η κέρκυρα την άνοιξη

Η Κέρκυρα την Άνοιξη

Ένα (κατά πολλούς το ομορφότερο) από τα επτά διαμάντια του Ιονίου. Η κοσμοπολίτισσα Κέρκυρα, με την έντονη προσωπικότητα και την γοητεία που τη διακρίνει, ανοίγει τις πόρτες της την άνοιξη. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να την προτιμάμε για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, ή ακόμα και το Πάσχα, μιας και η γιορτή της Ανάστασης είναι πραγματικά μοναδική στο νησί αυτό, όμως η Κέρκυρα την Άνοιξη έχει τον τρόπο να μας προσφέρει μοναδικές όμορφες στιγμές. Με το αεροπλάνο η απόσταση είναι μόλις 45 λεπτά. Η Κέρκυρα λοιπόν είναι ένας ιδανικός προορισμός ακόμα και για μια μίνι απόδραση του Σαββατοκύριακου.

Η Κέρκυρα την Άνοιξη

Ο βασικός λόγος που η Κέρκυρα είναι ιδανική και για ανοιξιάτικες αποδράσεις είναι οι ομορφιές που κρύβει μέσα στην πόλη. Και αυτό γιατί το νησί αυτό δεν φημίζεται μόνο για τη φυσική του ομορφιά και τις παραλίες του. Η Κέρκυρα είναι εξίσου όμορφη και ενδιαφέρουσα και μέσα στα στενά της. Ποιος άλλωστε θα μπορούσε να μην γοητευεθεί από μια βόλτα στο Λιστόν, τον υπέροχο αυτό πεζόδρομο που βρίσκεται δίπλα στην Σπινιάδα, την μεγαλοπρεπή πλατεία της παλιάς πόλης. Ή από μια βόλτα στο Παλιό και το Νέο φρούριο, όπου μπορεί να απολαύσει μοναδική θέα. Τα αξιοθέατα όμως δεν σταματούν εδώ. Το επιβλητικό Μον Ρεπο των 258 στρεμμάτων που βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη, αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη της Κέρκυρας. Αξίζει να επισκεφθείτε το ανάκτορό του και να απολαύσετε την υπέροχη θέα που σας προσφέρει προς τη θάλασσα.

Ακόμα πιο έξω, για την ακρίβεια 10 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Κέρκυρας, βρίσκουμε το Αχίλλειο. Κτίσμα που δημιούργησε η αυτοκράτειρα Σίσσυ της Αυστροουγγαρίας. Ακόμα, μια βόλτα στο γνωστό Ποντικονήσι, και το εκκλησάκι της Παναγίας Βλαχερνών, που στέκουν μέσα σχεδόν στη θάλασσα για αιώνες, θα σας γεμίσει με όμορφες εικόνες!

Η Κέρκυρα την Άνοιξη είναι μοναδική, ζήστε την μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr!

Αναμφισβήτητα η Κέρκυρα είναι ένα από τα διαμάντια του Ιονίου. Για κάποιους το ομορφότερο. Σίγουρα, όμως είναι το νησί με την πιο έντονη προσωπικότητα. Η Κέρκυρα, αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικής ομορφιάς, ιστορίας και πολιτισμού. Οι βόλτες στο κέντρο της πόλης είναι το ίδιο ενδιαφέρουσες και όμορφες με το γαλάζιο των παραλιών της. Άλλωστε, η Κέρκυρα είναι ένα νησί που αξίζει να επισκεφθεί κανείς όλες σχεδόν τις εποχές του χρόνου! Ειδικά τον Μάιο, που ο καιρός είναι και επίσημα καλοκαιρινός, δεν υπάρχει καλύτερη ευκαιρία για μια επίσκεψη για τα πρώτα μπάνια του χρόνου. Το νησί δεν έχει την κοσμοσυρροή του Ιουλίου και του Αυγούστου και έτσι μπορεί κανείς να το απολαύσει χαλαρός. Κέρκυρα τον Μάιο λοιπόν, για μια πρώτη γεύση καλοκαιρινών διακοπών, με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr να κάνουν τη διαμονή μας ξεχωριστή!

Η Κέρκυρα τον Μάιο – Προσφορές ξενοδοχείων

5* LABRANDA Sandy Beach Resort

Το Labranda Sandy Beach Resort

Το Labranda Sandy Beach Resort

Το 5 αστέρων LABRANDA Sandy Beach Resort βρίσκεται στη νοτιοδυτική ακτή της Κέρκυρας. Δίπλα του υπάρχει το προστατευόμενο οικοσύστημα Natura. Μέσα στις συναρπαστικές του εγκαταστάσεις μπορείτε να βρείτε το χώρο που σας ταιριάζει, επιλέγοντας ανάμεσα από 684 δωμάτια και σουίτες. Αθλητικές εγκαταστάσεις, καταστήματα και καθημερινή διασκέδαση, είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που κάνουν τη διαμονή στο LABRANDA Sandy Beach Resort αξέχαστη.

4* Louis Corcyra Gardens

Το Louis Corcyra Gardens

Το Louis Corcyra Gardens

Στον κόλπο των Γουβιών, ανάμεσα σε καταπράσινους ευωδιαστούς κήπους, θα βρείτε το τεσσάρων αστέρων Louis Corcyra Gardens. Ένα ξενοδοχείο ιδανικό για χαλάρωση και διακοπές. Μέσα από τις πολλές αθλητικές εκγαταστάσεις που διαθέτει, σας δίνει την ευκαιρία να συνδυάσετε τη χαλάρωση των διακοπών με τα σπορ και να ζήσετε μια διαμονή πραγματικά συναρπαστική.

4* Primasol Louis Ionian Sun

Το Primasol Louis Ionian Sun

Το Primasol Louis Ionian Sun

Το 4* Primasol Louis Ionian Sun βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Κέρκυρας μόλις 50μ. από την παραλία. Την παραλία μπορείτε να την επισκευθείτε μέσω ενός ιδιωτικού τούνελ. Επίσης βρίσκεται 15χλμ. από την πόλη της Κέρκυρας. Κατά τη διαμονή σας στο όμορφο αυτό ξενοδοχείο στην Κέρκυρα μπορείτε να δείτε την υπέροχη ανατολή ή το ηλιοβασίλεμα. Αφιερώστε χρόνο για να μυρίσετε την ευωδιά των λουλουδιών ή απλώς απολαύστε τον καθαρό αέρα και τη φυσική του μυρωδιά.

Βρείτε εδώ όλες τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για την Κέρκυρα τον Μάιο.

About Ekdromi.gr