αργοσαρωνικός την άνοιξη

Αργοσαρωνικός την Άνοιξη

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού ανέκαθεν αποτελούσαν μια εξαιρετική ευκαιρία για απόδραση. Αυτό το σύμπλεγμα νησιών που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αττική, και έχει πολλούς και φανατικούς φίλους, την άνοιξη γίνεται ακόμα ομορφότερο. Νησιά με δικό τους, ξεχωριστό και έντονο χαρακτήρα, με φυσική ομορφιά, ιστορία και πολλούς κρυμμένους θηραυρούς. Και όλα αυτά, σε απόσταση όχι περισσότερο από 2 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά. Μπορεί οι νησιωτικοί προορισμοί να έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι, όμως μια ανοιξιάτικη εξόρμηση έχει πάντα τη δικιά της, ξεχωριστή ομορφιά! Αργοσαρωνικός την άνοιξη λοιπόν με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Αργοσαρωνικός την Άνοιξη

Φτάνετε στο λιμάνι του Πειραιά, επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο ή θάλασσιο δελφίνι και αφήνετε την πόλη πίσω σας. Τα υπέροχα νησιά του Αργοσαρωνικού σας περιμένουν! Η πρώτη στάση είναι η υπέροχη Αίγινα. Νησί γνωστό τόσο για την ομορφιά του, όσο και για τα φυστίκια που παράγει. Και ποιος δεν γνωρίζει τα φυστίκια Αιγίνης άλλωστε. Ο Πόρος, έχει τη δικιά του, ξεχωριστή ομορφιά, αλλά και τον δικό του τρόπο να κλέψει τις εντυπώσεις. Το νησί αυτό κερδίζει τον επισκέπτη από την ώρα που το πλοίο πλησιάζει το λιμάνι! Επίσης, μπορεί κανείς να προσεγγίσει τον Πόρο και οδικώς, από τον Γαλατά.

Η υπέροχη Ύδρα, κοσμοπολίτικος προορισμός με μεγάλη ιστορία, είναι ιδανική για την 25η Μαρτίου, αλλά και για το Πάσχα. Αφεθείτε στα σοκάκια της και ανακαλύψτε βήμα βήμα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που έζησε μεγάλες στιγμές τη δεκαετία του ’70.

Το Αγκίστρι, θα σας γαληνέψει. Είναι το πιο ήσυχο, το πιο χαλαρωτικό νησί στον Αργοσαρωνικό. Η φυσική του ομορφιά και οι χαλαροί του ρυθμοί θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση. Ιδανικό για όσους θέλουν να ξεφύγουν και να γεμίσουν μπαταρίες.

Τέλος, οι Σπέτσες. Το νησί που “παλεύει” με την Ύδρα για τα ηνία του πιο κοσμοπολίτικου νησιού του Αργοσαρωνικού. Εδώ θα σας γοητεύσουν τόσο οι βόλτες στο λιμάνι, όσο και η ιστορία, αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή!

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού σας περιμένουν για αξέχαστες αποδράσεις την Άνοιξη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την προσφορά ξενοδοχείου που σας ταιριάζει!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.