Λουτράκι

Αφιέρωμα στο Λουτράκι

Παραθαλάσσιο θέρετρο πολύ κοντά στην Αθήνα (μόλις 80 χιλιόμετρα). Το Λουτράκι είναι ένα από τα πλέον παραδοσιακά και αγαπημένα μέρη για μικρές εξορμήσεις. Γνωστή πόλη του νομού Κορινθίας, ευρέως γνωστή και ως λουτρόπολη λόγω των ιαματικών λουτρών που διαθέτει. Το Λουτράκι έχει όλο το πακέτο που μπορεί να κάνει τη διαμονή αξέχαστη, ανεξάρτητα από τον τύπο ταξιδιώτη, την ηλικία του και τις προτεραιότητες που έχει σε μια εκδρομή.

Λουτράκι

Η θέση του Λουτρακίου είναι φανταστική. Συνδυάζει άψογα το βουνό με τη θάλασσα καθώς βρέχεται από τον Κορινθιακό κόλπο ενώ πάνω από την πόλη δεσπόζουν τα Γεράνεια όρη.

Το Λουτράκι έχει ακόμα και σήμερα φανατικούς επισκέπτες, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύτατο φάσμα ηλικιών. Το μαγικό της πόλης του Λουτρακίου είναι η αρμονική συνύπαρξη εφήβων, οικογενειών και ηλικιωμένων σε ένα συνδυασμό που μπορούν όλοι μαζί να διασκεδάζουν και να περνούν υπέροχες στιγμές. Η παραμονή στο Λουτράκι μπορεί να είναι μαγική. Περιλαμβάνει ατέλειωτους περιπάτους μέσα στους φοίνικες, στους δρόμους και στις παραλίες, στα μαγαζιά, στα café και τα bar, βουτιές σε πεντακάθαρα νερά, χαλάρωση σε spa, βόλτα και μπάνιο στην πασίγνωστη λίμνη της Βουλιαγμένης, θερινό σινεμά στο «Ηλέκτρα»  (που λειτουργεί συνεχώς από το 1937), επίσκεψη στο βυζαντινό εκκλησάκι του Αγίου Ανδρέα και τέλος, στην Πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής, η υπέροχη θέα των φυσικών καταρρακτών. Για τους λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών, υπάρχει φυσικά και το πασίγνωστο καζίνο του Λουτρακίου.

 

Για όλες τις εποχές του χρόνου, το Λουτράκι έχει και μια πανέμορφη ιστορία να διηγηθεί. Είτε για χειμερινές εξορμήσεις, είτε για δροσερά καλοκαίρια, είναι πάντα φιλόξενο τόσο αυτό όσο και οι κάτοικοί του. Ιδανικό ακόμα και για μονοήμερες αποδράσεις, για όμορφα και ξεκούραστα Σαββατοκύριακα, για τις διακοπές του καλοκαιριού.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στο Λουτράκι εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.