία

Οι επιλογές για ταξίδι τις γιορτές δεν εξαντλούνται, φυσικά, σε 2 πανέμορφους προορισσμούς. Μέσα από τις προτάσεις του ekdromi.gr έχετε τη δυνατότητα να βρείτε μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία σε πολλά μαγευτικά μέρη! Στην Ορεινή Αρκαδία το Petra & Elato Art Hotel αλλά και το Nefeles Luxury Residence & Lounge αποτελούν δίχως αμφιβολία δύο εξαιρετικές προτάσεις. Ή το ξενοδοχείο Η Τεύθις στην Δημητσάνα, σε ένα παραδοσένιο σημείο στις πλαγιές τυο Μαίναλου. Συνδυάστε το εορταστικό κλίμα με εξαιρετική θέα στα υπέροχα Τρίκαλα Κορινθίας και στον παραδοσιακό οικισμό Αέτωμα Suites.

Στην Φθιώτιδα, και πιο συγκεκριμένα στο χωρίο Άγιος Χαράλαμπος, πολύ κοντά στα Καμμένα Βούρλα, βρίσκουμε το Zeus Village, ένα χωριό με πανέμορφα φιλανδικά ξύλινα σαλέ. Εάν όμως επιθυμείτε να κινηθείτε στην περιοχή των Καμμένων Βούρλων και σας αρέσει το spa και οι ανέσεις, τότε η ιδανική πρόταση δεν είναι άλλη από το Galini Wellness Spa & Resort για πραγματικά πολυτελείς διακοπές. Στην κοσμοπολίτικη Αράχωβα, σας προτείνουμε το, 5 Αστέρων, ViP Chalet 4 Season. Μία πραγματικά κορυφαία επιλογή. Στον άλλο δημοφιλή προορισμό για χειμρεινά σπορ, τα Καλάβρυτα, το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει δύο ακόμα μοναδικές προσφορές διαμονής στο Mont Helmos Hotelκαι στοΜικρή Αρχόντισσα.

Για το τέλος αφήσαμε την μαγική Ορεινή Ναυπακτία. Εκεί έχετε να επιλέξετε μεταξύ τριών εξαιρετικών προσφορών στα Σπιτάκια της Ιφιγένειας, στο Ορεάδες Suites αλλά και στο Chalets Ξένιος.

Η Ελλάδα τις γιορτές είναι μαγευτική. Ξεκινήστε από τώρα την αναζήτησή σας και βρείτε τον προορισμό που σας ταιριάζει μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr

Ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο

Ανέκαθεν, όσο οι γιορτές πλησιάζουν, η ιδέα του ρεβεγιόν είναι αυτή που μας δημιουργεί ευχάριστους πονοκεφάλους. Που πρέπει να περάσουμε τις βραδιές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς; Σπίτι με φίλους, ή έξω; Αν επιλέξετε να περάσετε στην πόλη τις ημέρες των εορτών, τότε οι επιλογές σας είναι, λίγο-πολύ, οι παραπάνω. Εάν όμως ανήκετε σε αυτούς που έχουν σκοπό να ταξιδέψουν τις ημέρες των εορτών, τότε σίγουρα οι εναλλακτικές που έχετε για τα 2 αυτά βράδια, δεν περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο εκεί. Μέσα στις πολλές και ενδιαφέρουσες προσφορές ξενοδοχείων που σας προτείνει το ekdromi.gr για τις γιορτές, μπορείτε να διαλέξετε καταλύματα τα οποία διοργανώνουν ξεχωριστά και υπέροχα ρεβεγιόν για τις γιορτές. Είτε το ταξίδι σας είναι προγραμματισμένο για Χριστούγεννα, είτε για Πρωτοχρονιά. Περιλανηθείτε στις επιλογές μας και να περάσετε ένα αξέχαστο ρεβεγιόν σε ξενοδοχείο με το ekdromi.gr!

Οι επιλογές, όπως πάντα, πολλές. Και σε ξενοδοχεία αλλά και σε προορισμούς! Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε τις φετινές γιορτές σε ένα πολυτελές περιβάλλον όπως αυτό του 5* Porto Carras Meliton στη Χαλκιδική; Μέσα στους πολυτελείς και κοσμοπολίτικους χώρους του πασίγνωστου αυτού ξενοδοχείου της Βορείου Ελλάδας, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα πραγματικά ξεχωριστό ρεβεγιόν, από αυτά που μόνο το 5* Porto Carras Meliton μπορεί να προσφέρει!

Αλλαγή χρόνου στο Καρπενήσι! Ακούγεται φανταστικό, και είναι! Ειδικά αν η αλλαγή αυτή γίνει στο 5* Montana Hotel & Spa, τότε μιλάμε για την ιδανική περίσταση. Περιπλανηθείτε στις φυσικές ομορφιές του Καρπενησίου, χαλαρώστε στο υπερσύγχρονο Spa, και υποδεχτείτε τον νέο χρόνο στο μοναδικό ρεβεγιόν που το ξενοδοχείο έχει ετοιμάσει για τους επισκέπτες του!

Συνήθως τις μέρες των γιορτών δοκιμάζουμε και την τύχη μας. Πρόκειται για ένα έθιμο που διαρκεί πολλά χρόνια. Τι καλύτερο λοιπόν από το να υποδεχτείτε τη νέα χρονιά σε ένα ρεβεγιόν υψηλών προδιαγραφών με ζωντανή μουσική και ατελέιωτο κέφι ενώ παράλληλα θα έχετε και τη δυνατότητα να δοκιμάσετε την τύχη σας σε τυχερά παιχνίδια! Που; Μα φυσικά στο 4* Porto Rio Hotel & Casino. Η πολυτέλεια, το κέφι αλλά και η τύχη σας περιμένουν.

Top προορισμοί για τις γιορτές

Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τις γιορτές. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας μένουν σχεδόν 10 ημέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και η διάθεση για ταξίδι ανεβαίνει. Είστε από αυτούς που είναι αναποφάσιστοι; Θέλετε να ταξιδέψετε κάπου, αλλά δεν έχετε αποφασίσει ακόμα το που, το ekdromi.gr είναι εδώ για να σας προσφέρει την απαραίτητη έμπνευση. Μια έμπνευση που πάντα συνοδεύεται από τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία! Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί ποιοι είναι οι top προορισμοί για τις γιορτές, από το ekdromi.gr!

Καρπενήσι

Καρπενήσι
Καρπενήσι

Γνωστό σε όλους μας και πολυαγαπημένο. Το Καρπενήσι είναι ο απόλυτος συνδυασμός φυσικής ομορφιάς και ανέσεων. Περάστε τις όμορφες ημέρες των γιορτών σε ένα περιβάλλον φυσικής πανδαισίας, δοκιμάστε τις δυνατότητές σας σε πολλές όμορφες δραστηριότητες όπως πεζοπορία, ιππασία, ποδήλατο και πολλά άλλα. Κυρίως όμως χαλαρώστε και ζήστε το εορταστικό κλίμα σε ένα από τα πολυτελή ξενοδοχεία που σας προσφέρει το ekdromi.gr μέσα από τις προσφορές του!

Πήλιο και Βόλος

Βόλος και Πήλιο
Βόλος και Πήλιο

Είτε προτιμάτε τις ομορφιές της πόλης του Βόλου, είτε τη γραφικότητα των χωριών του Πηλίου, το μόνο σίγουρο είναι πώς μέσα από τις προσφορές του ekdromi.gr θα βρείτε το ξενοδοχείο που σας ταιριάζει. Τι καλύτερο άλλωστε από το να μπορεί κανείς να διασχίσει και να ανακαλύψει τις ομορφιές των χωριών που απαορτίζουν το Πήλιο ενώ ταυτόχρονα (αν θέλει) θα μπορεί και να κατεβαίνει στον Βόλο για nightlife και για εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες. Τσαγκαράδα, Μακρυνίτσα, Πορταριά και πολλά ακόμα χωρία σας περιμένουν για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές τα χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά!

Ιωάννινα και Ζαγοροχώρια

Ιωάννινα και Ζαγοροχώρια
Ιωάννινα και Ζαγοροχώρια

Και εδώ η φυσική ομορφιά συνδυάζεται άψογα με τις ανέσεις και τις επιλογές μιας μεγάλης σύχρονης πόλης. Πραγματικά, τι να πρωτοδιαλέξει κανείς; Βόλτες στην υπέροχη πόλη των Ιωαννίνων, επίσκεψη στο νησάκι της λίμνης, ξέφρενη νυχτερινή ζωή, ή από την άλλη την αγρια ορεινή ομορφιά των χωριών του Ζαγορίου. Η απάντηση είναι δύσκολη. Αυτό που δεν είναι όμως δύσκολο είναι η επιλογή ξενοδοχείου μέσα από τις μεγάλες προσφορές του ekdromi.gr για Ιωάννινα και Ζαγοροχώρια!

Αν νομίζετε πως οι top προορισμοί για τις γιορτές από το ekdromi.gr εξαντλούνται σίγουρα κάνετε λάθος. Άλλωστε, η Ελλάδα διαθέτει τόσα πολλά και όμορφα μέρη που θα ήταν αδύνατο να τα περιγράψουμε σε ένα μόνο αφιέρωμα. Πάμε λοιπόν να δούμε και άλλες, περισσότερες προτάσεις για τις φετινές γιορτές.

Πελοπόννησος

Πελοπόννησος
Πελοπόννησος

Οι ομορφιές της Πελοποννήσου είναι γνωστές σε όλους. Μέρη μοναδικής ομορφιάς, ανεξάντλητα. Πόλεις και χωριά που συνδυάζουν τα πάντα. Από φυσική ομορφιά, γραφικότητα, ιστορία αλλά και πολλές επιλογές σε δραστηριότητες. Με λίγα λόγια, η Πελοπόννησος συνδυάζει τα πάντα! Ποιος άλλωστε δεν θα γοητευόταν με την ιστορία και την ομορφιά της πόλης του Ναυπλίου. Ή ακόμα με τη νυχτερινή ζωή και τις επιλογές που προσφέρει η Καλαμάτα. Αν παλι προτιμάτε να περάσετε τις γιορτές σας σε μέρη που φημίζονται για το φυσικό περιβάλλον και τη γραφικότητά τους, τότε το ιδανικό μέρος για εσάς είναι σίγουρα η Μάνη ή και τα ορεινά Καλάβρυτα. Οι προτάσεις και οι επιλογές για την Πελοπόννησο είναι πραγματικά αμέτρητες. Βρείτε τες όλες εδώ!

Πιερία

Ο Όλυμπος από την Πιερία
Ο Όλυμπος από την Πιερία

Συνήθως αποτελεί επιλογή των κατοίκων της Βόρειας και της Κεντρικής Ελλάδας. Κι όμως η Πιερία είναι μια περιοχή που απευθύνεται σε όλους. Απόλυτος συνδυασμός βουνού και θάλασσας (ναι, γιατί όχι; ακόμα και στις γιορτές). Εξαιρετικά τοπία στη σκιά του μεγαλύτερου βουνού της χώρας, του Ολύμπου. Αν μη τι άλλο οι επιλογές που προσφέρει η Πιερία, οι πόλεις και τα χωριά της, είναι ιδανικές για ένα αξέχαστο ταξίδι στις γιορτές. Βρείτε όλες τις προσφορές εδώ!

Λίμνη Πλαστήρα

Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα

Υπέροχη θέα! Ατέλειωτες βόλτες στη φύση αλλά και ξεχωριστές δραστηριότητες προσφέρει μια εορταστική επίσκεψη στη Λίμνη Πλαστήρα. Και δεν σταματάμε εδώ! Εξερεύνηση στα γύρω χωριά, αλλά και τοπικές σπεσιαλιτέ συνθέτουν το παζλ ενός από τους πιο όμορφους προορισμούς της χώρας. Αν είστε από αυτούς που σας αρέσει η Λίμνη Πλαστήρα, ή σκέπτεστε να την επσικεφθείτε, να γνωρίζετε πως τις γιορτές είναι πολύ πιο όμορφη και σας περιμένει μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Προσφορές ξενοδοχείων για τις γιορτές

Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν και για τους περισσότερους αυτές είναι οι αγαπημένες μέρες του χρόνου. Μέρες γεμάτες χαρά και αγάπη που τις μοιραζόμαστε με τους κοντινούς μας ανθρώπους. Τι καλύτερο λοιπόν από το να περάσετε τις γιορτινές διακοπές σε γραφικά χωριά και τοπία που θα σας προσφέρουν στιγμές ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης. Εάν ανυπομονείτε να περάσετε έτσι τις φετινές σας διακοπές, μπείτε στο Ekdromi.gr και ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τις γιορτές. Ζήστε αξέχαστες στιγμές στους πιο μαγικούς προορισμούς σε όλη την Ελλάδα και σε υπέροχα ξενοδοχεία στις πιο χαμηλές τιμές.

AVARIS Hotel – Καρπενήσι

AVARIS Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων για τις γιορτές
Το AVARIS Hotel

Το AVARIS Hotel βρίσκεται στο Καρπενήσι, σε έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για τις γιορτές. Το πανέμορφο φυσικό τοπίο σε συνδυασμό με τις παροχές υψηλού επιπέδου και το γιορτινό κλίμα που επικρατεί παντού θα κάνουν την εμπειρία σας αξέχαστη. Το ξενοδοχείο αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση σε όσους αναζητούν πολυτέλεια, λειτουργικότητα και πολλές επιλογές διασκέδασης. Είναι ιδανικό και για οικογένειες καθώς οι προσφερόμενες δραστηριότητες είναι πολλές και για τα παιδιά. Απολαύστε τις γιορτινές διακοπές των ονείρων σας σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζεστασιά και φιλοξενία.

Naiades Hotel – Λίμνη Πλαστήρα

Naiades Hotel
To Naiades Hotel

Σε ένα μαγικό γιορτινό σκηνικό στη Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται το Naiades Hotel. Σε ένα τοπίο γεμάτο βελανιδιές και πλατάνια και με θέα τη λίμνη σίγουρα οι γιορτές σας θα είναι ονειρεμένες. Το ξενοδοχείο προσφέρει την απόλυτη έννοια της φιλοξενίας, της οικειότητας και της ζεστασιάς. Θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον και να απολαύσετε εικόνες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης – Αγόριανη

Το Μπαλκόνι της Αγόριανης
Το Μπαλκόνι της Αγόριανης

Στο γραφικό ορεινό χωριό Επτάλοφος βρίσκεται το Το Μπαλκόνι της Αγόριανης. Η υπέροχη θέα στο γραφικό περιβάλλον και η ζεστασιά του ξενοδοχείου προσφέρουν μοναδικές στιγμές ξεκούρασης δίπλα στη φύση. Αφού απολαύσετε το παιχνίδι σας στο χιονοδρομικό κέντρο, το ξενοδοχείο με την ζεστή ατμόσφαιρα καθώς και το εστιατόριο του με τις εκλεκτές παραδοσιακές λιχουδιές θα σας προσφέρουν την απόλυτη χαλάρωση που έχετε ανάγκη.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για τις γιορτές εδώ.

About Ekdromi.gr