Δωμάτια πάνω στη θάλασσα με το Ekdromi.gr

Στις καλοκαιρινές μας διακοπές, η διαμονή δίπλα στη θάλασσα είναι ό,τι ονειρευόμαστε. Μας προσφέρει ξεκούραση, χαλάρωση και απογειώνει τις διακοπές μας. Το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τα καλύτερα δωμάτια πάνω στη θάλασσα στις πιο προσιτές τιμές. Καταλύματα σε υπέροχους προορισμούς σε όλη την Ελλάδα με υπηρεσίες που θα απογειώσουν την εμπειρία των διακοπών σας, κυριολεκτικά μια ανάσα από το κύμα. Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε μερικές από τις προτάσεις του Ekdromi.gr για δωμάτια πάνω στη θάλασσα και διακοπές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Δωμάτια πάνω στη θάλασσα

Golden Beach Resort  – Ανάφη

Golden Beach Resort
Δωμάτια πάνω στη θάλασσα με το Ekdromi.gr
Το Golden Beach Resort

Το Golden Beach Resort βρίσκεται στην Ανάφη. Η ειδυλλιακή του τοποθεσία με τη μαγευτική θέα και οι υπηρεσίες του θα σας χαρίσουν στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες. Τα δωμάτια διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενώ στο ξενοδοχείο λειτουργεί εστιατόριο και μπαρ όπου μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό ή το ποτό σας. Το κατάλυμα σερβίρει καθημερινά πρωινό à la carte.

Sunset Villas – Χαλκιδική

Sunset Villas
To Sunset Villas

Το Sunset Villas βρίσκεται στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Το συγκρότημα αποτελείται από τέσσερις πλήρως εξοπλισμένες και ανακαινισμένες βίλες όπου η καθεμία μπορεί να φιλοξενήσει έως και 8 άτομα. Είναι χτισμένες σε ένα υπέροχο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα και προσφέρουν μοναδική θέα. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα κατάλυμα μόλις 30 μέτρα από την παραλία η οποία επί σειρά ετών βραβεύεται με γαλάζια σημαία. Η περιοχή προσφέρει πολλές επιλογές για διασκέδαση, φαγητό και εξερευνήσεις.

Manos Apartments – Σύρος

Manos Apartments
To Manos Apartments

Τα Manos Apartments βρίσκονται μόλις 100 μέτρα από την παραλία του Μέγα Γυαλού στην Σύρο. Απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα από τα διασημότερα τουριστικά θέρετρα του νησιού. Τα δωμάτια είναι νεόκτιστα και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις ενώ το καθένα έχει το δικό του μπαλκόνι και τα περισσότερα προσφέρουν υπέροχη θέα στη θάλασσα. Είναι ιδανικός προορισμός για οικογενειακές διακοπές, παρέες και ζευγάρια.

AKS Hinitsa Bay – Πόρτο Χέλι

 AKS Hinitsa Bay
To  AKS Hinitsa Bay

Το AKS Hinitsa Bay βρίσκεται στο Πόρτο Χέλι. Ζήστε αξέχαστες διακοπές σε ένα υπέροχο τοπίο με μια ιδιωτική αμμώδη παραλία και πανέμορφη θέα στο νησί της Χηνίτσας και τις Σπέτσες. Η ειδυλλιακή του τοποθεσία το κάνει ιδανικό προορισμό για ζευγάρια, παρέες αλλά και οικογένειες. Υπάρχει ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά με πολλές δραστηριότητες από την έμπειρη ομάδα παιδαγωγών του ξενοδοχείου. Το άψογο προσωπικό του ξενοδοχείου θα φροντίσει κάθε σας ανάγκη προσφέροντας σας την ξεκούραση που αναζητάτε.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές για δωμάτια πάνω στη θάλασσα εδώ.

About Ekdromi.gr