καλογριά Αχαΐας

Η μοναδική Καλογριά Αχαΐας

Δεν είναι πολλοί αυτοί που την γνωρίζουν την Καλογριά Αχαΐας. Όσοι όμως έχουν γευθεί τις χαρές της έχουν να δηλώσουν τα καλύτερα. Η παραλία της Καλογριάς στην Αχαΐα έχει μόνο φίλους. Και μάλιστα φανατικούς. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως η παραλία της Καλογριάς είναι μια από τις μεγαλύτερες αλλά και πιο όμορφες της Ελλάδας. Η αμμουδιά της μοιάζει πραγματικά ατέλειωτη και η θέα του δάσους της Στροφυλιάς δημιουργεί ένα σκηνικό μοναδικής φυσικής ομορφιάς που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Η παραλία της Καλογριάς έχει το μοναδικό προνόμιο να απευθύνεται σε όλα τα είδη και τους τύπους ταξιδιώτη. Αποτελεί ιδανικό προορισμό και για όσους αρέσκονται στις ανέσεις μιας οργανωμένης παραλίας, με τις ξαπλώστρες και το ρόφημα – φαγητό από τα cafe που βρίσκονται στην παραλία, αλλά και σε όσους προτιμούν τη χαλάρωση και την απομόνωση. Πώς το πετυχαίνει αυτό; Μα φυσικά λόγω του μεγάλου της μήκους. Η παραλία της Καλογριάς είναι τόσο μεγάλη που, σε διάφορα σημεία της, μπορεί κανείς να βρει το ιδανικό για αυτόν. Βρίσκεται 45 χιλιόμετρα δυτικά της Πάτρας οπότε είναι ιδανική τόσο για μικρές εξορμήσεις για τους κατοίκους της Πελοποννήσου, όσο και για απόδραση από την Αττική καθώς απέχει περίπου 3 ώρες.

Προσφορές ξενοδοχείων στην Καλογριά Αχαΐας

Το ekdromi.gr έχει φροντίσει να εξασφαλίσει μια μοναδική προσφορά στην Καλογριά Αχαΐας. Όσοι επιθυμείτε να περάσετε τις διακοπές σας ή κάποιες ημέρες του καλοκαιριού στην μοναδική παραλία της Καλογριάς, μπορείτε να επιλέξετε το Amalia Hotel. Εκεί μπορείτε να μείνετε σε ένα από τα κομψά διαμερίσματα του ξενοδοχείου. Τα διαμερίσματα αυτά διαθέτουν κλιματισμό και δορυφορική τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και τραπεζαρία. Το μπαλκόνι βλέπει στον καταπράσινο κήπο του ξενοδοχείου προσφέροντάς σας αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης για τις διακοπές σας.  Το Amalia Hotel αποτελεί την καλύτερη επιλογή για την καλοκαιρινή σας εξόρμηση στις ομορφιές της Καλογριάς. Μπορείτε να χαρείτε την ομορφιά της παραλίας διαμένοντας ταυτόχρονα σε ένα υψηλού επιπέδου κατάλυμα.

About Ekdromi.gr