Προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική

Προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική

Η Χαλκιδική είναι ένας μοναδικός επίγειος παράδεισος που ο συνδυασμός του γαλάζιου με το πράσινο θα σας μαγέψει. Ανακαλύψτε τους υπέροχους θησαυρούς των τριών χερσονήσων και αφεθείτε στη γοητεία αυτού του υπέροχου προορισμού. Για τους λάτρεις του βουνού, οι περιπατητικές διαδρομές ανάμεσα σε έλατα και καστανιές θα σας εντυπωσιάσουν. Για όσους πάλι αγαπούν τη θάλασσα, η Χαλκιδική θα σας προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Κρυστάλλινα νερά, λευκή άμμος και άπειρες παραλίες για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε αξέχαστες δραστηριότητες. Ζήστε ονειρεμένες διακοπές με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική από το Ekdromi.gr.

Προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική

Blue Lagoon Princess

Blue Lagoon Princess
Προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική
Το Blue Lagoon Princess

Στο χωριό Καλύβες της Χαλκιδικής βρίσκεται το Blue Lagoon Princess. Είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων μπροστά στη θάλασσα με πολυτελή καταλύματα. Μπορείτε να διαλέξετε το δωμάτιο των ονείρων σας με θέα στη θάλασσα ή τον κήπο, junior σουίτα με θέα τον κήπο ή την πισίνα και deluxe σουίτα με ιδιωτική πισίνα. Χαρείτε τις διακοπές σας σε ένα πολυτελές περιβάλλον που διαθέτει σπα, πισίνες, εγκαταστάσεις για παιδικές δραστηριότητες και μια ονειρεμένη παραλία με κρυστάλλινα νερά. Απολαύστε αξέχαστες στιγμές σε ένα υπέροχο περιβάλλον που μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Alexandros Palace Hotel & Suites

Alexandros Palace Hotel & Suites
To Alexandros Palace Hotel & Suites

Το Alexandros Palace Hotel & Suites βρίσκεται στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής. Είναι χτισμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά μπροστά σε μια παραλία με καταγάλανα νερά. Διαθέτει άνετα δίκλινα δωμάτια, πολυτελείς σουίτες, σπα, μπαρ, εστιατόρια, γυμναστήριο, αθλητικές και παιδικές εγκαταστάσεις. Χαρακτηρίζεται από την παραδοσιακή και μοντέρνα αρχιτεκτονική, το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας και το πολυτελές περιβάλλον. Στη νέα πτέρυγα του ξενοδοχείου με την εντυπωσιακή πισίνα σε σχήμα λιμνοθάλασσας, όπου βρίσκεται και το μπαρ της πισίνας, μπορείτε να απολαύσετε δροσιστικά κοκτέιλ και να ζήσετε στιγμές χαλάρωσης.

Villa D’Oro Luxury Villas & Suites

Villa D'Oro Luxury Villas & Suites
To Villa D’Oro Luxury Villas & Suites

Το Villa D’Oro Luxury Villas & Suites βρίσκεται στο Παλιούρι Χαλκιδικής. Διαθέτει βίλλες και σουίτες με ιδιωτική ή κοινόχρηστη πισίνα, πλήρως εξοπλισμένα αλλά και μία μεγάλη γκάμα σε δωρεάν παροχές. Η διακριτική πολυτέλεια στη διακόσμηση και ο σεβασμός στην ιδιωτικότητα θα σας χαρίσουν στιγμές ξεκούρασης και απόλυτης χαλάρωσης. Απολαύστε τις διακοπές των ονείρων σας σε ένα πολυτελές περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική εδώ.

Το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά στη ζωή μας και οι προορισμοί του μας καλούν. Είτε θέλουμε να ταξιδέψουμε σε κάποιο νησί, είτε οδικώς, οι επιλογές είναι πάντα πολλές και υπέροχες. Όλοι μας, λίγο ή πολύ θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά στο καλοκαίρι και οι μίνι αποδράσεις του Σαββατοκύριακου είναι ιδανικές για να πάρουμε μία πρώτη γεύση. Η Χαλκιδική, ανέκαθεν αποτελούσε την πρώτη σκέψη για αυτές τις αποδράσεις, για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Υπέροχες παραλίες, μοναδικά τοπία και ξεχωριστά ξενοδοχεία συνθέτουν το παζλ ενός πανέμορφου προορισμού. Και μιας και το καλοκαίρι ξεκινά, ας δούμε μαζί τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική, από το ekdromi.gr!

Προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική από το ekdromi.gr

Ξενοδοχεία και προσφορές για κάθε τύπο ταξιδιώτη. Υπέροχα 5άστερα ξενοδοχεία με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, δίπλα στη θάλασσα ή και όχι, με μεγάλες πισίνες και εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις. Το καλοκαίρι στη Χαλκιδική αξίζει να το ζήσει κανείς σε όλη του τη μεγαλοπρέπεια!

Το, 5 αστέρων, Alexandros Palace Hotel & Suites στην Ουρανούπολη, σίγουρα αποτελεί μια εξαιρετική πρόταση διακοπών στη Χαλκιδική. Βρίσκεται κοντά στο Άγιον Όρος, χτισμένο σε μία καταπράσινη πλαγιά που καταλήγει σε μια χρυσαφένια αμμουδιά!

Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι ακόμα μια πεντάστετη πρόταση. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις. Είναι, χωρίς υπερβολή, ένας ονειρεμένος προορισμός, μία όαση πολυτέλειας μέσα στη φύση στη νοτιοδυτική ακτή της Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Το Anastasia Resort & Spa, προσφέρει καταλύματα υψηλού επιπέδου και υπηρεσίες για οικογενειακές διακοπές, αναψυχή και Spa. Βρίσκεται σε μια πανέμορφη παραλία κοντά στη Νέα Σκιώνη, στην Κασσάνδρα, τη χερσόνησο της απαράμιλλης ομορφιάς και της ιστορικής αξίας που εκτείνεται από την αρχαιότητα. Και αυτό είναι ένα κατάλυμα 5 αστέρων!

Και φυσικά, αυτά είναι μόνο τρία από τα δεκάδες ξενοδοχεία που διαθέτει το ekdromi.gr για τη Χαλκιδική. Ανακαλύψτε την προσφορά που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες μέσα από 190 διαφορετικές προτάσεις διαμονής από το ekdromi.gr!

Η Χαλκιδική είναι ένας επίγειος παράδεισος στη Βόρεια Ελλάδα που κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές τόσο των ντόπιων όσο και των επισκεπτών από όλο τον κόσμο. Φημισμένη για τη σαγηνευτική ομορφιά της, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία που πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν μπορεί να βρεθεί αλλού. Με τα τρία ξεχωριστά “πόδια” της, η περιοχή αυτή προσφέρει πληθώρα αξιοθέατων για να ικανοποιήσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές.

Η αξεπέραστη ομορφιά της Χαλκιδικής

Οι παρθένες χρυσές αμμώδεις παραλίες, που συνοδεύονται από κρυστάλλινα νερά, αποτελούν πραγματικό θησαυρό της Χαλκιδικής. Εκτεινόμενες ατελείωτα κατά μήκος της ακτής, οι παραλίες αυτές προσκαλούν τους και τους επισκέπτες να βυθιστούν στην αγκαλιά του Αιγαίου. Η αξεπέραστη ομορφιά της Χαλκιδικής δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο έντονες συγκινήσεις.

Για τους λάτρεις τις περιπέτειας και των δραστηριοτήτων στην φύση η  Χαλκιδική διαθέτει μονοπάτια πεζοπορίας και ορεινής ποδηλασίας στολισμένα με πεύκα, βελανιδιές, έλατα και καστανιές καθώς και άπειρες επιλογές σε θαλασσιά σπορ για μικρούς και μεγάλους.

Τα παραθαλάσσια χωριά της Χαλκιδικής είναι καλά οργανωμένα, προσφέροντας υψηλής ποιότητας τουριστικές υπηρεσίες που ανταποκρίνονται σε όλες προτιμήσεις. Το πρώτο “πόδι” της Χαλκιδικής, η Κασσάνδρα, αποπνέει κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με τα πανέμορφα  χωριά της να σφύζουν από ζωή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Η Σιθωνία, το δεύτερο “πόδι” , αποτελεί  η ιδανική επιλογή για φυσιολάτρες διαθέτοντας παρθένες παραλίες που γοητεύουν με την ανέγγιχτη ομορφιά τους.

Στη Χαλκιδική, κάθε γωνιά αποπνέει μια μαγευτική γοητεία που δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Από τις πανέμορφες παραλίες και τη σαγηνευτική φύση μέχρι τα παραδοσιακά ορεινά καταφύγια και τη μυστικιστική αύρα του Αγίου Όρους, η Χαλκιδική σας προσκαλεί να ξεκινήσετε ένα εξαιρετικό ταξίδι που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις αναμνήσεις σας. Είτε επιλέξετε τη μαγευτική Κασσάνδρα με τις εντυπωσιακές αμμώδεις παραλίες, είτε την εξωτική Σιθωνία με τους κρυμμένους όρμους και τα κάμπινγκ, είτε ακόμη και το αγέρωχο Άγιο Όρος με την ιστορική του σημασία, η Χαλκιδική υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει χαλάρωση, εξερεύνηση και πολιτιστικό πλούτο.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική μέσα από το Ekdromi.gr.


Όταν μιλάμε για το Ελληνικό καλοκαίρι, γνωρίζουμε πως οι επιλογές μας είναι ανεξάντλητες. Είτε θέλουμε να ταξιδέψουμε σε κάποιο νησί, είτε προτιμάμε να μετακινηθούμε οδικώς. Για όσους προτιμούν το 2ο, η Χαλκιδική ανέκαθεν αποτελούσε μία από τις πρώτες σκέψεις, ειδικότερα για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας. Πανέμορφες παραλίες, μοναδικά τοπία και ξεχωριστά ξενοδοχεία συνθέτουν το παζλ ενός πολυαγαπημένου προορισμού. Και μιας και η ώρα έχει φτάσει, ας δούμε μαζί τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική, από το Ekdromi.gr!

Προσφορές Ξενοδοχείων στη Χαλκιδική

5* Ammon Zeus

Το 5* Ammon Zeus - Προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική
Το 5* Ammon Zeus

Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων Ammon Zeus βρίσκεται ακριβώς πάνω στην παραλία του θέρετρου της Καλλιθέας. Στην παραλία, βραβευμένη με τη Μπλε Σημαία της Ε.Ε σαν μία από τις καθαρότερες στην Ελλάδα, θα βρείτε όλες τις ανέσεις όπως ξαπλώστρες, ομπρέλες και service για φαγητό και πότο στην ομπρέλα σας. Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε Θαλάσσιο σκι, jet ski και θαλάσσια ποδήλατα. Όλα τα δωμάτια του Ammon Zeus διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα τη θάλασσα ή τον κήπο και είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση LED 32, ψυγείο ή mini bar, στεγνωτήρα μαλλιών και χρηματοκιβώτιο (χωράει laptop). Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει πρωινό και βραδινό σε πλούσιο μπουφέ με παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, από φρέσκα τοπικά προϊόντα. Το Fresco Bio Healthy μπαρ της πισίνας διαθέτει ροφήματα και φαγητό βασισμένα στην υγιεινή διατροφή. Το Greco’s sea food a la carte εστιατόριο, έχει υψηλή κουζίνα με θαλασσινά.

Lesse Hotel

Το 4* Lesse Hotel
Το 4* Lesse Hotel

Στην καταπράσινη χερσόνησο της Κασσάνδρας, βρίσκουμε το Lesse Hotel. Το ξενοδοχειακό συγκρότημα έχει κτιστεί το 2003 σε μια έκταση 12 στρεμμάτων, η οποία περιβάλλεται από πεύκα και ελαιόδεντρα. Στα 80 μέτρα από το χώρο του ξενοδοχείου, βρίσκουμε τη, βραβευμένη με μπλε σημαία, παραλία της. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο που δημιουργήθηκε με φροντίδα για να φιλοξενήσει κάθε ταξιδιώτη που αναζητά την Ελληνική φιλοξενία και κάθε οικογένεια που θέλει να περάσει με ξεγνοιασιά τις ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών της. Στις εγκαταστάσεις του θα βρείτε παιδική χαρά, παιχνίδια ψυχαγωγίας όπως μίνι γκολφ, πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο και βόλεϊ. Παράλληλα, υπάρχει εξωτερική πισίνα, παιδική πισίνα καθώς και ένα υδάτινο ποτάμι με μίνι καταρράκτη όπου θα απολαμβάνετε δροσιά τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Τέλος, λειτουργεί εστιατόριο buffet (πρωί & βράδυ), εστιατόριο ala carte, pool bar στο χώρο της πισίνας, μίνι μάρκετ, σάουνα & τζακούζι.

4* Deluxe Suites Akti Ouranoupoli

Το 4* Deluxe Suites Akti Ouranoupoli
Το 4* Deluxe Suites Akti Ouranoupoli

Στο Deluxe Suites Akti Ouranoupoli θα ανακαλύψετε ατμοσφαιρικές σουίτες που σχεδιάστηκαν έτσι ώστε να νιώθετε ότι ταξιδεύετε σε κουπαστή πάνω από τη θάλασσα. Ζήστε μία πολυτελή, ξεχωριστή διαμονή σε σουιτες με δύο κρεβατοκάμαρες, υπέρδιπλα κρεβάτια και με δυο ξεχωριστά μπάνια και γυάλινες επιφάνειες που επιτρέπουν την θαλασσινή αύρα να διευσδύει στους χώρους της κάθε μίας. Η minimal εκλεπτυσμένη διακόσμηση, η ευρύχωρη βεράντα και ιδιωτικότητα δίνουν σας δίνουν τη δυνατότητα να χαλαρώσετε σε έναν ιδιωτικό παράδεισο 80 τετραγωνικών μέτρων. Πέρα από τις ανέσεις στη σουίτα θα βρείτε μηχανή espresso, αυτο – προγραμματιζόμενο χρηματοκιβώτιο, αυτόνομο κλιματισμό, σύνδεση στο internet, δίκτυο wifi, δύο τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας με ευρεία οθόνη, συμπληρώνοντας έτσι το πακέτο της απόλυτης χαλάρωσης. Και μία ακόμα: Jacuzzi στο γυάλινο μπαλκόνι!

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων στη Χαλκιδική εδώ!

Κάτω από τον ήλιο της Χαλκιδικής

Η Χαλκιδική δεν ανήκει πια μόνο στους Βορειοελλαδίτες. Ανήκει πια σε όλους μας. Άνθρωποι από όλα τα μέρη της Ελλάδας ξεκινούν να επισκεφτούν ένα μέρος με τόσες φυσικές ομορφιές. Με δαντελωτές παραλίες, πευκοδάση, γραφικά χωριά, φυσικό πλούτο, εναλλαγές σκηνικών και χρωμάτων. Εικόνες που δύσκολα μπορεί κανείς να της αντισταθεί. Η Χαλκιδική κερδίζει τις εντυπώσεις, κερδίζει και έδαφος στις επιλογές των απανταχού ταξιδιωτών. Κερδίζει όμως και σε φιλοξενία, καθώς διακρίνεται για την άψογη και άρτια εξυπηρέτηση των ξενοδοχειακών της συγκροτημάτων, καθώς επίσης και την ποικιλία στις επιλογές, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Φύγαμε για Χαλκιδική! Φύγαμε να ανακαλύψουμε το ξενοδοχείο που θα στεγάσει για λίγο καιρό τις προσδοκίες και τα όνειρά μας.

Τα ωραιότερα ξενοδοχεία στη Χαλκιδική

Το  4* Aristoteles Beach είναι ένα από τα πιο γνωστά ξενοδοχεία της περιοχής. Βρίσκεται στο χωριό Άφυτο, στο Δήμο Κασσάνδρας με υπέροχες καθαρές παραλίες και τουριστική ζωή.

Για το 5* Porto Carras τι να πει κανείς, αφού η φήμη του εξαπλώνεται και εκτός της Ελλάδας. Ένα ξενοδοχείο κόσμημα από κάθε άποψη όχι μόνο για τον νομό αλλά και για την χώρα γενικότερα. Βραβευμένο εννέα φορές από το Conde Nast Traveller, αποτελείται από δύο πεντάστερα Ξενοδοχεία, μία επιβλητική, παγκοσμίου φήμης Βίλα, ένα πολυτελές Καζίνο και δύο Κέντρα Θαλασσοθεραπείας και Spa. Όταν το όνειρο αποκτά σάρκα και οστά.

Το Melissa Gold Coast στις αρχές της χερσονήσου της Σιθωνίας είναι ένα ξενοδοχείο που είναι απόλυτα ιδανικό για οικογένειες που επιζητούν να δημιουργήσουν όμορφες, αξέχαστες οικογενειακές αναμνήσεις.

Το Pallini Beach είναι ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων στην ανατολική ακτή της χερσονήσου της Κασσάνδρας. Είναι γεγονός πως έχει ένα πολύ ιδιαίτερο πλεονέκτημα: Η θέα του συγκλονιστική και οι υπηρεσίες του μοναδικές. Η ευκαιρία που σας δίνεται για ξεχωριστές διακοπές, βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας.

Το  Simantro Beach Hotel βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία στην παραλία της Κασσάνδρας, αποτυπώνοντας το καλοκαιρινό όνειρο πολλών ανθρώπων: θάλασσα, χαλάρωση, ξεκούραση, φιλοξενία, παροχές, όλα συγκεντρωμένα σε ένα μοναδικά πραγματικά χώρο.

Στην Κασσάνδρα επίσης βρίσκεται και το 5* Theophano Imperial Palace. Ξενοδοχείο που αποτελεί αναμφισβήτητα μία από τις κορυφαίες επιλογές. Δείχνει το δρόμο για την πιο φωτεινή πλευρά της ζωής, αφού οι παροχές του σας μυούν σε  έναν κόσμο πολυτέλειας και μεγαλοπρέπειας.

Το Kassandra Mare Hotel & Spa Club προσφέρει την ατμόσφαιρα που έχουν ανάγκη όλοι όσοι επιζητούν την ιδανική ισορροπία μεταξύ της άνεσης και φυσικής ομορφιάς. Είναι ένα ξενοδοχείο που φλερτάρει με την ομορφιά, την φιλοξενία και τις δυνατότητες που προσφέρει να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό φιλοξενούμενο.

Τέλος το Macedonian Sun διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια με σύγχρονες ανέσεις για οικογένειες αλλά και για ζευγάρια. Θα έλεγε κανείς πως είναι απόλυτα ιδανικό για εκείνους που θέλουν να περάσουν ξεχωριστές οικογενειακές διακοπές. Με ειδικά προγράμματα για παιδιά, αφού συνεργάζεται με Athos Palace – Pallini Beach, δίνει το έναυσμα για χαρά, χαμόγελα, αξέχαστες αποδράσεις.

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική

Παραδοσιακά αποτελεί τον “must” προορισμό των κατοίκων της Βορείου Ελλάδας. Δεν παύει όμως να έχει χιλιάδες fans από όλα τα μήκη και τα πλάτη της χώρας. Ο λόγος για την πανέμορφη Χαλκιδική. Και μπορεί πολλοί από εμάς να θεωρούμε πως η έκφραση «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» έχει μία δόση υπερβολής, όμως σίγουρα, τα τρια αυτά «πόδια» της Βόρειας Ελλάδας διαθέτουν ό,τι αναζητά για τις καλοκαιρινές του διακοπές, ακόμα και ο πιο απαιτητικός επισκέπτης. Υπέροχες χρυσαφένιες αμμουδιές με καταγάλανα νερά και ατέλειωτη φυσική ομορφιά, συνδυάζονται με μοναδικές γεύσεις και ξέφρενη νυχτερινή ζωή. Καλοκαίρι στη Χαλκιδική λοιπόν με τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

5* Elinotel Apolamare Hotel

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική - Το 5* Elinotel Apolamare Hotel
Το 5* Elinotel Apolamare Hotel

Το 5 αστέρων Elinotel Apolamare βρίσκεται σε μία υπέροχη τοποθεσία, ακριβώς πάνω στην παραλία της Χανιώτης και χαρακτηρίζεται από τα δωμάτια με διακόσμηση σε στιλ μπαρόκ. Διαθέτει πισίνα και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια του Elinotel έχουν επίπλωση από σκούρο ξύλο και πλούσιες κουρτίνες. Είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και θυρίδα ασφαλείας. Όλα τα δωμάτια έχουν μπαλκόνι με υπέροχη θέα στον κήπο.

4* Blue Dolphin Hotel Chalkidiki

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική - Το 4* Blue Dolphin Hotel Chalkidiki
Το 4* Blue Dolphin Hotel Chalkidiki

Το Blue Dolphin είναι μια υψηλών προδιαγραφών ξενοδοχειακή μονάδα, που ξεχωρίζει για το επίπεδο της φιλοξενίας της. Βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα σημεία της Χαλκιδικής, τη Σιθωνία, όπου η οργανωμένη παραλία με τα κρυστάλλινα νερά βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από το ξενοδοχείο.

Στο Blue Dolphin οι επιλογές είναι απεριόριστες! Χαρείτε τον ήλιο και τη θάλασσα στην καταγάλανη ακτή και διασκεδάστε στο beach bar μέχρι αργά το απόγευμα. Χαλαρώστε στην πισίνα ή απολαύστε ένα δροσιστικό ποτό στο pool bar. Αθληθείτε μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, στα γήπεδα τένις, μπάσκετ, στο πινγκ πονγκ, το mini golf και το beach volley! Αφεθείτε στις ιαματικές ιδιότητες ενός spa και ξαναβρείτε την αρμονία και την ευεξία σας!

5* Alexandros Palace Hotel & Suites

Καλοκαίρι στη Χαλκιδική - Το 5* Alexandros Palace Hotel & Suites
Το 5* Alexandros Palace Hotel & Suites

Το 5 αστέρων Alexandros Palace είναι ένα από τα ωραιότερα ξενοδοχεία στην περιοχή της Τρυπητής, κοντά στο Άγιο Όρος. Είναι χτισμένο σε μια καταπράσινη πλαγιά που καταλήγει σε μια χρυσή αμμουδιά.

Το Alexandros Palace είναι ιδανικό για οικογένειες με παιδιά, ζευγάρια, για θρησκευτικό τουρισμό, αλλά και για τους λάτρεις της φύσης. Το πολυτελές αυτό ξενοδοχείο χαρακτηρίζεται από παραδοσιακή και μοντέρνα αρχιτεκτονική και στυλ. Αποτελείται από δίκλινα δωμάτια και ποικιλία πολυτελών σουιτών που έχουν ανακαινιστεί πρόσφατα για να παρέχουν στους πελάτες την καλύτερη δυνατή ποιότητα διαμονής.

Βρείτε όλες τις μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων για καλοκαίρι στη Χαλκιδική εδώ!

Φύγαμε για Χαλκιδική!

Οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε με ανυπομονησία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που αποτελεί την πρώτη μεγάλη απόδραση του φετινού καλοκαιριού. Ετοιμαστείτε λοιπόν! Φτιάξτε βαλίτσες, διαλέξτε την κατάλληλη παρέα, αλλά να μην ασχοληθείτε καθόλου μα καθόλου για το που θα μείνετε. Εμείς στο ekdromi.gr βρήκαμε ότι καλύτερο υπάρχει και τις πιο έξυπνες οικονομικά διακοπές, για το τριήμερο που έρχεται.  Και τι καλύτερο από την Χαλκιδική, η οποία προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διακοπών, χαλάρωσης και ξεκούρασης. Έτσι, αν επιθυμείτε και ονειρεύεστε βουτιές στο γαλάζιο, να ανανεώσετε το πνεύμα και το σώμα σας και γεύσεις που κλέβουν τον ουρανίσκο σας. Τι λέτε λοιπόν; Φύγαμε για Χαλκιδική;

Το Kassandra Mare Hotel & Spa είναι η ιδανική επιλογή σας.  Για διακοπές που εμπνέουν, το Pomegranate Wellness Spa hotel θεωρείται ένα από τα καλύτερα νέα ξενοδοχεία στην Χαλκιδική και το πιο συναρπαστικό νέο τουριστικό θέρετρο ευεξίας & αναζωογόνησης σε όλη την Ελλάδα. Ουσιαστικά γίνεται λόγος για την απόλυτη εμπειρία διακοπών που μπορεί να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Κάτω από το χρυσογάλανο ελληνικό φως, ανάμεσα στις αιωνόβιες ελιές και τα αγέρωχα πεύκα της Χαλκιδικής, πάνω από τα σμαραγδένια νερά του κόλπου της Κασσάνδρας υπάρχει ένα all exclusive ξενοδοχείο που σας υπόσχεται μία μαγική εμπειρία διακοπών. Με μοναδικές παροχές, αυτό το τριήμερο θα αποτελέσει την ευκαιρία για πραγματική χαλάρωση και ξεκούραση.ALL INCLUSIVE και με μοναδικές παροχές, ακόμα το σκέφτεστε;

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι λάτρεις της Χαλκιδικής λένε συχνά “Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει”. Σίγουρα κάτι παραπάνω ξέρουν. Οι μαγευτικές τις παραλίες, οι ατέλειωτες αμμουδιές, η ξέφρενη νυχτερινή ζωή αλλά και οι γευστικές επιλογές της την κατατάσσουν ως έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τους κατοίκους της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο! Φέτος το καλοκαίρι, το ekdromi.gr έχει φροντίσει να εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στη Χαλκιδική. Προσφορές που ικανοποιούν ακόμα και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Οπότε για όσους δεν την έχετε επισκεφθεί, αλλά και για εσάς που θέλετε να ξαναπάτε,  η επιλογή είναι μία. Φύγαμε για Χαλκιδική!

About Ekdromi.gr