Δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Μάιο

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Μάιο από το Ekdromi.gr

Ο Μάιος είναι μήνας αναζωογόνησης και μας αλλάζει τη διάθεση. Η θερμοκρασία όλο και ανεβαίνει και μαζί με την καλοκαιρινή διάθεση όλοι έχουμε ανάγκη για μικρές ταξιδιωτικές αποδράσεις. Οι ηλιόλουστες μέρες, οι χαλαροί ρυθμοί των τουριστικών προορισμών και οι λογικές τιμές αποτελούν την ιδανική αφορμή για να διοργανώσετε μια εξόρμηση το Σαββατοκύριακο. Το Ekdromi.gr σας προτείνει υπέροχους προορισμούς που μπορείτε να απολαύσετε την ταξιδιωτική απόδραση των ονείρων σας με τις καλύτερες τιμές. Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Μάιο μέσα από τις προσφορές του Ekdromi.gr.

Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Μάιο από το Ekdromi.gr

Πελοπόννησος

Πελοπόννησος
Οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Μάιο από το Ekdromi.gr
Πελοπόννησος

Η Πελοπόννησος είναι ένας υπέροχος και ανεξάντλητος προορισμός. Ένα μέρος με υπέροχες παραλίες και πανέμορφα, γραφικά χωριά να εξερευνήσετε. Είναι ο καλύτερος συνδυασμός βουνού και θάλασσας με πολλά σημεία ιστορικού ενδιαφέροντος. Οι προορισμοί της Πελοποννήσου είναι ιδανικοί τόσο για κοντινές – μικρές αποδράσεις όσο και για πολυήμερα ταξίδια. Η γοητεία της είναι μοναδική και κάθε της γωνιά κρύβει υπέροχες εκπλήξεις που θα σας μαγέψουν.

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος
δημοφιλέστεροι προορισμοί για τον Μάιο
Ζάκυνθος

Ζάκυνθος, το καταπράσινο νησί του Ιονίου που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τη φυσική ομορφιά με τον πολιτισμό. Φημίζεται για τις πανέμορφες παραλίες και την παραδοσιακή ομορφιά της. Η Χώρα της Ζακύνθου είναι μια σύγχρονη πόλη που διατηρεί με μοναδικό τρόπο την παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Οι Γαλάζιες Σπηλιές και το Ναυάγιο είναι κάποια από τα σημεία που θα σας εντυπωσιάσουν και αξίζει να εξερευνήσετε.

Πιερία

Πιερία
Πιερία

Η Πιερία είναι ιδανικός προορισμός για όλες της εποχές του χρόνου. Είναι δημοφιλής γιατί συνδυάζει μοναδικά το βουνό με τη θάλασσα. Από τη μια οι υπέροχες παραλίες με τα πανέμορφα παραθαλάσσια χωριά και από την άλλη η επιβλητική θέα του Ολύμπου. Είτε είστε λάτρεις της ανάβασης και της περιπέτειας είτε προτιμάτε να χαλαρώσετε μπροστά από ειδυλλιακές παραλίες, η Πιερία θα σας εντυπωσιάσει με την ομορφιά και την φιλοξενία της.

Νάξος

Νάξος
Νάξος

Η Νάξος είναι ένα από τα πιο όμορφα νησιά των Κυκλάδων. Φημίζεται για τις όμορφες ακτές της και τα γραφικά χωριά της. Ένα νησί γεμάτο εκπλήξεις και εμπειρίες που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε. Είτε αναζητάτε ηρεμία και χαλάρωση είτε έντονη διασκέδαση το νησί αυτό τα συνδυάζει όλα. Τα παραδοσιακά χωριά, οι υπέροχες τοπικές γεύσεις, οι επιλογές διασκέδασης και χρυσαφένιες αμμουδιές είναι κάποια από αυτά που κάνουν την Νάξο έναν αξέχαστο προορισμό που θα θέλετε να επισκεφθείτε ξανά και ξανά.

Ανακαλύψτε τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τον Μάιο εδώ.

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που φέρνει αναζωογόνηση και αλλαγή στη διάθεση, καθώς οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν και το καλοκαίρι πλησιάζει. Είναι η ιδανική εποχή για ταξιδιωτικά τριήμερα που μας κάνουν να ξεφεύγουμε από την καθημερινότητα, αλλά και για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Η Ελλάδα είναι μια χώρα γνωστή για την εκπληκτική ομορφιά της και τα ποικίλα τοπία της. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς μια συγκεκριμένη περιοχή ως την πιο όμορφη, καθώς η καθεμία έχει τη δική της μοναδική γοητεία. Ας ανακαλύψουμε ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Μάιο μέσα από το Ekdromi.gr. Ζήστε μια υπέροχη ανοιξιάτικη απόδραση, στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας με τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr.

Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Μάιο

Πιερία

Πιερία
Οι κορυφαίοι προορισμοί για τον Μάιο
Πιερία

Πιερία, ιδανικός προορισμός όλο το χρόνο, ξεχωρίζει για τον μοναδικό συνδυασμό βουνών και θάλασσας. Αυτή η περιοχή στην Ελλάδα προσφέρει κάτι για όλους. Από τη μία πλευρά, μπορείτε να απολαύσετε τις εκπληκτικές παραλίες και τα γοητευτικά παραθαλάσσια χωριά, ιδανικά για χαλάρωση. Από την άλλη, η επιβλητική θέα του Ολύμπου προσκαλεί τους λάτρεις της περιπέτειας και τους ορειβάτες. Είτε προτιμάτε να χαλαρώνετε σε ειδυλλιακές παραλίες, είτε να εξερευνείτε ορεινά μονοπάτια, η Πιερία θα σας μαγέψει με την ομορφιά και τη ζεστή φιλοξενία της. Είναι ένας προορισμός που αγκαλιάζει πραγματικά το πνεύμα της αναζωογόνησης τον Μάιο.

Πελοπόννησος

Πελοπόννησος
Πελοπόννησος

Όταν πρόκειται για τον ιδανικό προορισμό χειμώνα-καλοκαίρι, η Ιωάννινα

Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα, με την πλούσια ιστορική τους παράδοση και τα γραφικά τους τοπία, αιχμαλωτίζουν τις καρδιές των επισκεπτών. Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά της είναι η λίμνη Παμβώτιδα και το μαγευτικό Νησί της, γεμάτο θρύλους και ιστορία. Ενώ τα Ιωάννινα είναι ένας μοναδικός προορισμός όλο το χρόνο, την άνοιξη έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία. Καθώς ξεδιπλώνεται η εποχή, η πόλη αποκτά μια ξεχωριστή ομορφιά. Τα ζωντανά χρώματά της φύσης, σε συνδυασμό με τη μαγευτική αντανάκλαση των ανοιξιάτικων αποχρώσεων στην επιφάνεια της λίμνης, δημιουργούν ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Τον Μάιο στα Ιωάννινα είναι μια πρόσκληση για να γνωρίσετε την πιο όμορφη πλευρά αυτού του μαγευτικού τόπου.  

Ζάκυνθος

Ζάκυνθος
Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος, ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου, είναι ένας προορισμός που συνδυάζει τις εκπληκτικές παραλίες, την πλούσια ιστορία, τα σπουδαία αξιοθέατα και την έντονη νυχτερινή ζωή. Αν και δημοφιλής κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η άνοιξη είναι μια εξίσου υπέροχη εποχή για να επισκεφθείτε αυτό το μαγευτικό νησί. Προσφέρει μια πιο ήπια και ήρεμη ατμόσφαιρα σε σχέση με την καλοκαιρινή περίοδο και είναι η ιδανική εποχή για να ανακαλύψετε τους ατέλειωτους θησαυρούς της.

Ανακαλύψτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στους κορυφαίους προορισμούς για τον Μάιο εδώ.

Είναι γεγονός πως ο Μάιος μας “ξυπνάει” και μας αλλάζει τη διάθεση κάθε χρόνο. Είναι ο μήνας που μας δημιουργεί καλοκαιρινές σκέψεις. Μας κάνει να ξεχνάμε σιγά σιγά την πόλη και τις εξορμήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα και αρχίζουμε να σκεφτόμαστε νησιά και παραλίες. Ο Μάιος όμως επίσης, δεν έχει (φέτος) κάποια μεγάλη, επίσημη αργία (εκτός της Πρωτομαγιάς που έχει περάσει). Προσφέρεται λοιπόν κυρίως για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου. Στην Ελλάδα έχουμε την τύχη να μπορούμε να ταξιδέψουμε σε ένα νησί σύντομα. Τα νησία που βρίσκονται σε απόσταση μικρότερη των 2 ωρών από την Αττική είναι πολλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Ας δούμε λοιπόν τις κοντινές νησιωτικές εξορμήσεις για τον Μάιο μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr

Μάιος, κοντινές νησιωτικές εξορμήσεις

Ύδρα

Το πανέμορφο και ιστορικό νησί του Αργοσαρωνικού είναι και φέτος μια από τις πιο δημοφιλείς προτάσεις για Σαββατοκύριακα του Μαΐου. Τα σοκάκια της, η ησυχία που προσφέρει, καθώς δεν επιτρέπονται αυτοκίνητα, και οι ομορφιές που κρύβει σε κάθε της στενό, έχουν ανάγει την Ύδρα σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νησιά ολόκληρης της χώρας. Και όλα αυτά, σε απόσταση μιάμισης ώρας από το λιμάνι του Πειραιά.

Άνδρος

Φεύγουμε από τον Αργοσαρωνικό και κατευθυνόμαστε προς το Αιγαίο. Το νησί της Άνδρου, σε απόσταση μόλις 2 ωρών από το λιμάνι της Ραφήνας σας υποδέχεται με τις εξωτικές παραλίες του, αλλά και μια από τις πιο όμορφες χώρες του Αιγαίου. Αν μη τι άλλο, είναι ένα νησί που θα σας βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood.

Τζια

Παραμένουμε στις Κυκλάδες, αλλά αυτή τη φορά η εκκίνησή μας γίνεται στο λιμάνι του Λαυρίου. Από εκεί λοιπόν, μέσα σε μία ώρα και κάτι, μεταφερόμαστε στη Τζια (ή Κέα). Όμορφες παραλίες για τα πρώτα σας μπάνια, μία υπέροχη πρωτεύουσα (η Ιουλίδα) και πολλές άλλες μικρές και μεγάλες ομορφιές, θα δημιουργήσουν ένα υπέροχο σκηνικό για την πρώτη καλοκαιρινή σας εξόρμηση.

Αίγινα

Κλείνουμε το μίνι αφιέρωμα και επιστρέφουμε στον Αργοσαρωνικό. Η πρώτη στάση από τον Πειραιά, με το δελφίνι, είναι το νησί της Αίγινας. Διάσημη για τα φυστίκια της, αλλά όχι μόνο, σας προσφέρει ό,τι ακριβώς ζητάτε από έναν νηγιωτικό προορισμό, μόλις σε απόσταση 45 λεπτών από την πόλη!

Παραδοσιακά, αποτελεί έναν από τους πιο ενδιαφέροντες μήνες για να ταξιδέψει κανείς. Είναι ο μήνας που ο καιρός πλέον παύει να έχει σκαμπανευάσματα (με ελάχιστες ακόμα εξαιρέσεις) και η διάθεσή μας γίνεται επισήμως καλοκαιρινή. Είναι ο μήνας που, οι περισσότεροι, επιχειρούμε την πρώτη μας βουτιά. Είναι ο μήνας που τα χειμερινά ρούχα παίρνουν τη θέση τους στις ντουλάπες, και αρχίζουμε να προβάρουμε τα καλοκαιρινά μας. Μέσα σε αυτή την όμορφη διάθεση, η όρεξη για μια μίνι απόδραση ολοένα και αυξάνεται. Οι προορισμοί που μας ελκύουν είναι περισσότερο παραθαλάσσιοι, είτε καθαρά νησιωτικοί. Μάιος, ώρα για ekdromi λοιπόν, και πάμε να δούμε τι μας προτείνει το ekdromi.gr για αυτόν τον τόσο όμορφο μήνα!

Μάιος, ώρα για ekdromi

Οι νησιωτικοί προορισμοί έχουν την τιμητική τους. Πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά άλλωστε αφού και το ενδιαφέρον των ταξιδιωτών στρέφεται προς τα εκεί. Τι θα λέγατε λοιπόν για μια κοντινή απόδραση στα νησιά του Αργοσαρωνικού; Στην ιστορική Ύδρα, τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες, τον πάντα ενδιαφέροντα Πόρο, την γραφική Αίγινα αλλά και το ήσυχο και χαλαρωτικό Αγκίστρι. Αν μη τι άλλο, ό,τι στυλ ταξιδιού και να θέλετε να κάνετε, κάποιο από τα νησιά του Αργοσαρωνικού, είναι ιδανικό για εσάς.

Δεν είναι όμως μόνο ο Αργοσαρωνικός που έχει τις ομορφιές του. Τα νησιά των Κυκλάδων συνδυάζουν την απόλυτη αιγαιοπελαγίτικη γραφικότητα με τις εκπληκτικές τους παραλίες. Ιδανικά για τον Μάιο, μια κοντινή εξόρμηση στην Άνδρο είναι ό,τι πρέπει. Ενώ η Πάρος, η Νάξος και η Μύκονος, γνωστές σε όλους για τις ομορφιές τους, μας περιμένουν για να μας βάλουν για τα καλά σε καλοκαιρινούς ρυθμούς.

Ακόμα όμως και για εσάς που θέλετε να συνδυάσετε την παραλία και την καλοκαιρινή διάθεση με ένα ταξίδι οδικώς, η ατελείωτες επιλογές της Πελοποννήσου σας περιμένουν μέσα από τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr.

Τι περιμένετε; Ο Μάιος είναι επισήμως εδώ και σας περιμένει για να τον ζήσετε. Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων του ekdromi.gr για τον Μάιο εδώ!

Ο μήνας Μάιος είναι εδώ και το καλοκαίρι είναι προ των πυλών. Ο καιρός έχει αρχίσει να μας φτιάχνει τη διάθεση και το μυαλό μας τρέχει ήδη σε καλοκαιρινούς προορισμούς! Ήδη έχουμε όλοι ξεκινήσει την αναζήτηση για το ιδανικό κατάλυμα που θα περάσουμε το επόμενό μας 2ήμερο, την επόμενή μας απόδραση, ή ακόμα και τις καλοκαιρινές μας διακοπές! Το Ekdromi.gr, το μεγαλύτερο site με προσφορές ξενοδοχείων στην Ελλάδα, έχει εξασφαλίσει και μας παρουσιάζει τις μοναδικές του προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάιο. Ετοιμαζόμαστε λοιπόν για την επόμενη καλοκαιρινή μας εξόρμηση!

Προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάιο

Η εποχή είναι ιδανική για να σκεφτόμαστε νησιώτικα! Από τα πανέμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού, όπου το Αγκίστρι, η Αίγινα και οι Σπέτσες, σας περιμένουν για να μοιραστούν μαζί σας τις πρώτες καλοκαιρινές σας στιγμές!

Το γαλάζιο της θάλασσας και το λευκό των παραδοσιακών σπιτιών είναι το σήμα κατατεθέν των Κυκλάδων! Όλοι μας λίγο πολύ όταν σκεφτόμαστε καλοκαίρι, το μυαλό μας ταξιδεύει σε τέτοιες εικόνες! Και στις Κυκλάδες το Ekdromi.gr έχει εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες προσφορές στα καλύτερα ξενοδοχεία των κυκλαδίτικων νησιών! Πάρος, Άνδρος, Νάξος, Σαντορίνη, Μήλος, είναι μόνο μερικά από τα πανέμορφα νησιά των κυκλάδων που διαθέτουν προσφορές από το Ekdromi.gr.

Και πώς είναι δυνατόν να αφήσουμε εκτός τα υπέροχα στολίδια του Ιονίου! Τα μοναδικά επτάνησα! Η αρχοντική Κέρκυρα, η πανέμορφη Λευκάδα, οι γαλάζιες παραλίες της Ζακύνθου και της Κεφαλονιάς αλλά και η χαλαρωτική Ιθάκη, βρίκονται όλες τους στο Ekdromi.gr με μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων!

Καλοκαίρι όμως δεν είναι μόνο τα νησιά! Περιπλανηθείτε μέσα στις προσφορές του Ekdromi.gr και βρείτε μοναδικές επιλογές διαμονής στην Πελοπόννησο, τη Χαλκιδική, τα Σύβοτα, την παραλία Κατερίνης και σε εκατοντάδες ακόμα μέρη! Οι μεγάλες προσφορές ξενοδοχείων του Ekdromi.gr καλύπτουν τα περισσότερα και τα πιο δημοφιλή καλοκαιρινά μέρη της Ελλάδας και σας περιμένουν για τον Μάιο, αλλά και ολόκληρο το καλοκαίρι!

Βρείτε όλες τις προσφορές ξενοδοχείων για τον Μάιο στο Ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr