Προσφορές ξενοδοχείων στο Ξυλόκαστρο

Προσφορές ξενοδοχείων στο Ξυλόκαστρο

Σε απόσταση μόλις 1,5 ώρας από την Αθήνα, το Ξυλόκαστρο αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς για μικρές ή και μεγάλες εξορμήσεις. Η κοσμοπολίτικη αύρα του, οι άριστες υποδομές και οι πανέμορφες παραλίες είναι μερικοί από τους λόγους για να επισκεφτεί κανείς το Ξυλόκαστρο. Οι δύο πιο δημοφιλείς παραλίες είναι η παραλία Αργοναυτών και αυτή της Πευκιάς. Και οι δύο είναι οργανωμένες, πεντακάθαρες και ξεχωρίζουν για την φυσική τους ομορφιά.  Η ευρύτερη περιοχή διαθέτει πολλές ακόμα αμμουδιές, λιγότερο γνωστές, που όμως αξίζει να εξερευνήσετε. Το σήμα κατατεθέν όμως του Ξυλόκαστρου είναι το δάσος του Πευκιά. Πρόκειται για ένα αγαπημένο μέρος για τους λάτρεις της πεζοπορίας καθώς εκεί μπορούν να απολαύσουν υπέροχες διαδρομές μέσα σε μοναδικά φυσικά τοπία. Παράλληλα, στο κεντρικό μονοπάτι του υπάρχουν παγκάκια και καφετέριες για ξεκούραση. Ζήστε αξέχαστες στιγμές διακοπών με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στο Ξυλόκαστρο μέσα από το Ekdromi.gr.

Προσφορές ξενοδοχείων στο Ξυλόκαστρο

Arion Hotel

Arion Hotel
Προσφορές ξενοδοχείων στο Ξυλόκαστρο
Το Arion Hotel

Σε μια υπέροχη τοποθεσία στο Ξυλόκαστρο βρίσκεται το Arion Hotel.  Αποτελεί την ιδανική επιλογή για να εξερευνήσετε τις ομορφιές του και να απολαύσετε αξέχαστες στιγμές διακοπών γεμάτες φιλοξενία και πολυτέλεια. Το ξενοδοχείο διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, εστιατόριο, σπα και μια πανέμορφη παραλία μπροστά του. Είναι πλήρως ανακαινισμένο και αποτελεί ιδανική επιλογή όχι μόνο για τις διακοπές σας αλλά και για τις επαγγελματικές σας συναντήσεις. Παράλληλα διαθέτει άριστες υποδομές για να φιλοξενήσει άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑΜΕΑ).

Aqua Mare Resort

Aqua Mare Resort
To Aqua Mare Resort

Μπροστά στην παραλία Μελισσιού βρίσκεται το Aqua Mare Resort. Ένα ξενοδοχείο που διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με υπέροχη θέα στο βουνό ή στην θάλασσα και οργανωμένη ιδιωτική παραλία. Είναι ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τις διακοπές με την οικογένεια, την παρέα ή το ταίρι σας. Στην ηλιόλουστη βεράντα του ξενοδοχείου μπορείτε να γευτείτε το δωρεάν αγγλικό πρωινό του. Το Aqua Mare Resort αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τα πολλά σημεία ενδιαφέροντος που προσφέρει η ευρύτερη περιοχή. Ανακαλύψτε τις ομορφιές του Ξυλόκαστρου και ζήστε αξέχαστες στιγμές διακοπών σε ένα περιβάλλον γεμάτο άνεση και πολυτέλεια.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Ξυλόκαστρο εδώ.

About Ekdromi.gr