απόδραση στο Ναύπλιο

Απόδραση στο Ναύπλιο

Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ένας μήνας που μας εξιτάρει για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός και εμείς θέλουμε να ζήσουμε το καλοκαίρι μέχρι την τελευταία του στιγμή. Μπορεί οι υποχρεώσεις να έχουν επανέλθει και να μας βάζουν σε χειμερινό mood, όμως η διάθεση δεν αλλάζει. Άλλωστε, τα σαββατοκύριακα του Σεπτεμβρίου είναι ιδανικά για μικρές εξορμήσεις. Ένας προορισμός που πραγματικά τα συνδυάζει όλα, είναι το Ναύπλιο. Σε απόσταση μόλις 2 ωρών και κάτι από την Αττική, έχετε την ευκαιρία να συνδυάσετε το μπάνιο σας με υπέροχες βόλτες στα γραφικά του στενά. Μπορείτε να απολαύσετε την μοναδική θέα από ψηλά, από το κάστρο του Παλαμιδίου, αλλά και να απολαύσετε έναν χαλαρωτικό καφέ στην πλατεία Συντάγματος. Όποιες και αν είναι οι προτεραιότητές σας, μια απόδραση στο Ναύπλιο τον Σεπτέμβριο είναι ιδανική από όλες τις απόψεις.

Απόδραση στο Ναύπλιο με το ekdromi.gr

Η ομορφιά αυτής της πόλης, ο αέρας που αποπνέει και η ιστορία που κουβαλάει είναι ορατά παντού. Σε κάθε στενό, σε κάθε κτίσμα, σε κάθε γωνιά της. Το κάστρο του Παλαμιδίου με τα 999 σκαλιά, η θέα από ψηλά, η φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Η βόλτα στην Ακροναυπλιά, το Μπούρτζι, ο λεγόμενος και “θαλασσόπυργος του Ναυπλίου”, όλα στην πόλη αυτή κυλούν αρμονικά και οι νότες της ιστορίας και του πολιτισμού βρίσκονται σχεδόν παντού.

Το Ilion Traditional Hotel στο Ναύπλιο

Το Ilion Traditional Hotel στο Ναύπλιο

Το Ναύπλιο, πέραν των άλλων, διαθέτει και πολλά ιστορικά κτίρια που αξίζει να επισξεφθεί κανείς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί εδώ πως η παράδοση και η αρχιτεκτονική έχει διατηρηθεί με τα χρόνια και οι κάτοικοι του Ναυπλίου έχουν καταφέρει να κρατήσουν την κλρονομιά και την κουλτούρα του τόπου τους. Πολλά δε από τα ιστορικά κτίρια, έχουν μετατραπεί σε υπέροχα ξενοδοχεία. Μέρη που πραγματικά αξίζει κανείς να επισκεφθεί και να μείνει, καθώς εκτός από υψηλού επιπέδου διαμονή, προσφέρουν και μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γνωρίσει κανείς από κοντά την ιστορία του Ναυπλίου.

Πολλά από αυτά τα ξενοδοχεία μπορεί κανείς να ανακαλύψει μέσα από τις μοναδικές προσφορές του ekdromi.gr για το Ναύπλιο.

Μη χάνετε την ευκαιρία, οι προτάσεις του ekdromi.gr για το Ναύπλιο σας περιμένουν.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.