ιεράπετρα

Διακοπές στην Ιεράπετρα

Συνήθως, όταν η σκέψη μας για διακοπές κατηφορίζει προς την Κρήτη, το μυαλό μας ταξιδεύει στις παραλίες του νομού Χανίων, ή στα μοναδικά αξιοθέατα του Ηρακλείου. Ακόμα και στο κοσμοπολίτικο σκηνικό του Αγίου Νικολάου. Κι όμως, μέσα στα υπέροχα τοπία, τις πανέμορφες παραλίες με τα γαλάζια νερά, τις μοναδικές γευστικές δημιουργίες που μας χαρίζει η Κρήτη από άκρη σε άκρη, φιγουράρει πάντα ψηλά και η Ιεράπετρα. Μια τοποθεσία σπάνιας φυσικής ομορφιάς στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού. Ένα μέρος που δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει από τα πιο προβεβλημένα τουριστικά σημεία του νησιού της Κρήτης. Ας ξεκινήσουμε ένα μικρό ταξίδι για να ανακαλύψουμε μαζί τι μας περιμένει αν αποφασίσουμε να περάσουμε τις φετινές διακοπές στην Ιεράπετρα της Κρήτης.

Διακοπές στην Ιεράπετρα

Αν κάποιος θελήσει να τονίσει ένα και μόνο χαρακτηριστικό για την Ιεράπετρα, αυτό είναι σίγουρα οι αμμουδιές της. Δεκάδες παραλίες, με λευκή άμμο και θέα στο Λιβυκό πέλαγος. Ο αέρας ζεστός και οι βουτιές στα πεντακάθαρα γαλάζια νερά είναι η όαση που ζητά κανείς αλλά και η ουσία της λέξης “διακοπές”. Αν θέλετε να ζήσετε την εμπειρία της θάλασσας στην Ιεράπετρα, αλλά να έχετε και όλες τις ανέσεις, τότε η παραλία Μακρύς Γιαλός είναι αυτό που σας ταιριάζει. Στον Μακρύ Γιαλό θα βρείτε ό,τι ζητήσετε, από θαλάσσια σπορ, cafe, εστιατόρια και μεζεδοπωλεία. Η ευρύτερη περιοχή όμως της Ιεράπετρας διαθέτει και άλλες προτάσεις για τις βουτιές σας. Δώστε τους την ευκαιρία και επισκεφθείτε μια από τις πολλές μικρές παραλίες που θα βρείτε στο δρόμο σας. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

Το νησί “Χρυσή”

Αν η παραμονή σας το επιτρέπει, μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε “απέναντι”. Από το λιμανάκι της Ιεράπετρας μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια μικρή εκδρομή στη Χρυσή, ένα μικρό νησάκι το οποίο θα σας ενθουσιάσει τόσο με τα μοναδικά χρώματα των παραλιών του, όσο και με τη σπάνια χλωρίδα και πανίδα που διαθέτει. Αξίζει πραγματικά τον κόπο.

Προσφορές Ξενοδοχείων στην Ιεράπετρα

Για τη διαμονή σας στην Ιεράπετρα το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει μια αποκλειστική προσφορά στο τετράστερο Smartline Arion Palace Hotel. Σε απόσταση μόλις 6 λεπτών από την παραλία έχετε τη δυνατότητα να μείνετε σε ξεχωριστής αισθητικής δωμάτια, με διακόσμηση εμπνευσμένη από τη νεοκλασική αρχιτεκτονική, ενώ στο εστιατόριο σας περιμένουν μοναδικές ελληνικές γεύσεις και κρασιά.

Μια επίσκεψη στην Ιεράπετρα μπορεί να σας χαρίσει με υπέροχες εικόνες και συγκινήσεις. Σε συνδυασμό με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του ekdormi.gr η παραμονή σας θα σας μείνει πραγματικά αξέχαστη.

 

About Ekdromi.gr