Πάρος

Σαββατοκύριακο στην Πάρο

Στην Ελλάδα, ο Σεπτέμβριος είναι κατ’εξοχήν μία όμορφη παράταση του καλοκαιριού. Ο καιρός εξακολουθεί να είναι ζεστός, οι υπέροχες αμμουδιές συνεχίζουν να μας προσκαλούν στα γαλάζια νερά τους ενώ η πολυκοσμία του Αυγούστου έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Τι καλύτερο για χαλαρωτικές διακοπές λοιπόν σε κάποιον από τους πανέμοφρους νησιωτικούς προορισμούς! Ακόμα όμως και αν δεν είστε από αυτούς που έχουν την δυνατότητα να παρατείνουν ή να μετακινήσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές τον Σεπτέμβριο, μπορείτε κάλλιστα να εκμεταλλευθείτε ένα Σαββατοκύριακο για μία μίνι εξόρμηση σε κάποιο νησί. Σαββατοκύριακο στην Πάρο λοιπόν για τον Σεπτέμβριο με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr!

Σαββατοκύριακο στην Πάρο – Προσφορές ξενοδοχείων

Santa Maria Surfing Beach

Santa Maria surfing Beach
Σαββατοκύριακο στην Πάρο
Το Santa Maria Surfing Beach

Το ξενοδοχείο Santa Maria Surfing Beach προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για απόδραση. Η αμμώδης ιδιωτική παραλία με τα κρυστάλινα νερά, τα εξωτικά bungalows και η παραδοσιακή φιλοξενία είναι ό,τι χρειάζεστε για να περάσετε υπέροχα τις διακοπές σας. Μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ είναι διαθέσιμα στους χώρους του Santa Maria Surfing Club. Μπορείτε να χαλαρώσετε τη μέρα στις ξαπλώστρες κάτω από τον ήλιο και μετά τη δύση μπορείτε να απολαύσετε τη νυχτερινή ζωή της Νάουσας που είναι μόνο λίγα χιλιόμετρα μακριά. Μόλις 5 λεπτά από το παραδοσιακό ψαροχώρι της Νάουσας, δίπλα ακριβώς στη διάσημη παραλία Santa Maria!

4* Mr & Mrs White Paros

Το 4* Mr & Mrs White Paros
Το 4* Mr & Mrs White Paros

Το τεσσάρων Αστέρων Mr & Mrs White Paros έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με την Κυκλαδίτικη παράδοση και ανεπιτήδευτη πολυτέλεια. Βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από τον οικισμό της Νάουσας με το Eνετικό Λιμάνι και το Κάστρο του το οποίο αποτελεί δημοφιλή προορισμό χάρη στις πολλές επιλογές διασκέδασης – και βρίσκεται μόλις χίλια μέτρα από την πιο κοντινή παραλία. Το Mr & Mrs White Paros βρίσκεται σε αρμονία με το φυσικό περιβάλλον προσφέροντας απόλυτη χαλάρωση.

Το Blue Waves Suites & Apartments Paros

Blue Waves Suites & Apartments Paros
Το Blue Waves Suites & Apartments Paros

Το Blue Waves Suites & Apartments βρίσκεται σε απόσταση 10 μόλις μέτρων από την πανέμορφη παραλία του Δρυού. Χαρακτηρίζεται από κομψά διακοσμημένα studios και διαμερίσματα με δυνατότητα προετοιμασίας γευμάτων και άπλετη θέα στο Αιγαίο. Σε όλους τους χώρους υπάρχει δωρεάν Wi-Fi. Όλα τα studios και τα διαμερίσματα διαθέτουν μπαλκόνι, κλιματισμό και μικρή κουζίνα με μίνι ψυγείο. Καθημερινά σερβίρεται σπιτικό πρωινό στο μπαλκόνι σας.

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για την Πάρο εδώ!

About Ekdromi.gr