μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων

Ιανουάριος με μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων!

Για όποιον ξέρει, ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των μεγάλων ευκαιριών για τους χειμερινούς προορισμούς. Οι γιορτές πέρασαν. Αυτό σημαίνει πως παραδοσιακά, τα 2 επόμενα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου οι ρυθμοί πέφτουν. Έτσι, μπορεί κανείς να απολαύσει τους ομορφότερους και πιο δημοφιλείς προορισμούς του χειμώνα, λίγο πιο ήρεμα. Χωρίς δηλαδή την πολυκοσμία που μερικοί αποφεύγουν. Στο ekdromi.gr, όπως κάθε εποχή του χρόνου, έτσι και τον Ιανουάριο, μπορεί κανείς να βρει τις πιο μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων! Πάμε μαζί να δούμε τις επιλογές που έχουν οι φίλοι του ekdormi.gr για τον φετινό Ιανουάριο!

Ιανουάριος με μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων!

Αράχωβα

Ίσως ο πιο δημοφιλής προορισμός για τους κατοίκους, κυρίως, της Αττικής. Η ξακουστή Αράχωβα, η “Μύκονος του χειμώνα” για κάποιους, ο προορισμός που συνδυάζει την απέραντη γραφικότητα με την ξέφρενη νυχτερινή ζωή αλλά και τα χειμερεινά σπορ αποτελεί ιδανική επιλογή για τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου!

Καρπενήσι

Άλλοι το προτιμούν για τις πολλές επιλογές σε δραστηριότητες, άλλοι για την ατελειώτη φυσική του ομορφιά, άλλοι δε, για χαλάρωση σε κάποιο από τα σύγχρονα ξενοδοχεία του. Ένα είναι σίγουρο, το Καρπενήσι αποτελεί τον ιδανικό συνδυασμό όλων των παραπάνω και είναι ένας all time classic προορισμός για όλο το χρόνο! Ειδικά τον Ιανουάριο, ο χειμώνας του Καρπενησίου είναι πραγματικά ασύγκριτος!

Λίμνη Πλαστήρα

Η θέα της λίμνης από τα παράθυρα των ξενοδοχείων, οι πολύωρες βόλτες γύρω από το νερό, οι επιλογές σε δραστηριότητες στη φύση αλλά και οι μίνι εκδρομές στα γύρω χωριά, συνθέτουν ένα από τα πιο όμορφα παζλ σε Ελληνικούς προορισμούς. Φυσικά αναφερόμαστε στη διαχρονική (αν και τεχνιτή) Λίμνη Πλαστήρα. Και εδώ το ekdromi.gr διαθέτει μοναδικές προσφορές σε υπέροχα ξενοδοχεία!

Πήλιο

Όλοι γνωρίζουμε το Πήλιο και τα μοναδικά χωριά του. Τσαγκαράδα, Μακρινίτσα, Άγιος Ιωάννης, Πορταριά, και άλλα πολλά εξίσου όμορφα μέρη συνθέτουν έναν ορεινό παράδεισο λίγο έξω από τον Βόλο. Η αλήθεια είναι πως μια εκδρομή στο Πήλιο δεν μπορεί να είναι ολιγοήμερη αν θέλει κανείς να εξερευνήσει όλες τις ομορφιές του. Μην πτοείστε όμως, η εξερεύνηση μπορεί να γίνει σιγά σιγά. Ξεκινήστε τον φετινό Ιανουάριο και συνεχίστε να γνωρίζετε τα χωριά του Πηλίου κάθε στιγμή του χρόνου μέσα από τις μοναδικές προσφορές του ekdormi.gr.

About Ekdromi.gr