χιονοδρομικά κέντρα

Εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά και οι fans των σπορ του χιονιού βγάζουν από την αποθήκη τα ski και τα snowboards τους και ετοιμάζονται για τις πρώτες τους εξορμήσεις. Αν μη τι άλλο, τα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα είναι πολλά και, στην πλειοψηφία τους, πολύ καλά. Διαθέτουν πίστες για όλα τα επίπεδα των αθλητών, από αρχάριους μέχρι και πολύ έμπειρους, καθως και σύγχρονα σαλέ για να φιλοξενούν με τον καλύτερο τρόπο τους επισκέπτες. Στο ekdromi.gr μπορεί κανείς να ανακαλύψει τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων σε προορισμούς που βρίσκονται κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα. Τόσο για τους έμπειρους αθλητές, όσο και για όσους θέλουν απλά να χαρούν το χιόνι. Πάμε μαζί να τα ανακαλύψουμε.

Χιονοδρομικά Κέντρα

Το πλέον γνωστό και μεγάλο χιονοδρομικό κέντρο, το οποίο κάθε χειμώνα μαζεύει χιλιάδες επισκέπτες, είναι δίχως αμφιβολία αυτό του Παρνασσού. Μπορείτε λοιπόν να συνδυάσετε την επίσκεψή σας εκεί, μένοντας σε ένα από τα ξενοδοχεία που το ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει για εσάς στην Αράχωβα. Ένας από τους πιο κλασικούς και δημοφιλείς συνδυασμούς του χειμώνα.

Ένα από τα πιο γνωστά χιονοδρομικά της Βορείου Ελλάδας είναι τα 3-5 Πηγάδια. Για όσους ενδιαφέρονται να το επισκεφθούν, μπορούν να το συνδυάσουν με ένα ξενοδοχείο στην Νάουσα που βρίσκεται σχεδόν δίπλα. Η Νάουσα είναι μια πόλη που φημίζεται για την ομορφιά της. Εκτός από αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε την τοπική ποικιλία κρασιου, το Ξινόμαυρο.

Με βάση την πόλη των Τρικάλων, μπορείτε να επισκεθφείτε το Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου. Να γευθείτε έτσι τις χαρές του χιονιού και να μείνετε σε μια μεγάλη κι σύγχρονη πόλη που σας προσφέρει πολλές και όμορφες επιλογές.

Και φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός το πολύ γνωστό Χιονοδρομικό των Καλαβρύτων. Ζήστε την εμπειρία των χειμερινών σπορ μέσα σε ένα άψογα οργανωμένο χιονοδρομικό ενώ παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε βόλτα και με τον οδοντοτό σιδηρόδρομο αλλά και να δείτε μοναδικά ιστορικά μνημεία.

Τέλος, στα βόρεια της χώρας, το Καϊμακτσαλάν έχει πάντα τους δικούς του φανατικούς φίλους που δεν χάνουν ευκαιρία κάθε χειμώνα να επισκέπτονται.

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία που βρίσκονται κοντά σε χιονοδρομικά κέντρα μέσα από το ekdromi.gr

 

About Ekdromi.gr

2 thoughts on “Εκδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα

  1. Μένω στη ροδο και επιθυμω με τον συζηγο και τα τρία μας παιδιά 14,14 (δίδυμα),και 11 ετών να πάμε διακοπές στην Ελλάδα για τα Θεοφάνεια.Μπορείτε να μας προτείνετε κάποιο πακέτο παρακαλώ ?

    1. Αγαπητή κυρία Τζώρτζη καλημέρα και Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία!
      Σας έχουμε προωθήσει τις προσφορές στο email σας.
      Είμαστε στη διάθεσή σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.