Οι ομορφότεροι προορισμοί της άνοιξης

Ο Απρίλιος είναι, παραδοσιακά, ένας μήνας που η διάθεσή μας αρχίζει να αλλάζει. Κάποιες μέρες με συννεφιά, κάποιες άλλες με ήλιο, είτε με ζέστη όμως, είτε με δροσιά, τα χειμερινά ρούχα αρχίζουν σιγά σιγά να αποθηκεύονται δίνοντας τη θέση τους στα καλοκαιρινά. Οι ημέρες πλέον είναι πιο μεγάλες και το φως του ήλιου μας συντροφεύει για περισσότερη ώρα. Αυτή η περίοδος λοιπόν είναι η ιδανική για μικρές αποδράσεις. Για μίνι εκδρομές που θα μας βάλουν για καλά στο κλίμα και θα μας κάνουν να ξεχάσουμε τον χειμώνα που πέρασε. Αν μη τι άλλο, είναι μια περίοδος που οι επιλογές μας είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Η άνοιξη ταιριάζει στα πάντα. Είτε σε ορεινούς προορισμούς, είτε και σε παραθαλάσσιους. Είναι η τέλεια εποχή για να ταξιδέψει κανείς παντού. Και φυσικά, οι ομορφότεροι προορισμοί της άνοιξης μας περιμένουν.

Οι ομορφότεροι προορισμοί της άνοιξης

Μέσα από τις προτάσεις του ekdormi.gr μπορεί κανείς να ταξιδέψει σχεδόν παντού. Άλλωστε, κάθε εποχή, οι μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα επιλογών, στα πιο δημοφιλή και όμορφα μέρη της Ελλάδας. Πάμε να δούμε λοιπόν μαζί ποιοί είναι οι πιο hot προορισμοί του ekdromi.gr για τη φετινή άνοιξη.

Καρπενήσι

Το Καρπενήσι

Το Καρπενήσι

Αν μη τι άλλο, ένας προορισμός που σε προτρέπει να τον περπατήσεις. Να ανέβεις τις πλαγιές του, να διασχίσεις τα ποτάμια του, να γίνεις ένα με τη φύση. Και η άνοιξη είναι πραγματικά η τέλεια εποχή για να χαρεί κανείς της φύση στα καλύτερά της . Μπορεί το Καρπενήσι να είναι προορισμός για όλο το χρόνο, μπορεί ο χειμώνας του να προσφέρει πολλές μοναδικές ομορφιές, αλλά την πραγματική μαγεία τη νιώθει κανείς την άνοιξη. Βρείτε όλες τις προσφορές για το Καρπενήσι εδώ!

Μονεμβασιά

Η Μονεμβασιά

Η Μονεμβασιά

Το “Πετρινο Καράβι” είναι ακόμα πιο φωτεινό την άνοιξη και καλωσορίζει τους επιβάτες του για ένα ταξίδι στο χρόνο. Η πανέμορφη γεννέτειρα του Γιάννη Ρίτσου μας προσκαλεί να την περπατήσουμε μέσα από τα στενά, βραχώδη σοκάκια της, να ανέβουμε τα απόκρημνα μονοπάτια της και να απολαύσουμε την πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο που μας προσφέρει. Βρείτε εδώ τις προσφορές του ekdromi.gr για την Μονεμβασιά.

Μάνη

Το γραφικό Λιμένι στη Μάνη

Το γραφικό Λιμένι στη Μάνη

Χαλάρωση στην Αρεόπολη, ψάρι στο γραφικό Λιμένι και κοντινές εκδρομές στα γύρω χωριά, συνθέτουν το παζλ ενός άγρια όμορφου αλλά και ιστορικού προορισμού. Ίσως να μην έχετε, ακόμα, την ευκαιρία να ρίξετε την πρώτη σας βουτιά στην ολοστρόγγυλη Βοϊδοκοιλιά, σίγουρα όμως οι ομορφιές και η γοητεία της Μάνης θα σας εξαργυρώσουν με τις πιο όμορφες εικόνες και αναμνήσεις αυτό το υπέροχο ταξίδι. Εδώ βρίσκονται όλες οι προσφορές για τη Μάνη.

Και αν πάλι θέλετε να δείτε όλους τους ανοιξιάτικους προορισμούς και τις μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία από το ekdromi.gr, δεν έχετε παρά να επισκευθείτε το ειδικό section όπου βρίσκονται όλες μαζεμένες!

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού ανέκαθεν αποτελούσαν μια εξαιρετική ευκαιρία για απόδραση. Αυτό το σύμπλεγμα νησιών που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την Αττική, και έχει πολλούς και φανατικούς φίλους, την άνοιξη γίνεται ακόμα ομορφότερο. Νησιά με δικό τους, ξεχωριστό και έντονο χαρακτήρα, με φυσική ομορφιά, ιστορία και πολλούς κρυμμένους θηραυρούς. Και όλα αυτά, σε απόσταση όχι περισσότερο από 2 ώρες από το λιμάνι του Πειραιά. Μπορεί οι νησιωτικοί προορισμοί να έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι, όμως μια ανοιξιάτικη εξόρμηση έχει πάντα τη δικιά της, ξεχωριστή ομορφιά! Αργοσαρωνικός την άνοιξη λοιπόν με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Αργοσαρωνικός την Άνοιξη

Φτάνετε στο λιμάνι του Πειραιά, επιβιβάζεστε σε ένα πλοίο ή θάλασσιο δελφίνι και αφήνετε την πόλη πίσω σας. Τα υπέροχα νησιά του Αργοσαρωνικού σας περιμένουν! Η πρώτη στάση είναι η υπέροχη Αίγινα. Νησί γνωστό τόσο για την ομορφιά του, όσο και για τα φυστίκια που παράγει. Και ποιος δεν γνωρίζει τα φυστίκια Αιγίνης άλλωστε. Ο Πόρος, έχει τη δικιά του, ξεχωριστή ομορφιά, αλλά και τον δικό του τρόπο να κλέψει τις εντυπώσεις. Το νησί αυτό κερδίζει τον επισκέπτη από την ώρα που το πλοίο πλησιάζει το λιμάνι! Επίσης, μπορεί κανείς να προσεγγίσει τον Πόρο και οδικώς, από τον Γαλατά.

Η υπέροχη Ύδρα, κοσμοπολίτικος προορισμός με μεγάλη ιστορία, είναι ιδανική για την 25η Μαρτίου, αλλά και για το Πάσχα. Αφεθείτε στα σοκάκια της και ανακαλύψτε βήμα βήμα έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που έζησε μεγάλες στιγμές τη δεκαετία του ’70.

Το Αγκίστρι, θα σας γαληνέψει. Είναι το πιο ήσυχο, το πιο χαλαρωτικό νησί στον Αργοσαρωνικό. Η φυσική του ομορφιά και οι χαλαροί του ρυθμοί θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη διάσταση. Ιδανικό για όσους θέλουν να ξεφύγουν και να γεμίσουν μπαταρίες.

Τέλος, οι Σπέτσες. Το νησί που “παλεύει” με την Ύδρα για τα ηνία του πιο κοσμοπολίτικου νησιού του Αργοσαρωνικού. Εδώ θα σας γοητεύσουν τόσο οι βόλτες στο λιμάνι, όσο και η ιστορία, αλλά και η έντονη νυχτερινή ζωή!

Τα νησιά του Αργοσαρωνικού σας περιμένουν για αξέχαστες αποδράσεις την Άνοιξη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε την προσφορά ξενοδοχείου που σας ταιριάζει!

Όσο και αν ο Μάρτης συνηθίζει να μας προσφέρει εκπλήξεις με τον καιρό του, η αλήθεια είναι πως μύρισε άνοιξη. Και μπορεί οι περισσότεροι να σκεφτόμαστε πως η καλοκαιρία των τελευταίων ημερών δεν θα κρατήσει, μάλλον, για πολύ, αλλά αυτό δεν μπορεί να μας σταματήσει από το να αρχίσουμε ήδη να σκεφτόμαστε ηλιόλουστες αποδράσεις. Η άνοιξη λοιπόν είναι εδώ. Οι ανοιξιάτικες αποδράσεις από το ekdromi.gr σας περιμένουν για να σας δώσουν την έμπνευση που χρειάζεστε για τις, μικρές ή μεγάλες, εκδρομές σας.

Ανοιξιάτικες αποδράσεις από το ekdromi.gr

Μονδαδικές προσφορές ξενοδοχείων για την άνοιξη, εώς και -60% σε όλη την Ελλάδα. Αυτό περιλαμβάνει το section Άνοιξη του ekdromi.gr και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε την προσφορά που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Και από προορισμούς, το μόνο σίγουρο είναι πως οι επιλογές είναι τόσες πολλές που σίγουρα να δυσκολευτείτε να επιλέξετε. Και αυτό γιατί ή άνοιξη είναι ιδανική για πολλών και διαφορετικών ειδών εκδρομές. Ο καιρός είναι ακόμα ιδανικός για ορεινές εξορμήσεις, χωρίς την παγωνιά του χειμώνα. Για όποιον όμως επιθυμεί να έρθει λίγο πιο κοντά στο καλοκαίρι, οι παραθαλάσσιοι και νησιωτικοί προορισμοί έχουν εξίσου την τιμητική τους!

Και ξεκινάμε με τους κλασικούς, τους δημοφιλείς και αγαπημένους προορισμούς. Το Καρπενήσι είναι πάντα μια εξαιρετική επιλογή για όλο το χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για την άνοιξη, αφού η φύση είναι στα καλύτερά της. Εξίσου όμορφα τοπία μπορεί κανείς να βρει όμως και στην Λίμνη Πλαστήρα. Σε συνδυασμό με μια υπέροχη διαμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία του ekdromi.gr, η απόδραση εκεί θα είναι αξέχαστη. Αλήθεια, ποιος μπορεί να πει όχι στις ομορφιές της Πελοποννήσου; Μάλλον κανείς. Τι θα λέγατε λοιπόν για μια ανοιξιάτικη εξόρμηση σε ένα από τα δεκάδες υπέροχα μέρη της;

Για εσάς που θέλετε να ξεκινήσετε τις εκδρομές σας σε κάποιο νησί, σας έχουμε καλά νέα! Οι προσφορές ξενοδοχείων για ανοιξιάτικες εξορμήσεις σε νησιά είναι πολλές και καταπληκτικές! Σε εσάς απομένει μόνο να επιλέξετε τον προορισμό σας! Ύδρα, Ρόδος, Σκόπελος, Ζάκυνθος και πολλά άλλα νησιά σας περιμένουν!

Βρείτε όλες τις προσφορές για ανοιξιάτικες αποδράσεις εδώ!

About Ekdromi.gr