eurobank επιστροφή

Αγίου Πνεύματος με προσφορές 5 Αστέρων

Αφού αποχαιρετήσαμε την Πρωτομαγιά, η οποία μας έκανε να νιώσουμε πρόωρα το καλοκαίρι, και αφού ο καιρός μας τα έχει χαλάσει λίγο τις τελευταίες ημέρες, είναι η στιγμή που θα πρέπει να σκεφτούμε πώς θα περάσουμε το επόμενο τριήμερό μας. Ένα τριήμερο που είναι, κατεξοχήν, αυτό που μας καλωσορίζει επίσημα στη θερινή περίοδο. Και αυτό το 3ήμερο, δεν ειναι άλλο από του Αγίου Πνεύματος.

Αυτές τις ημέρες, που φέτος πέφτουν στο τέλος του Μαΐου, την τιμητική τους έχουν, κυρίως, τα νησιά. Τι καλύτερο άλλωστε από το να καλωσορίζεις το καλοκαίρι σε ένα από αυτά. Μέσα από τις μοναδικές προσφορές του ekdromi.gr για το τριήμερο, μπορείτε να βρείτε, πέραν των άλλων, προτάσεις για ξενοδοχεία 5 Αστέρων σε πολλά από τα ομορφότερα νησιά μας. Έτσι μπορείτε να συνδυάσετε τις ανέσεις και την πολυτέλεια με εξαιρετικές τιμές.

Αγίου Πνεύματος με προσφορές 5 Αστέρων

5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort – Λευκάδα

Το Ionian Blue στη Λευκάδα

Το Ionian Blue στη Λευκάδα

Στην ανατολική ακτή της Λευκάδας, σε ένα τοπίο σπάνιας φυσικής ομορφιάς, θα βρούμε το IONIAN BLUE. Ένα πολυτελές ξενοδοχείο του οποίου τα δωμάτια είναι τοποθετημένα πάνω σε μια λοφοπλαγιά, και φτάνουν μέχρι τα γαλάζια νερά του Ιονίου. Ξενοδοχείο χτισμένο με πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια και με άξονα την τέλεια αισθητική. Διαθέτει δωμάτια που προσφέρουν όλες τις ανέσεις αλλά και ξεχωριστό στυλ. Χαλαρώστε στην πισίνα και στις ξαπλώστρες του, και ζήστε τις ομορφιές της Λευκάδας στα καλύτερά τους. Το IONIAN BLUE σας προσφέρει μια πραγματική εμπειρία διαμονής.

5* Aegea Blue Cycladic Resort – Άνδρος

Το Aegea Blue Cycladic Resort

Το Aegea Blue Cycladic Resort

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό ναυτικό χωρίο. Το Aegea Blue Cycladic Resort αποτελείται από 24 πολυτελείς, ανεξάρτητες βίλες οι οποίες βρίσκονται σε έναν χώρο μεγάλης φυσικής ομορφιάς στη νοτιοανατολική ακτή της Άνδρου. Μέσα σε αυτό τον χώρο θα έχετε τη δυνατότητα να χαλαρώσετε, να θαυμάσετε τις ομορφιές της φύσης αλλά και να απολαύσετε τη θέα στο Αιγαίο πέλαγος. Όλες οι σύγχρονες ανέσεις βρίσκονται στη διάθεσή σας, αλλά και μια πισίνα 21 μέτρων για όσους προτιμήσουν να κάνουν το μπάνιο τους μέσα στο περιβάλλον του Aegea.

5* Skopelos Holidays Hotel & Spa – Σκόπελος

Το Skopelos Holidays Hotel & Spa

Το Skopelos Holidays Hotel & Spa

Χτισμένο σε απόλυτη αρμονία με τη Σκοπελίτικη αρχιτεκτονική, ανάμεσα σε ελίες και πεύκα, το Skopelos Holidays Hotel & Spa προσφέρει απλόχερα τη γαλήνη, τη χαλάρωση αλλά και την αναζωογόνηση. Μέσα στους καλαίσθητους χώρους του, θα βρείτε όλες τις ανέσεις που θα κάνουν τη διαμονή σας στη Σκόπελο πραγματικά αξέχαστη. Τέλος, στο Wellness center & Spa που διαθέτει, θα δώσετε την ευκαιρία στον  εαυτό σας για μια μοναδική περιποίηση.

Βρείτε όλες τις προσφορές 5 Αστέρων για του Αγίου Πνεύματος εδώ!

About Ekdromi.gr