γιορτές στα χωριά της ορεινής αρκαδίας

Γιορτές στα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας

Πώς θα σας φαινόταν να περάσετε τις φετινές γιορτές σε απόλυτη αρμονία με τη φύση; Σε ένα μέρος όπου η φυσική ομορφιά είναι στα καλύτερα της και θα σας κάνει να χαλαρώσετε και να νιώσετε ότι είστε ένα μαζί της. Σε ένα σημείο που βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, και δεν έχει επηρεαστεί από την τουριστική ανάπτυξη, κρατώντας τον χαρακτήρα του αναλλοίωτο. Φυσικά αναφερόμαστε στα υπέροχα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας, τα χωριά του Μαίναλου τα οποία φορούν τα καλά τους και περιμένουν να σας γεμίσουν με ξεχωριστές εορταστικές στιγμές! Πάμε λοιπόν να ανακαλύψουμε τα πανέμορφα αυτά μέρη και να ζήσουμε τις φετινές μας γιορτές στα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας.

Γιορτές στα χωριά της Ορεινής Αρκαδίας

Βυτίνα

Το Aiora Luxury Suites στη Βυτίνα

Το Aiora Luxury Suites στη Βυτίνα

Αποτελεί ένα από τα πιο “ζωντανά” και ανεπτυγμένα χωριά της περιοχής. Πολλοί δε, το προτιμούν και ως βάση για τα χειμερινά σπορ του χιονοδρομικού του Μαινάλου. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η Βυτίνα είναι ιδανική για χριστουγεννιάτικες βόλτες στα στενά της δρομάκια. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε την ιδιαίτερη τοπική αρχιτεκτονική με τα σπίτια από μαύρο μάρμαρο, αλλά και να χαλαρώσετε στα καφε, τα μπαρ και τις ταβέρνες που βρίσκονται γύρω από την γραφική πλατεία της. Μην ξεχάσετε, ειδικά αν είστε ζευγάρι, να διασχίσετε και τον δημοφιλή “Δρόμο της Αγάπης”.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στη Βυτίνα εδώ!

Δημητσάνα

Η Τεύθις στη Δημητσάνα

Η Τεύθις στη Δημητσάνα

Πιο “τουριστική” από την Βυτίνα, και εξίσου υπέροχη, η Δημητσάνα. Όμορφη, με ξεχωριστή αρχιτεκτονική αλλά και γραφικά μοναστήρια. Στη Δημητσάνα έχετε πολλά να κάνετε. Από τη μία το Μαίναλο που βρίσκεται δίπλα σας, από την άλλη το φαράγγι του Λούσιου. Η Δημητσάνα είναι ιδανική για τα πάντα. Για ρομαντικά ζευγάρια, για οικογένειες αλλά και για εναλλακτικές εξορμήσεις ακόμα και τις γιορτές. Ακόμα και αν επιθυμείτε όμως κάτι πιο ήσυχο, ο παραδοσιακός της οικισμός είναι γεμάτος ομορφιές. Ένας περίπατος στη Δημητσάνα θα σας γεμίσει με όμορφες εικόνες από πέτρινα πυργόσπιτα, λιθόστρωτα καλντερίμια και υπέροχη παρδοσιακή αρχιτεκτονική.

Όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για την Δημητσάνα μπορείτε να τις βρείτε εδώ!

Είναι γεγονός πως τα χωριά της Αρκαδίας είναι ιδανικά για τις γιορτές. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ποια από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr ταιριάζει απόλυτα στις ακάγκες σας!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.