άνδρος χώρα

Καλοκαιρινή Άνδρος

Βρίσκεται μόλις 2 ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας και αποτελεί την πιο «διαφορετική» πρόταση των Κυκλάδων. Η αρχοντική Άνδρος, με τη μεγάλη ναυτική παράδοση και το (σχεδόν αφύσικο για Κυκλάδες) πράσινο, έχει τόσες ιστορίες να διηγηθεί, όσα και τα χιλιόμετρα που πρέπει να διανύσεις για να τη γνωρίσεις.

Άνδρος: Το ηλιοβασίλεμα στην Άνδρο είναι μαγικό, πολλοί επισκέπτες σταματούν για να φωτογραφίσουν τον Ήλιο που βυθίζεται στο νερό.

Το ηλιοβασίλεμα στην Άνδρο είναι μαγικό, πολλοί επισκέπτες σταματούν για να φωτογραφίσουν τον Ήλιο που βυθίζεται στο νερό.

Άνδρος: Φτάνοντας στο λιμάνι

Το πλοίο εισβάλλει αργά στο καλά φυλαγμένο λιμάνι της Άνδρου, το Γαύριο. Οι πρώτες εικόνες μαρτυρούν την φυσική διαφορετικότητα του νησιού. Ναι, εδώ το τοπίο δεν είναι ξερό. Το πράσινο και η πέτρα συνδυάζονται αρμονικά και παίζουν με τα μάτια και τις αισθήσεις. Το Γαύριο δεν έχει τη βαβούρα των άλλων λιμανιών των Κυκλάδων, απεναντίας, είναι συνήθως ήσυχο. Μία πρώτη βόλτα και ένας καφές στο λιμάνι είναι ικανά να δημιουργήσουν την αίσθηση της χαλάρωσης. Να γεμίσουν τις μπαταρίες για την εξερεύνηση του μεγάλου νησιού.

Άνδρος: Γαύριο: Το λιμάνι της Άνδρου

Γαύριο: Το λιμάνι της Άνδρου

Παραλίες

Υπομονή, καλή διάθεση, αντοχή στο χωματόδρομο και στο τέλος το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει! Ο Ζόρκος, η Άχλα, η Χρυσή άμμος και πολλές άλλες παραλίες, άλλες οργανωμένες και άλλες ανοργάνωτες, μπορούν να φιλοξενήσουν κάθε τύπο ταξιδιώτη. Από αυτούς που έλκονται από τις ανέσεις και τα beach bars, μέχρι και αυτούς που προτιμούν κάτι πιο ήσυχο, πιο απομονωμένο. Για όσους αρέσκονται και σε κάτι τελείως prive, το νησί διαθέτει και παραλίες πλήρως απομονωμένες, άρκει να ξέρετε τα μυστικά (και να οδηγείτε 4Χ4).

Άνδρος: Η πανέμορφη παραλία του Ζόρκου στην Άνδρο

Η πανέμορφη παραλία του Ζόρκου στην Άνδρο

Μπατσί

Εδώ χτυπά η καρδιά της Άνδρου. Σε αυτό το υπέροχο γραφικό λιμανάκι είναι μαζεμένα τα νυχτερινά μαγαζιά καθώς και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε θαλασσινές γαστρονομικές δημιουργίες σε μερικά από αυτά, αλλά και να πιείτε το cocktail σας ή το ποτό σας με θέα τη θάλασσα.

Άνδρος: Το Μπατσί της Άνδρου

Το Μπατσί της Άνδρου

Χώρα Άνδρου

Για πολλούς, η πιο όμορφη χώρα των κυκλάδων. Αν και οι απόψεις διίστανται, το μόνο σίγουρο είναι πως ο αέρας της χώρας της Άνδρου αποπνέει κάτι διαφορετικό, μια βόλτα στον κεντρικό πλακόστρωτο πεζόδρομο (Γεωργίου Εμπειρίκου) με τα αρχοντικά σπίτια και τα πλατειά χαμόγελα των κατοίκων, ένας καφές στο λιμάνι της χώρας, μια στάση στο άγαλμα του αγνώστου ναυτικού σε κάνουν να ταξιδέψεις στο χρόνο και να νιώσεις ερωτευμένος με την Άνδρο.

Άνδρος: Πεζόδρομος στη Χώρα της Άνδρου

Πεζόδρομος στη Χώρα της Άνδρου

Βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές σε ξενοδοχεία στην Άνδρο εδώ!

About Ekdromi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.