top προορισμοί για την 25η μαρτίου

Top προορισμοί για την 25η Μαρτίου

Φέτος, η 25η Μαρτίου πέφτει Δευτέρα και το τριήμερο που προκύπτει φαντάζει ιδανικό. Ιδανικό για μίνι εξορμήσεις και εκδρομές. Ο φετινός Μάρτιος μας προσφέρει 2 όμορφα τριήμερα. την Καθαρά Δευτέρα και την 25η Μαρτίου. Θα είναι λοιπόν πραγματικά κρίμα να μην τα εκμεταλλευτεί κανείς για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα σε έναν από τους όμορφους προορισμούς της χώρας. Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι είναι οι top προορισμοί για την 25η Μαρτίου σύμφωνα με τους χρήστες του ekdromi.gr.

Top προορισμοί για την 25η Μαρτίου

Καρπενήσι

Το Καρπενήσι

Το Καρπενήσι

Μια όαση φυσικής ομορφιάς απλώνεται μπροστά σας. Καλωσήλθατε στο Καρπενήσι. Σε μια περιοχή που συγκαταλέγεται μέσα στις πιο καθαρές (από πλευράς περιβάλλοντος) του κόσμου. Σε ύψος 960 μέτρων, στη νοτιοδυτική πλευρά του Βελουχίου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι πολλοί το ονομάζουν “Ελβετία της Ελλάδας”. Στο Καρπενήσι μπορεί κανείς να κάνει κατάβαση φαραγγιών, ορεινή ποδηλασία, πεζοπορία καθώς και rafting. Πρόκειται δηλαδή για έναν προορισμό που προτείνεται και για χαλάρωση, αλλά και για αθλητικές δραστηριότητες.

Αράχωβα

Η Αράχωβα

Η Αράχωβα

Πάντα κλασική, όμορφη και δημοφιλής, η Αράχωβα δεν μπορεί να απουσιάζει από τους top προορισμούς για την 25 Μαρτίου. Σε μόλις μιαμιση ώρα από την Αθήνα, βρίσκεστε σε αυτό το υπέροχο χωριό στις πλαγιές του Παρνασσού, που μπορεί να σας προσφέρει τα πάντα. Από χαλαρωτικές βόλτες και υπέροχες γεύσεις, μέχρι και ένα ξέφρενο nightlife. Η παραδοσιακή γραφικότητα της Αράχωβας είναι ικανή να παρασύρει τον επισκέπτη. Ζήστε την σε αυτό το υπέροχο τριήμερο.

Πήλιο

Το Πήλιο

Το Πήλιο

Πώς θα μπορούσε να απουσιάζει από τις προτιμήσεις των χρηστών του ekdromi.gr το πανέμορφο Πήλιο; Μακρυνίτσα, Τσαγκαράδα, Πορταριά, αλλά και άλλα πολλά, γνωστά και άγνωστα χωριά συνθέτουν έναν καταπληκτικό προορισμό που είναι ιδανικός για επίσκεψη όλες τις εποχές του χρόνου! Αφεθείτε στη μαγεία της φύσης αλλά και στη γραφικότητα των χωριών του Πηλίου μέσα από τις ξεχωριστές προσφορές ξενοδοχείων που σας προσφέρει το ekdromi.gr! Βρισκόμαστε στο κατώφλι της Άνοιξης. Οι ηλιόλουστες μέρες της μας κάνουν να αναζητούμε πιθανές ιδέες για απόδραση τον Μάρτιο. Αποχαιρετούμε σιγά σιγά τις κρύες μέρες του χειμώνα και υποδεχόμαστε τις πολύχρωμες και ευωδιαστές μέρες της Άνοιξης, επιλέγοντας προορισμούς που θα μας φέρουν κοντά στη φύση. Η χώρα μας είναι γνωστή για την αφθονία τέτοιων προορισμών. Έτσι, συχνά μας οδηγεί στο να μην ξέρουμε τι να πρωτο-διαλέξουμε ως προορισμό απόδρασης. Εδώ, στο Ekdromi.gr, κάνουμε πιο εύκολη την επιλογή σας προτείνοντας σας τους τρεις προορισμούς που ξεχώρισαν.

Απόδραση τον Μάρτιο από το Ekdromi.gr

Τρίκαλα Κορινθίας

Γνωστά και ως η Ελβετία της Ελλάδας, τα Τρίκαλα Κορινθίας, αποτελούν ένα προορισμό γαλήνης και χαλάρωσης μόνο 2 ώρες από την Αθήνα. Χωρισμένα σε 3 ξεχωριστούς οικισμούς και περιτριγυρισμένα από την τοπική άγρια φύση, αποτελούν την καλύτερη λύση ακόμη και για μονοήμερη. Ανεξαρτήτως που θα επιλέξετε να μείνετε, θα έχετε σίγουρα μια μαγευτική θέα. Μην ξεχάσετε όμως και τις πολλές επιλογές γεύσεων απο ονομαστά μαγαζιά που σερβίρουν αγνά τοπικά προϊόντα. Μια όμορφη διαδρομή μέσα στα χωριουδάκια σας οδηγεί στην λίμνη Δόξα. Εκεί, το ελατοδάσος γύρω της προσφέρεται για εξερεύνηση αλλά και για ιππασία.

Καρπενήσι

Ο νομός Ευρυτανίας και το Καρπενήσι σας οδηγούν σε μια άλλη διάσταση. Μία διάσταση όπου η άγρια φύση συναντά την τέχνη μέσα στα πετρόχτιστα χωριά αλλά και την χλιδή στους προσεγμένους ξενώνες της. Κατάλληλο για επίσκεψη κάθε εποχή, το Καρπενήσι και τα χωριά του σας παρέχουν επιλογές όπως πεζοπορίες στο φαράγγι του Πανταβρέχει, περιπάτους στα καλντερίμια των χωριών, επίσκεψη στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης αλλά και ποικιλία extreme sports όπως rafting, 4×4, canyoning και paintball. Φυσικά κι εδώ δεν λείπει η μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα ζήσετε μέσα από ντόπια εδέσματα με αγνά υλικά.

Λίμνη Πλαστήρα

Η αγαπημένη επιλογή όσων λατρεύουν τη φύση, η Λίμνη Πλαστήρα, αποτελεί δημοφιλή προορισμό για όλη την Ελλάδα λόγω της τοποθεσίας της. Γύρω από την λιμνη απλώνονται 18 υπέροχα χωριουδάκια με μοντέρνες ξενοδοχειακές υποδομές. Αν έχετε όρεξη για εξερεύνηση και περιπέτεια, αυτό το μέρος είναι για εσάς. Μπορείτε να κάνετε τον γύρο της λίμνης, να επιλέξετε ανάμεσα στα πολλά εναλλακτικά αθλήματα που οργανώνονται εκεί όπως 4χ4, τοξοβολία και ποδηλασία. Οι γραφικές ταβέρνες θα σας κορέσουν την πείνα σας με τα πιο αγνά υλικά μετά από μια μέρα γεμάτη περιπέτεια και επαφή με τη φύση. Δείτε αναλυτικά τις προσφορές του Ekdromi.gr για το μήνα Μάρτιο εδώ! Φέτος ο Μάρτιος μας φέρνει άλλο ένα τριήμερο καθώς η 25η Μαρτίου πέφτει Παρασκευή. Είναι ιδανική ευκαιρία για όσους επιθυμούν μια εξόρμηση είτε σε έναν κοντινό προορισμό είτε λίγο πιο μακριά. Η άνοιξη έχει μπει για τα καλά οπότε μπορείτε να απολαύσετε προορισμούς που θα σας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές για όλα τα γούστα. Όποιο μέρος και αν ονειρεύεστε το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων για μια μοναδική απόδραση την 25η Μαρτίου. Ας τις ανακαλύψουμε.

Προσφορές ξενοδοχείων για την 25η Μαρτίου

Kinetta Beach Resort & Spa – Κινέτα

Kinetta Beach Resort & Spa
 Μοναδική απόδραση την 25η Μαρτίου – μέρος 1
Το Kinetta Beach Resort & Spa
Σε μικρή απόσταση από την Αθήνα βρίσκεται το Kinetta Beach Resort & Spa. Απολαύστε τη διαμονή σας σε έναν μαγευτικό χώρο δίπλα στη θάλασσα με ατέλειωτους κήπους και υπέροχες πισίνες. Στο ξενοδοχείο αυτό θα νιώσετε την απόλυτη ηρεμία και την αναζωογόνηση που αναζητάτε. Είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές καθώς στην τιμή των δωματίων περιλαμβάνεται μπουφές, αναψυκτικά και ποτά όλη την ημέρα. Ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία σε ένα περιβάλλον που σας τα προσφέρει όλα.

Poseidon Palace –  Λεπτοκαρυά Πιερίας

 Poseidon Palace
Το  Poseidon Palace
Σε απόσταση αναπνοής από τους πρόποδες του Ολύμπου βρίσκεται το Poseidon Palace. Το ξενοδοχείο είναι χτισμένο σε μια καταπράσινη έκταση δίπλα στην παραλία και είναι ιδανικός προορισμός για οικογένειες, παρέες ή ζευγάρια. Στους χώρους του συγκροτήματος θα βρείτε πισίνα, γυμναστήριο, χώρους ψυχαγωγίας και διασκέδασης, μεγάλες παιδικές χαρές και πολλά άλλα. Χαλαρώστε σε ένα περιβάλλον που σας προσφέρει όλες τις σύγχρονες ανέσεις.

Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort  – Λευκάδα

 Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort
To  Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort
Το “IONIAN BLUE” βρίσκεται στην ανατολική ακτή του νησιού της Λευκάδας. Όλα τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι ευρύχωρα, με υψηλής ποιότητας ξύλινο πάτωμα και μοντέρνα επίπλωση. Απολαύστε το αγαπημένο σας ποτό μέσα στην ιδιωτική πισίνα στις junior σουίτες και βίλες. Ζήστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και θαυμάστε την υπέροχη θέα στα γαλάζια νερά του Ιονίου πελάγους.

Olympic Village Hotel Resort & SPA – Αρχαία Ολυμπία

Olympic Village Hotel Resort & SPA
Το Olympic Village Hotel Resort & SPA
Το Olympic Village Hotel Resort & SPA βρίσκεται στον κάμπο της Αρχαίας Ολυμπίας, δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο και τον Ποταμό Κλαδέο. Ανακαλύψτε έναν τόπο ανεκτίμητης πολιτιστικής κληρονομιάς όπου η φύση συναντά την ιστορία και τον πολιτισμό. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα περιβάλλον που ξεχωρίζει για τη φιλοξενία και τις παροχές υψηλού επίπεδου που καλύπτουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού επισκέπτη. Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων για την 25η Μαρτίου εδώ. Οι προτάσεις του ekdromi.gr για μια τριήμερη απόδραση την 25η Μαρτίου, δεν σταματούν (φυσικά) στο πρώτο μας άρθρο “Top προορισμοί για την 25η Μαρτίου“. Η χώρα μας διαθέτει πολλούς ακόμα υπέροχους προορισμούς, και το ekdromi.gr σας προσφέρει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία για τας μέρη αυτά! Ας δούμε λοιπόν μερικές ακόμα από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες για το τριήμερο που έρχεται!

Top προορισμοί για την 25η Μαρτίου

Ναύπλιο

Το Ναύπλιο

Το Ναύπλιο

Αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το ekdromi.gr, όλο το χρόνο. Χειμώνα – καλοκαίρι. Και φυσικά, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς καθώς η ομορφιά και η γοητεία του Ναυπλίου είναι υπεράνω εποχής. Οι επιλογές που προσφέρει είναι πραγματικά υπέροχες, σε οτιδήποτε θελήσει να πραγματοποιήσει ένας ταξιδιώτης. Το Ναύπλιο θα έχετε την ευκαιρία να το θαυμάσετε από ψηλά, σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια από το Κάστρο του Παλαμιδίου. Εκεί θα μπορέσετε να επισκεφθείτε και τη φυλακή του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Πολλά και ενδιαφέροντα κομμάτια της ιστορίας όμως μπορείτε να βρείτε σε κάθε σημείο αυτής της πόλης. Μια βόλτα στην Ακροναυπλιά και ένα ποτό ή καφές στην Πλατεία Συντάγματος συμπληρώνουν απλά το παζλ ενός μοναδικού προορισμού.

Ιωάννινα

Βόλτα στη λίμνη των Ιωαννίνων

Βόλτα στη λίμνη των Ιωαννίνων

Μια από τις πιο όμορφες ελληνικές πόλεις, τα Ιωάννινα, σας περιμένουν για ένα αξέχαστο τριήμερο! Αφεθείτε στην μαγεία και την ηρεμία της λίμνης Παμβώτιδας, ζήστε την από κοντά με έναν όμορφο περίπατο ή ακόμα επσικεφθείτε το υπέροχο “νησί” της. Η πόλη των Ιωαννίνων θα σας προσφέρει και ένα έντονο nightlife αλλά και πολλές ενδιαφέρουσες γαστρονομικές προτάσεις. Τι καλύτερο για ένα τριήμερο γεμάτο συγκινήσεις στην πόλη αυτή της Ηπείρου με τα πολλά πρόσωπα;

Καλάβρυτα

Καλάβρυτα

Καλάβρυτα

Εδώ θα ταξιδέψετε στην φυσική ομορφιά αλλά και την ιστορία. Τόπος πανέμορφος αλλά και ιστορικά σημαντικός καθώς τα Καλάβρυτα βρίσκεται η Μονή της Αγίας Λαύρας, εκεί δηλαδή που ξεκίνησε η ελληνική επανάσταση που γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου. Σίγουρα δεν θα πρέπει κανείς να παραλείψει να κάνει και μια βόλτα με τον περίφημο οδοντωτό σιδηρόδρομο. Βόλτες στο χωρίο και επίσκεψη στο χιονοδρομικό κλείνουν τις δραστηριότητες του ταξιδιού και γεμίζουν το τριήμερό σας με μοναδικές εικόνες. Βρείτε όλες τις προσροφές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για την 25η Μαρτίου εδώ! Καθώς το τριήμερο της 25ης Μαρτίου πλησιάζει όλοι ανυπομονούμε να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα. Με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό μπορούμε να ονειρευόμαστε μια εξόρμηση σε ανθισμένα τοπία και να χαρούμε τις ομορφιές της φύσης. Εάν και εσείς έχετε την ίδια διάθεση τότε μπείτε στο Ekdromi.gr και εμπνευστείτε για μια μοναδική απόδραση την 25η Μαρτίου που θα σας μείνει αξέχαστη. Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές τόσο σε προορισμούς όσο και σε καταλύματα και βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Προσφορές ξενοδοχείων για την 25η Μαρτίου

Kouros Hotel – Δράμα

Kouros Hotel
απόδραση την 25η Μαρτίου – μέρος 2
Το Kouros Hotel
Στην ιστορική και πολιτισμική πόλη της Δράμας θα βρείτε το Kouros Hotel. Η κοσμοπολίτικη αύρα του και η παραδοσιακή φιλοξενία του θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσει κανείς. Το Kouros Hotel προσφέρει έναν υπέροχο χώρο που συνδυάζει μοναδικά τη νεοκλασική κομψότητα με την άνεση, τη διαχρονική πολυτέλεια με τη λειτουργικότητα και τη φινέτσα με την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Ξενώνας Μπαλακώστα – Λίμνη Πλαστήρα

Ξενώνας Μπαλακώστα
απόδραση την 25η Μαρτίου
Ο Ξενώνας Μπαλακώστα
Ο Ξενώνας Μπαλακώστα βρίσκεται στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρα. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία σε έναν εντυπωσιακό προορισμό γεμάτο αξιοθέατα, μνημεία και σπάνια φυσική ομορφιά. Η Λίμνη Πλαστήρα φημίζεται για τα πανέμορφα χωριά της και τις δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε γύρω από αυτή. Χαρείτε το τριήμερο των ονείρων σας σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον που θα σας μείνει αξέχαστο.

Montana Hotel & Spa – Καρπενήσι

 Montana Hotel & Spa
Το  Montana Hotel & Spa
Το Montana Hotel & Spa βρίσκεται σε μια κατάφυτη περιοχή από έλατα, πεύκα και καστανιές, στο υπέροχο Καρπενήσι. Εδώ μπορείτε να ζήσετε όμορφες στιγμές στο piano-bar και να απολαύσετε υπέροχες γεύσεις στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Είναι δημοφιλής προορισμός για ζευγάρια, παρέες αλλά και οικογένειες καθώς στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου οι εξωτερικοί και εσωτερικοί παιδότοποι μπορούν να ενθουσιάσουν τους μικρούς μας φίλους. Το άψογο προσωπικό του και οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών θα σας προσφέρουν μια διαμονή που θα σας μαγέψει.

Valis Resort Hotel – Βόλος

 Valis Resort Hotel
Το  Valis Resort Hotel
Το πολυτελές Valis Resort Hotel βρίσκεται στην Αγριά Βόλου. Ένα ξενοδοχείο που δημιουργήθηκε για να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε απαιτητικούς επισκέπτες. Απολαύστε τη διαμονή σας στα ευρύχωρα δωμάτια, τις σουίτες ή τα οικογενειακά διαμερίσματα με τη μοναδική θέα και ζήστε όμορφες στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Στο Valis Spa αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και χαρείτε τις υπηρεσίες αναζωογόνησης και ευεξίας με την μεγάλη ποικιλία θεραπειών προσώπου και σώματος για μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης. Κομψότητα και αρχιτεκτονική ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαμονής. Ανακαλύψτε τις μοναδικές προσφορές για την 25η Μαρτίου εδώ.

25η Μαρτίου με προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr

Ο Φεβρουάριος τελειώνει και σιγά σιγά η γιορτή της 25ης Μαρτίου πλησιάζει. Φέτος, η μεγάλη γιορτή της χώρας, συμπίπτει με 3ήμερο. Ευκαιρία λοιπόν για εκδρομή. Προορισμοί και ιδέες πολλές. Εάν λοιπόν είστε από αυτούς που έχουν αποφασίσει πως θα πραγματοποιήσουν μια μικρή απόδραση στο 3ήμερο αυτό, αλλά δεν έχετε καταλήξει στον προορισμό, το ekdromi.gr σας έχει τη λύση. Μέσα από το section 25η Μαρτίου, μπορείτε να βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων, στα πιο όμορφα μέρη της χώρας, ειδικά για το 3ήμερο αυτό! 25η Μαρτίου με προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr λοιπόν, και πάμε να ταξιδέψουμε μέσα από τις υπέροχες προτάσεις του!

Ας ξεκινήσουμε από τον προορισμό. Η εποχή ενδείκνυται και για “χειμερινό” τουρισμό, αλλά ακόμα και για μια βόλτα σε νησί! Όλα εξαρτώνται από τον καιρό και από τις διαθέσεις. Αν λοιπόν επιθυμείτε να αποχαιρετήσετε το χειμώνα, το Καρπενήσι, το Λιτόχωρο, η Καλαμπάκα με τα υπέροχα Μετέωρα αλλά και τα γραφικά Τζουμέρκα, είναι μόνο μερικοί από τους δεκάδες ορεινούς προορισμούς που προτείνονται για το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου. Φυσικά στις προσφορές του ekdromi.gr πάντα υπάρχει το πανέμορφο Πήλιο και τα Ζαγοροχώρια, ως πιο κλασικοί και δημοφιλείς προορισμοί. Ακόμα και στην περίπτωση που θέλετε να καλωσορίσετε πιο νωρίς το καλοκαίρι, η κλασική ομορφιά της Ύδρας, σας περιμένει. Δεν θα πρέπει να ξαχνάμε όμως και την Πελοπόννησο. Τα όμορφα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, το υπέροχο Ναύπλιο, την καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς, την πάντα ενδιαφέρουσα Καλαμάτα, αλλά και την Ορεινή Ναυπακτία. Προορισμοί που συνδέουν μαεστρικά την φυσική ομορφιά, την ιστορία και τη γραφικότητα. Ό,τι πρέπει για ένα υπέροχο τριήμερο 25ης Μαρτίου. Και από ξενοδοχεία; Εδώ πραγματικά θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε. Οι προσφορές του ekdromi.gr για την 25η Μαρτίου περιέχουν σχεδόν τα πάντα! Από luxury 5άστερα ξενοδοχεία με όλες τις ανέσεις, μέχρι μικρά, boutique καταλύματα με τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα και στυλ. Και όλα τα παραπάνω, με τις καλύτερες τιμές! Τι περιμένετε λοιπόν; το 3ήμερο της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και οι προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr σας περιμένουν!

About Ekdromi.gr