Καλοκαιρινές Διακοπές στο Πόρτο Χέλι

Καλοκαιρινές Διακοπές στο Πόρτο Χέλι

Για πολλούς αποτελεί ένα από τα πλέον κοσμικά μέρη της Πελοποννήσου. Ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας και η ομορφιά που θα βρει κανείς στο Πόρτο Χέλι, το κατατάσσουν ως ένα από τα σημεία με τους πιο φανατικούς επισκέπτες. Τόσο η ομορφιά του αυτή καθ’αυτή, όσο και οι επιλογές που έχει κανείς για κοντινές εκδρομές γύρω από αυτό, το καθιστούν ως έναν ιδανικό προορισμό για διακοπές. Οι υπέροχες παραλίες του, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα πολυτέλειας και τις μαρίνες με τα ιστιοπλοϊκά, αλλά και την ενδιαφέρουσα νυχτερινή ζωή, μπορούν να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές στο Πόρτο Χέλι πραγματικά αξέχαστες!

Καλοκαιρινές Διακοπές στο Πόρτο Χέλι

Τι έχει να περιμένει ο επισκέπτης από το καλοκαιρινό Πόρτο Χέλι; Καταρχάς θα χαρεί τις ομορφιές της θάλασσας. Για το μπάνιο σας οι επιλογές είναι για κάθε γούστο. Η Βερβερόντα, η Χινίτσα και το Κουνούπι, αποτελούν μόνο τρεις απο τις επιλογές σας για χαλάρωση στη θάλασσα, κοντά στο Πόρτο Χέλι.

Παράλληλα, μία από τις πιο δημοφιλείς βόλτες για όσους διαμένουν στο Πόρτο Χέλι είναι το πέρασμα στις Σπέτσες. Η μετάβαση στο κοσμικό νησί διαρκεί μόνο 10-15 λεπτά και τα βαρκάκια που σας μεταφέρουν έχουν διαρκώς δρομολόγια. Το κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού λοιπόν, σας περιμένει για να σας γεμίσει τη μερα με τους ρυθμούς του. Για όσους θέλουν να ζήσουν λίγο παραπάνω από τη νισιωτική ομορφιά, μπορούν να επισκεφθούν και την Ύδρα.

Λίγα χιλιόμετρα κάτω από το Πόρτο Χέλι βρίσκεται η περιοχή του Αγίου Αιμιλιανού. Ιδανικό μέρος για χαλάρωση σε χρυσαφένιες αμμουδιές αλλά και τις υπέροχες βίλες που μπορεί να βρει κανείς εκεί.

Αν πάλι είστε από αυτούς που αρέσκονται στο φρέσκο ψάρι, η Ερμιόνη σας περιμένει. Μέρος με πλούσια ιστορία αλλά και εξαιρετικές επιλογές σε φαγητό. Η επίσκεψη στην Ερμιόνη είναι από τις πιο κλασικές και αγαπημένες συνήθειες των παραθεριστών στο Πόρτο Χέλι.

Υπέροχος προορσμός για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, τόσο για παραμονή στο ίδιο το μέρος όσο και ως βάση για κοντινές εξορμήσεις, το Πόρτο Χέλι έχει τον τρόπο να σας ενθουσιάσει. Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων στο Πόρτο Χέλι μόνο στο Ekdromi.gr.

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.