απρίλιος σε νησί

Απρίλιος σε νησί

Πώς θα σας φαινόταν αν τον φετινό Απρίλιο επισκεφθείτε κάποιο νησί; Μπορεί η ιδανική περίοδος για τα νησιά να είναι το καλοκαίρι, όμως και η άνοιξη έχει να προσφέρει όμορφες στιγμές και αξέχαστα weekends σε κάποιο από τα πολλά κοντινά νησιά. Στο ekdromi.gr μπορεί κανείς εύκολα να βρει μοναδικές προσφορές σε ξενοδοχεία στα ομορφότερα νησιά. Προσφορές ειδικά για την περίοδο της άνοιξης. Παίρνουμε λοιπόν το πρώτο πλοίο. Ο Απρίλιος σε νησί είναι σίγουρα πιο όμορφος από ότι στην πόλη!

Απρίλιος σε νησί

Νάξος

νάξος

Η Νάξος

Αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα νησιά, και μαλιστα σε κοντινή απόσταση από την Αττική. Η Νάξος μπορεί να άργησε, αλλά τα τελευταία χρόνια παίρνει το μερίδιο που πάντα της άξιζε στο θέμα του τουρισμού. Σπάνιας ομορφιάς παραλίες, εξαιρετικές διαδρομές αλλά και γευστικές δημιουργίες συθνέτουν ένα παζλ που μαγεύει τις αισθήσεις. Φέτος τον Απρίλιο, το μπάνιο στη θάλασσα ίσως να απευθύνεται στους πιο τολμηρούς, αλλά τα χρώματα και οι εικόνες αυτού του νησιού, θα αποτελούν την καλύτερη συντροφιά στους επισκέπτες του. Βρείτε τις μοναδικές μας προσφορές για τη Νάξο εδώ!

Άνδρος

Η Άνδρος

Η Άνδρος

Για κάποιους, η πιο όμορφη Χώρα των κυκλάδων. Η Άνδρος έχει πολλά κρυφά χαρτιά για να σας γοητεύσει. Είτε τις μοναδικής ομορφιάς παραλίες της, με την πιο γνωστή να είναι “Της γριάς το πήδημα”, είτε με το ιστορικό της κέντρο, με την Καΐρειο βιβλιοθήκη και τα αρχοντικά της σπίτια, ή και ακόμα και με την υπέροχη Πλατεία της Ρίβας. Η γοητεία που αποπνέει το νησί της Άνδρου δεν μπορεί να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Βρείτε τις προσφορές ξενοδοχείων για την Άνδρο εδώ!

Πόρος

Πόρος το βράδυ

Πόρος το βράδυ

Είναι ίσως από τα πιο αδικημένα νησιά του Αργοσαρωνικού. Δίπλα στην κοσμοπολίτικη Ύδρα και τις δημοφιλείς Σπέτσες. Αυτό όμως είναι που κάνει τον Πόρο πιο όμορφο. Η διακριτική του ομορφιά και η μικρή απόστασή του από τον Πειραιά (μόλις 45 λεπτά με το δελφίνι) τον καθιστούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για ένα σύντομο break. Μια διαφυγή από την καθημερινότητα. Η απόδραση ξεκινά από την πρώτη στιγμή που συναντάτε το λιμάνι του, πριν καλά καλά νιώσετε πως έχετε φύγει από την πόλη. Βρείτε τις προσφορές της άνοιξης για τον Πόρο εδώ!

About Ekdromi.gr