καλοκαίρι στο ιόνιο

Καλοκαίρι στο Ιόνιο – 2

Δεν θα ήταν φυσικά δυνατόν να εξαντλήσουμε τις επιλογές που προσφέρει το Ιόνιο μέσα από τρία πανέμορφα νησιά. Η ομορφιά των Επτανήσων έχει και άλλες προτάσεις να μας κάνει και, φυσικά, και αυτές είναι εξίσου εντυπωσιακές. Το καλοκαίρι στο Ιόνιο είναι ανεξάντλητο και το ekdromi.gr μας το προσφέρει με τον καλύτερο και πιο οικονομικό τρόπο μέσα από τις μοναδικές προσφορές ξενοδοχείων στα ομορφότερα μέρη.

Καλοκαίρι στο Ιόνιο

Κέρκυρα

Κέρκυρα, αναμφίβολα, είναι η βασίλισσα του Ιονίου. Το νησί με τις τόσο ξεχωριστές εμπειρίες που συνδυάζει άψογα τη φυσική ομορφιά με την παραδοσιακή γραφικότητα και την ιστορία. Μία βόλτα στην πόλη θα σας πείσει. Εκεί, εκτός από την ομορφιά και το σύμπλεγμα από ενετικές και άλλες πολιτισμικές επιπροές, θα σας συναρπάσει και η έντονη νυχτερινή ζωή αλλά και οι τοπικές γαστρονομικές προτάσεις. Αλλά και έξω από την πόλη, ο συνδυασμός του πράσινου με το γαλάζιο των νερών δημιουργεί τοπία που σπάνια συναντά κανείς. Και για το μπάνιο σας; Μερικές από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, είναι στη διάθεσή σας! Σιδάρι, Γλυφάδα, Κανάλι της Αγάπης, Παλαιοκαστρίτσα και πολλές άλλες σας εγγυώνται μια αξέχαστη καλοκαιρινή διαμονή.

Λευκάδα

Το γαλάζιο νησί. Πώς αλλίως άλλωστε θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τη Λευκάδα, που είναι γνωστή για τις πανέμορφες, εξωτικές παραλίες της. Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Πευκούλια, Αγιοφύλι, Κάθισμα. Όλες τους υπέροχες. Η ομορφιά όμως δεν εξαντλείται μόνο στις παραλίες. Μια υπέροχη, γραφική χώρα αλλά και δεκάδες ενδιαφέροντα χωριά συνθέτουν το παζλ ενός από τα πιο όμορφα νησιά του Ιονίου.

Κύθηρα

Το νοτιότερο νησί των Επτανήσων. Τα Κύθηρα, ζουν στους δικούς τους ρυθμούς, και το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε σε αυτούς. Τριγυρίστε στα χωριά, και ανακαλύψτε τις εξαιρετικές παραλίες του νησιού. Χαλαρώστε μέσα σε μια πανδαισία γαλάζιου και απολαύστε τη θέα από ψηλά. Κάθε σημείο στα Κύθηρα, κρύβει και μια ξεχωριστή ομορφιά. Φέτος το καλοκαίρι ήρθε η ώρα να ζήσετε στο ρυθμό των Κυθήρων.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.